header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor slimme thermostaten zal groeien met een CAGR van 24% in de voorspelde periode van 2030.

Aug 7, 2023 5:00 PM ET

Marktoverzicht slimme thermostaten

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Smart Thermostat Market Information By Component, By Deployment, Application, and Region – Forecast till 2030, zou de markt voor slimme thermostaten tussen 2023 en 2030 met 24,00% kunnen groeien. De marktomvang zal tegen het einde van het jaar 2030 ongeveer 16 miljard dollar bedragen.

Marktsamenvatting

Slimme thermostaten zijn geavanceerde regelapparaten voor verwarming en koeling die gebruikmaken van connectiviteit en intelligente algoritmen om de energie-efficiëntie te optimaliseren en het comfort van de gebruiker te verbeteren. Met deze thermostaten kunnen huiseigenaren hun HVAC-systemen op afstand bewaken en bedienen via smartphone-apps of spraakassistenten, wat zorgt voor gemak, energiebesparing en milieuduurzaamheid.

Het gebruik en de toepassingen van slimme thermostaten zijn divers. Ze stellen gebruikers in staat om gepersonaliseerde temperatuurschema’s in te stellen, het energieverbruik te monitoren en real-time gegevens en inzichten te ontvangen over hun verwarmings- en koelsystemen. Slimme thermostaten kunnen ook worden geïntegreerd met andere slimme thuisapparaten, zoals slimme verlichting en sensoren, om een holistisch en energie-efficiënt domoticasysteem te creëren. Bovendien dragen ze bij aan vraagresponsprogramma’s, waardoor nutsbedrijven het elektriciteitsverbruik tijdens piekperioden kunnen beheren.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2521

Concurrentielandschap van de markt voor slimme thermostaten:

De toonaangevende bedrijven in de sector van slimme thermostaten zijn onder andere

  • Alphabet Inc. (Nest Labs)
  • Ecobee
  • Emerson Electric Co.
  • Honeywell International Inc.
  • Johnson Controls
  • Netatmo
  • Schneider Electric
  • Siemens AG
  • CPower Energiebeheer
  • Zen-thermostaat

Oktober 2022

Ecobee kondigde de lancering aan van zijn nieuwste slimme thermostaatmodel. Het nieuwe apparaat bevat geavanceerde AI-mogelijkheden en verbeterde energiebeheerfuncties, waardoor gebruikers nog grotere energiebesparingen en gepersonaliseerd comfort kunnen bereiken. Deze ontwikkeling toont Ecobee’s toewijding aan continue innovatie en het verbeteren van de gebruikerservaring in de markt van slimme thermostaten.

Bedekte USP’s van de markt:

Markt Drivers:

Drie belangrijke drijvende factoren voor de markt van slimme thermostaten zijn energie-efficiëntie, gemak en duurzaamheid. Ten eerste, het groeiende bewustzijn van en de nadruk op energiebesparing en het verkleinen van de ecologische voetafdruk stimuleren de toepassing van slimme thermostaten. Deze apparaten optimaliseren het energieverbruik door de temperatuurinstellingen automatisch aan te passen op basis van bezettingspatronen, weersomstandigheden en gebruikersvoorkeuren. Dit leidt tot aanzienlijke energiebesparingen en kostenreductie voor huiseigenaren. Ten tweede spreekt het gemak dat slimme thermostaten bieden, zoals afstandsbediening en planningsmogelijkheden, consumenten aan die op zoek zijn naar gebruiksgemak en flexibiliteit bij het beheren van hun HVAC-systemen. Tot slot stimuleert de toenemende aandacht voor duurzaam leven en milieuvriendelijke oplossingen de toepassing van slimme thermostaten. Met deze apparaten kunnen huiseigenaren hun energieverbruik bijhouden en verminderen, wat bijdraagt aan een groenere en duurzamere toekomst.

Download de volledige rapportgegevens op https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-thermostat-market-2521

Beperkingen in de markt:

De markt voor slimme thermostaten heeft ook te maken met marktbeperkingen. Een belangrijke uitdaging zijn de hoge aanloopkosten voor het installeren en instellen van slimme thermostaten. Hoewel deze apparaten op de lange termijn energiebesparingen opleveren, kan de initiële investering sommige consumenten afschrikken. Daarnaast vormen compatibiliteitsproblemen met oudere HVAC-systemen en een gebrek aan bewustzijn en begrip van de voordelen van slimme thermostaten barrières voor de groei van de markt. Fabrikanten en industriële spelers moeten consumenten informeren over de voordelen van slimme thermostaten en zorgen voor naadloze integratie met verschillende verwarmings- en koelsystemen.

