header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor MEMS-sensoren zal naar verwachting 93.112,6 miljoen USD bereiken en groeien met een CAGR van 16,9 tussen 2023 en 2032.

Aug 7, 2023 7:00 PM ET

Inzicht in de markt van MEMS-sensoren:

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), MEMS Sensors Market Information by Material, by Type, Application, and Region – Forecast till 2030“, zou de markt voor MEMS-sensoren tussen 2022 en 2030 met 16,9 procent kunnen groeien. De marktomvang zal tegen het einde van het jaar 2030 ongeveer USD 93.112,6 miljoen bedragen.

MEMS-sensoren (Micro-Electro-Mechanische Systemen) zijn geminiaturiseerde apparaten die mechanische en elektrische componenten op één chip combineren. Deze sensoren worden gebruikt om verschillende parameters te meten, zoals versnelling, druk, temperatuur en beweging. De wereldwijde markt voor MEMS-sensoren kent een significante groei dankzij hun brede scala aan toepassingen in sectoren zoals de auto-industrie, consumentenelektronica, gezondheidszorg en ruimtevaart. De markt zal naar verwachting verder groeien naarmate de vraag naar slimme apparaten en IoT-technologieën (Internet of Things) blijft toenemen.

De markt voor MEMS-sensoren wordt gedreven door hun veelzijdige toepassingen in verschillende industrieën. In de automobielsector worden ze gebruikt in airbagsystemen, bandenspanningscontrole en voertuigstabiliteitscontrole. In consumentenelektronica worden ze gebruikt in smartphones, spelconsoles en virtual reality-apparaten voor bewegingsdetectie en gebarenherkenning. MEMS-sensoren vinden ook toepassingen in medische apparaten, zoals pacemakers, glucosecontrolesystemen en systemen voor het toedienen van medicijnen. Ze maken nauwkeurige metingen en monitoring mogelijk en verbeteren de prestaties en efficiëntie van deze apparaten.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1059

Belangrijkste spelers:

  • ASE Technology Holding Co.
  • AMS AG
  • Robert Bosch GMBH
  • Qualcomm Technologies Inc.
  • Seiko Epson Corporation
  • Texas Instruments Inc.
  • Silex Microsystemen
  • Teledyne-technologieën
  • Sony
  • Taiwan Semiconductor Manufacturing Company Limited (TSMC)
  • X-FAB Silicon Foundries SE
  • Infineon Technologieën,

zijn de belangrijkste leveranciers op de markt van MEMS-sensoren.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/mems-sensors-market-1059

Regionale analyse van de markt voor MEMS-sensoren:

Noord-Amerika is een dominante speler op de markt van MEMS-sensoren, voornamelijk door de aanwezigheid van grote technologiebedrijven en hun focus op innovatie. De regio is de thuisbasis van toonaangevende halfgeleiderfabrikanten, onderzoeksinstellingen en geavanceerde technologiebedrijven die bijdragen aan de ontwikkeling en vooruitgang van MEMS-sensortechnologieën. Bovendien worden in Noord-Amerika veel IoT-apparaten gebruikt, die sterk afhankelijk zijn van MEMS-sensoren voor het verzamelen en verzenden van gegevens. De groeiende vraag naar aangesloten apparaten, slimme huizen en slimme steden stimuleert de vraag naar MEMS-sensoren in de regio.

Europa volgt Noord-Amerika op de voet in de markt voor MEMS-sensoren. De auto-industrie speelt een belangrijke rol in het stimuleren van de vraag naar MEMS-sensoren in Europa. Met een sterke nadruk op veiligheidsvoorschriften en de toenemende toepassing van geavanceerde ondersteuningssystemen voor de bestuurder (ADAS), integreren Europese autofabrikanten MEMS-sensoren in hun voertuigen voor toepassingen zoals het activeren van airbags, voertuigstabiliteitscontrole en bandenspanningscontrole. Bovendien heeft Europa een robuuste gezondheidszorgsector die MEMS-sensoren gebruikt in medische apparatuur en monitoringsystemen voor de gezondheidszorg. De focus van de regio op innovatie, strenge regelgeving en technologische vooruitgang dragen bij aan de groei van de markt voor MEMS-sensoren.

Azië-Pacific kent een snelle groei in de markt voor MEMS-sensoren als gevolg van verschillende factoren. De regio kent een aanzienlijke expansie in de consumentenelektronica, vooral in landen als China, Japan en Zuid-Korea. De vraag naar smartphones, wearables, spelconsoles en virtual reality-apparaten in deze landen stimuleert de behoefte aan MEMS-sensoren voor bewegingsdetectie, gebarenherkenning en omgevingsbewaking. Bovendien is Azië-Pacific een productiecentrum voor MEMS-sensoren, wat investeringen aantrekt van wereldwijde spelers. De aanwezigheid van geschoolde arbeidskrachten, kosteneffectieve productiefaciliteiten en ondersteunende overheidsinitiatieven dragen verder bij aan de groei van de markt voor MEMS-sensoren in deze regio.

Marktsegmentatie MEMS-sensoren:

Naar materiaal

De markt bestaat uit silicium, polymeren, metalen en keramiek.

Naar type

Het type in de markt omvat Versnellingsmeters, Traagheidsmeeteenheden (IMU), Magnetometer, Druk- en traagheidssensoren, MEMS Microfoon, Temperatuursensoren, en anderen

Naar toepassing

Per toepassing omvat het segment consumentenelektronica, gezondheidszorg, industrie, lucht- en ruimtevaart, defensie en de auto-industrie.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1059

Lees meer artikel-

Onderzoeksrapport overOnderwijsrobots – Voorspelling voor 2027

Onderzoeksrapportover de markt voor bestuurdersassistentiesystemen – Wereldwijde prognose tot 2027

Haptische interface markt onderzoeksrapport voorspeld tot 2027

Onderzoeksrapport over demarkt voor omgevingslichtsensoren – Wereldwijde prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UKEmail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  MEMS Sensors Market,MEMS Sensors Market Size,MEMS Sensors Market Share,MEMS Sensors Market Trends,MEMS Sensors Market Growth