header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor mobiele kranen groeit met een indrukwekkende 5,80 AGR tot 2030

Aug 7, 2023 7:00 PM ET

In 2021 werd de omvang van de markt voor mobiele kranen geschat op USD 9.568,5 miljoen. Volgens de prognoses zal de wereldwijde industrie stijgen van USD 10.123,47 miljoen in 2022 tot USD 15.022,05 miljoen in 2030, met een groei van 5,80 ompound jaarlijkse groei (CAGR) tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

De belangrijkste marktfactoren die de mobiele kraanindustrie stimuleren zijn de inzet van GPS-technologie en de focus op infrastructuurprojecten.

De budgetten, het economische klimaat en de algemene toestand van de economie zijn slechts enkele van de vele variabelen die bepalen hoe de bouw- en mijnbouwsectoren zich ontwikkelen. De marktvoorspelling voorspelt dat de mogelijkheid van omvangrijke infrastructuurprojecten en de veranderende arbeidsdynamiek de vraag naar bouwmachines zullen stimuleren. Ook zijn er in een aantal landen aanzienlijke directe buitenlandse investeringen (FDI) in de bouwsector. Zo kreeg de Australische bouwsector in 2020 ongeveer AUD 2,2 miljard in FDIC. De productie van mobiele kranen met hoge prestaties en grote hefcapaciteiten is de focus van de toonaangevende bedrijven in de sector in het marktrapport.

Zo zal de Italiaanse mobiele kraanbouwer Manitex Valla in februari 2021 de V110 R elektrische mobiele kraan introduceren. Het is een op batterijen werkende, op afstand bediende mobiele kraan. Kenmerken van deze kraan zijn voorwielaandrijving, een hefcapaciteit van 11 ton en een werkhoogte van 10,4 meter. De marktdynamiek voorspelt dat investeringen in infrastructuur, waaronder die in het ontwikkelingsplan “Build, Build, and Build” van de Filippijnen ($ 71,8 miljard), het sociaaleconomische ontwikkelingsplan van Vietnam ($ 61,5 miljard) en het nationale middellangetermijnontwikkelingsplan van Indonesië ($ 460 miljard), de vraag naar bouwmaterieel in deze landen zullen doen toenemen.

De Britse regering zei bijvoorbeeld in maart 2020 dat ze van plan was om tussen 2020 en 2025 in totaal 640 miljard euro (825 miljard dollar) te investeren. Tegen 2025 zouden er naar verwachting een miljoen nieuwe woningen worden gebouwd, met een budget van ongeveer 10,9 miljard euro dat hiervoor is gereserveerd. Dergelijke overheidsinitiatieven in een aantal landen hebben de marktgroei in de afgelopen jaren wereldwijd doen toenemen. Bovendien is de marktomvang snel gegroeid als gevolg van de toepassing van slimme technologieën. Bekende bedrijven in de mobiele kraanindustrie gebruiken telematicaplatforms op hun kranen om de productiviteit en de effectiviteit van de apparatuur te verhogen. Zo verklaarde Terex Company in mei 2021 dat alle ruwterreinkranen van Terex voortaan gebruik zullen maken van het nieuwe telematicaplatform T-Link.

Een andere reden voor het stimuleren van de groei van de omzet van de markt voor mobiele kranen is het T-Link platform, dat eigenaren van apparatuur helpt door het volgen van de real-time activiteiten en positie van hun apparatuur. Hierdoor kunnen eigenaars hun vloot effectief monitoren en beheren.

Download een proefexemplaar van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2964

Regionaal inzicht in mobiele kranen

Het rapport splitst de markten op per regio, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Marktcijfers geven aan dat de Noord-Amerikaanse markt in 2021 USD 4.362,37 miljoen zal genereren en in de loop van het onderzoeksjaar naar verwachting zal groeien met een aanzienlijke CAGR. De markt in Noord-Amerika zal naar verwachting geleidelijk groeien als gevolg van de toegenomen uitgaven in de scheepsbouw en de energie- en energiesector. De overheid investeert in de bouw van de infrastructuur van het land, die een aantal ecologisch voordelige concepten bevat die het delicate evenwicht van het milieu niet in gevaar brengen. Daarnaast behoren de Verenigde Staten, Canada, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, Australië, Zuid-Korea en Brazilië tot de belangrijke landen die in de marktanalyse zijn opgenomen. Door de groeiende uitgaven voor “toepassingen” op het gebied van hernieuwbare energie, het revisieproces in de bouw en de elektriciteitssector heeft de Europese markt voor mobiele kranen het op één na grootste marktaandeel. De vraag naar bouwmachines is gestegen als gevolg van het aanhoudende herstel van de Europese bouwsector.