COVID 19-analyse

De COVID-19 pandemie had zowel positieve als negatieve gevolgen voor de markt van slimme thermostaten. Aan de ene kant nam de vraag naar comfortabele leefomgevingen en energiebeheeroplossingen toe naarmate mensen meer tijd thuis doorbrachten. Huiseigenaren zochten naar manieren om hun comfort binnenshuis te optimaliseren en tegelijkertijd hun energiekosten te verlagen. Dit leidde tijdens de pandemie tot een toename van de interesse in en de adoptie van slimme thermostaten. Aan de andere kant beïnvloedden economische onzekerheden en financiële beperkingen de consumentenuitgaven en vertraagden ze de bouw- en renovatieactiviteiten, wat de groei van de markt zou kunnen hebben beïnvloed. Nu de wereld echter geleidelijk herstelt van de pandemie, zal de markt voor slimme thermostaten naar verwachting weer aantrekken, omdat huiseigenaren energie-efficiëntie en comfort in hun woonruimtes belangrijker vinden.

Segmentatie van de markt

  • Naar Component – De Component in de markt omvat Display, Vochtigheidssensor, Temperatuursensor
  • Inzet – Het segment inzet omvat bekabelde technologie, draadloze technologie
  • Toepassing – De toepassingen in de markt zijn Residentieel, Commercieel en anderen

Regionaal inzicht

De dominantie van Noord-Amerika in de markt voor slimme thermostaten kan worden toegeschreven aan verschillende factoren. Ten eerste heeft de regio een hoog niveau van technologische adoptie en digitale connectiviteit, waardoor het bevorderlijk is voor de implementatie van slimme thuisoplossingen. Smart home ecosystemen, spraakassistenten en mobiele toepassingen zijn goed ingeburgerd in Noord-Amerika, waardoor een naadloze integratie met slimme thermostaten mogelijk is. Ten tweede is er een sterk bewustzijn over energie-efficiëntie en ecologische duurzaamheid in de regio. Consumenten zijn actief op zoek naar manieren om het energieverbruik en de ecologische voetafdruk te verminderen en slimme thermostaten bieden een effectieve oplossing voor het optimaliseren van het energieverbruik in HVAC-systemen. Tot slot wordt de adoptie van slimme thermostaten in Noord-Amerika verder gestimuleerd door ondersteunende overheidsinitiatieven, zoals kortingen en stimuleringsmaatregelen voor energie-efficiëntie.

Bekijk korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2521

Europa volgt Noord-Amerika op de voet in de markt voor slimme thermostaten vanwege de sterke focus van de regio op energiebesparing en duurzaam leven. Europese landen zetten zich in voor het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen en het behalen van energie-efficiëntiedoelstellingen. Dit heeft geleid tot de implementatie van strenge regels en normen voor gebouwen, waaronder eisen voor slimme verwarmings- en koelsystemen. Europese consumenten zijn zich steeds meer bewust van hun energieverbruik en zijn bereid te investeren in slimme technologieën zoals thermostaten om het energieverbruik te optimaliseren. De aanwezigheid van gevestigde spelers op de markt, waaronder Ecobee, Nest Labs (Alphabet Inc.) en Honeywell International Inc., stimuleert de groei van de markt in Europa.

Azië-Pacific is een veelbelovende markt voor slimme thermostaten, gestimuleerd door snelle verstedelijking, stijgende besteedbare inkomens en een toenemende nadruk op energie-efficiëntie. De regio is getuige van een toename in bouwactiviteiten en de ontwikkeling van slimme steden, wat mogelijkheden creëert voor de toepassing van slimme thuistechnologieën. Landen als China, Japan en Zuid-Korea lopen voorop in de innovatie van slimme huizen en hebben een sterke consumentenbasis die geïnteresseerd is in energiebesparende oplossingen. Stijgende elektriciteitskosten en een groeiend bewustzijn van milieukwesties stimuleren de vraag naar slimme thermostaten in de regio Azië-Pacific.

Lees meer artikel-

Markt voor gaminghardware

Inbraakalarmmarkt

Golfgeleidermarkt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UKEmail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Smart Thermostat Market,Smart Thermostat Market share,Smart Thermostat Market Growth