header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor transportbeheersystemen zal tussen 2023 en 2032 een CAGR van 8,60 miljard realiseren en in 2032 ongeveer 9,45 miljard USD bereiken, meldt Market Research Future (MRFR).

Aug 7, 2023 6:00 PM ET

Markt Overzicht

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR) zal de transportmanagementsysteemmarkt naar verwachting groeien van USD 4,88 miljard in 2023 tot USD 9,45 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,60 van 2023 tot 2032. De opkomst van de detailhandel en e-commerce, de voortdurende technische vooruitgang die vaak leidt tot de lancering van unieke oplossingen en verbeterde bilaterale handelsbetrekkingen tussen verschillende landen zijn de belangrijkste factoren die de markt stimuleren.

Marktsamenvatting

Transportation Management System (TMS) verwijst naar een softwareoplossing die organisaties helpt hun transportactiviteiten effectief te beheren en te optimaliseren. Het biedt tools en functionaliteiten voor het plannen, uitvoeren en controleren van de verplaatsing van goederen en middelen door de toeleveringsketen heen. TMS stelt bedrijven in staat om processen te stroomlijnen, kosten te verlagen, de klantenservice te verbeteren, de zichtbaarheid te vergroten en de algehele operationele efficiëntie op het gebied van transport en logistiek te verhogen.

Klik hier om het beste rapport te krijgen op:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1397

Transportation Management Systems (TMS) worden voornamelijk gebruikt en toegepast in de vracht- en logistieke sector. TMS-oplossingen helpen bij verschillende transportgerelateerde taken, zoals routeplanning en -optimalisatie, carrierselectie en -beheer, ladingsconsolidatie, vrachtcontrole en -betaling, realtime tracering, en rapportage en analyse. Ze voorzien in de behoeften van verladers, vervoerders, 3PL-leveranciers en andere belanghebbenden in het transportproces. TMS-oplossingen zijn cruciaal voor het beheren van complexe supply chains, het verbeteren van leveringsprestaties en het realiseren van kostenbesparingen.

Concurrentielandschap van de markt:

De toonaangevende bedrijven in de Transportation Management System (TMS) industrie zijn onder andere

  • Oracle Corporation
  • JDA Software Group Inc
  • Manhattan Associates Inc
  • Descartes Systems Group Inc
  • SAP SE
  • BluJay Solutions Ltd
  • CTSI-GLOBAL
  • EFKON GmbH
  • Alpega Groep
  • Hoogspringen
  • Mercuriuspoort.

Behandelde markt USP:

Markt Drivers:

Er zijn drie belangrijke marktbepalende factoren voor de Transportation Management System (TMS) markt. Ten eerste hebben de toenemende globalisering en complexiteit van toeleveringsketens de behoefte aan efficiënt transportmanagement vergroot. Naarmate bedrijven hun activiteiten wereldwijd uitbreiden en te maken hebben met diverse logistieke netwerken, stijgt de vraag naar TMS-oplossingen om gestroomlijnde en geoptimaliseerde transportprocessen te garanderen. Ten tweede hebben de groeiende e-commerce-industrie en de toename van online winkelen de behoefte aan snelle en betrouwbare transportdiensten gestimuleerd. TMS-oplossingen stellen bedrijven in staat om het toegenomen volume aan zendingen te beheren, de nauwkeurigheid van leveringen te verbeteren en aan de verwachtingen van de klant te voldoen. Ten derde heeft de toenemende aandacht voor duurzaamheid en milieuregelgeving organisaties ertoe aangezet TMS-oplossingen te implementeren om routes te optimaliseren, lege kilometers te verminderen en koolstofemissies te minimaliseren.

Koop dit rapport (160 pagina’s PDF met inzichten, grafieken, tabellen en afbeeldingen):
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=1397

Beperkingen in de markt:

Marktbeperkingen voor de Transportation Management System (TMS) markt zijn onder andere de hoge kosten van implementatie en integratie, weerstand tegen verandering en uitdagingen op het gebied van interoperabiliteit. De implementatie van een TMS-oplossing vereist een aanzienlijke financiële investering en organisaties kunnen aarzelen vanwege budgettaire beperkingen. Daarnaast kan de integratie van TMS met bestaande systemen en processen complex en tijdrovend zijn. Weerstand tegen verandering van belanghebbenden binnen de organisatie en het logistieke ecosysteem kan een uitdaging vormen bij de invoering van TMS-oplossingen. Bovendien kunnen interoperabiliteitsproblemen tussen verschillende TMS-platforms en compatibiliteit met andere softwaresystemen een naadloze gegevensuitwisseling en samenwerking in de weg staan.

COVID 19-analyse

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de Transportation Management System (TMS) markt. De verstoring door de pandemie benadrukte het belang van veerkrachtige en flexibele transportoperaties. TMS-oplossingen speelden een cruciale rol in het helpen van organisaties om zich aan te passen aan veranderende logistieke eisen, verstoringen te beheren en de tijdige levering van essentiële goederen te garanderen. Verwacht wordt dat de TMS-markt na COVID-19 steeds meer zal worden gebruikt naarmate bedrijven zich richten op het opbouwen van robuustere en flexibelere toeleveringsketens om toekomstige verstoringen te beperken en transportactiviteiten te optimaliseren.

Segmentatie van de markt

Naar component

De componenten in de markt omvatten hardware, oplossingen en diensten

Naar bedrijfsgrootte

De bedrijfsgrootte in de markt omvat KMO’s, grote ondernemingen

Per sector

De industrie in de markt omvat Detailhandel, Logistieke dienstverleners, Productie, Automobielindustrie, Gezondheidszorg & Farmaceutische producten, Anderen

Verkrijg de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/transportation-management-systems-market-1397

Regionaal inzicht

De Europese markt voor TMS wordt gekenmerkt door de behoefte om supply chain operaties te stroomlijnen, naleving van regelgeving te garanderen en de impact op het milieu te minimaliseren. De strenge regelgeving in de regio en de focus op duurzaamheid stimuleren de toepassing van TMS-oplossingen, die organisaties in staat stellen om hun transportnetwerken te optimaliseren, koolstofuitstoot te verminderen en de algehele efficiëntie van de supply chain te verbeteren.

Azië-Pacific is getuige van een snelle groei in de Transportation Management System (TMS) markt. De groeiende economieën in de regio, de bloeiende e-commerce-industrie en de toenemende grensoverschrijdende handel dragen bij aan de vraag naar efficiënte transport- en logistieke oplossingen. Landen als China, India en Japan hebben te maken met een aanzienlijke ontwikkeling van de infrastructuur, wat leidt tot een toename in de vraag naar TMS-oplossingen voor het beheer en de optimalisatie van de verplaatsing van goederen. Het gebruik van TMS in Azië-Pacific wordt ook gestimuleerd door de behoefte aan optimalisatie van de ‘last mile delivery’, zichtbaarheid in de hele toeleveringsketen en verbeterde klantenservice.

Belangrijkste rapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Transportation Management System Market,Transportation Management System Market Size,Transportation Management System Market Share,Transportation Management System Market Trend