De markt voor mobiele kranen in Duitsland had het grootste marktaandeel, terwijl de markt voor mobiele kranen in het Verenigd Koninkrijk het snelst groeide op het Europese continent.

Van 2022 tot 2030 zal de markt voor mobiele kranen in Azië en de Stille Oceaan naar verwachting de snelste groei doormaken. Met high-end software en apparatuur op basis van geavanceerde technologie wordt het volledige potentieel van de markt verbeterd. China zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben, omdat er verschillende opkomende marktspelers zijn die technologisch geavanceerde kranen leveren voor verschillende toepassingen in de mobiele kraanindustrie. Bovendien groeide de markt voor mobiele kranen in India het snelst in de regio Azië-Pacific, terwijl de mobiele kraanindustrie in China het grootste aandeel heeft.

Vraag naar maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2964

Inzichten in marktsegmenten voor mobiele kranen
Mobiele kranen op wielen en rupskranen zijn beide opgenomen in de marktsegmentatie op basis van product. Het grootste deel van de omzet van de markt voor mobiele kranen in 2021 werd gegenereerd door het segment verrijdbare kranen. Voorspeld wordt dat de stijgende behoefte aan mobiele machines in de energiesector, de bouw en andere sectoren en verticale bedrijfstakken de ontwikkeling van het segment zal bevorderen. Mobiele machines op wielen hebben een groot laadvermogen en maken het eenvoudig om dingen van de ene plaats naar de andere te verplaatsen. Deze items worden vaak gebruikt bij de bouw van bruggen, waterkrachtprojecten en spoorwegen. Volgens het marktonderzoek zal de markt voor rupskranen naar verwachting de grootste volumegerelateerde CAGR hebben. Rupskranen zijn klein en handig in gebruik, waardoor ze ideaal zijn voor kleine bouwplaatsen, vooral in stedelijke gebieden.

Rupskranen zijn de krachtigste kranen voor gebruik bij verschillende activiteiten met zware industriële objecten en andere grote bouwprojecten.

Volgens het marktoverzicht werd de markt onderverdeeld in toepassingen voor informatiebouw, industrieën, scheepsbouw en bouwvoertuigen. De bouw was de grootste categorie op de markt in 2021 en zal naar verwachting het snelst groeien van 2022 tot 2030. Er wordt verwacht dat de voortdurende ontwikkeling van de residentiële en commerciële infrastructuur de categorie zal helpen uitbreiden. Torenkranen kunnen na installatie niet worden verplaatst totdat het project is voltooid. Mobiele kranen hebben vaak de voorkeur van bouwers die aan verschillende projecten werken, omdat ze verplaatsbaar zijn. De productie kan worden verhoogd door deze techniek te gebruiken om de stilstand van machines tot een minimum te beperken. Het voltooien van infrastructuurprojecten heeft dus een gunstig effect op de groei van de markt.

Belangrijkste spelers:
Altec Inc., Manitowoc Company Inc., Cargotec Corporation, Liebherr Instrumental AG, SANY, Tadano Inc. en XCMG zijn belangrijke spelers.

Deel uw vragen: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/2964

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Gerelateerd rapport

Omvang, aandeel en groei vande markt voor verhardingen: & Verslag 2032

Demarkt voor vloerbedekking: omvang, aandeel, groei, 2030

Onderwaterbeton markt grootte, aandeel & groei | verslag 2030

Marktgrootte, aandeel, groei | Verslag, 2030

Marktgrootte, marktaandeel, groei | Verslag, 2030

Ultra High Performance Concrete Markt grootte, Aandeel & Groei | Verslag 2030

De markt voorkant-en-klaar beton: omvang, aandeel, voorspelling | Verslag 2030

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Mobile Crane,Mobile Crane Market,Mobile Crane Market Size