header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor vloeistofverpakkingen zal naar verwachting 512,9 miljard dollar bereiken in 2032, met een CAGR van 4,90%.

Aug 7, 2023 6:00 PM ET

Vloeistoffen en semi-vloeistoffen kunnen worden verpakt, vervoerd en opgeslagen met behulp van verschillende materialen en verpakkingsontwerpen. Vloeistoffen moeten zorgvuldig worden verpakt voor veilig transport en langdurige opslag. Het omvat ook flexibele verpakkingsvormen zoals folies, stazakken, knijpbare tubes, kartons en zak-op-doos naast harde verpakkingsvormen zoals flessen en containers. De verpakking voor vloeistoffen in vloeistofkartons kan opgebouwd zijn uit een enkel substraat of een gelaagd laminaat. Ze worden ook gebruikt om voedingsmiddelen te verpakken, naast niet-voedingsmiddelen zoals chemicaliën.

Market Research Future zegt dat de markt voor vloeistofverpakkingen zou kunnen stijgen van 349,8 miljard dollar in 2023 tot maar liefst 512,9 miljard dollar in 2032, met een CAGR van 4,90rom 2023 tot 2032. De COVID-19 pandemie heeft het wereldwijde voedselvoorzieningssysteem aanzienlijk beïnvloed, wat een impact heeft op de verpakkingsindustrie. De wijdverspreide verspreiding van COVID-19 heeft gevolgen voor de gezondheid op lange termijn en leidt tot een toename van het aantal sterfgevallen. Als gevolg hiervan heeft de overheid onlangs strenge afsluitwetten ingevoerd die een effect hebben op elk gebied van de economie.

In het verleden werden materialen zoals glas, papier en karton, metalen (zoals blik, folies en laminaten, aluminium en tinvrij staal) en polymeren gebruikt om voedsel te verpakken. Daarnaast wordt verwacht dat het gebruik van aluminiumfolie voor verpakkingen de verpakkingsindustrie voor voedingsmiddelen radicaal zal veranderen en de groei van de markt voor vloeibare verpakkingen de komende jaren zal versnellen. De markt voor vloeistofverpakkingen zal ook meegroeien met de trend om de kwaliteit en versheid van voedsel te behouden tijdens opslag en vervoer.

Daarnaast wordt aangenomen dat de markt kan profiteren van het toenemende gebruik van kunststoffen voor het verpakken van vloeistoffen, omdat ze betaalbaar zijn in vergelijking met andere materialen zoals glas en blik. In vergelijking met andere soorten verpakkingen hebben kunststoffen bepaalde nuttige eigenschappen, zoals het feit dat ze in de magnetron kunnen, thermoseerbaar zijn en verkrijgbaar zijn in een onbeperkte variëteit aan vormen en maten. De ontwikkeling van vloeibare verpakkingen wordt ondersteund door optische eigenschappen, die een ander cruciaal onderdeel vormen. Plastic wordt gebruikt om goederen te beschermen tegen de omgeving, de houdbaarheid te verlengen en ze te beschermen tegen vocht en bacteriën.

Download een voorbeeld van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11186

Nu meer mensen naar stedelijke gebieden trekken, kunnen vloeibare producten over langere afstanden worden vervoerd en langer worden bewaard, waardoor de omvang van de sector van vloeibare verpakkingen zal toenemen. Veel mensen voelen zich aangetrokken tot steden vanwege hun levensstijl en de betere kansen op werk die ze bieden.

Aangezien melk een grote hoeveelheid calcium en andere noodzakelijke elementen bevat, is het een van de belangrijkste basisvoedingsmiddelen en een cruciaal onderdeel van een evenwichtige voeding. Talrijke studies hebben de gezondheidsvoordelen van melk aangetoond, waaronder het vermogen om de bloedsuikerspiegel te verlagen, bescherming te bieden tegen diabetes en de gezondheid van botten en hersenen te bevorderen.

Vloeibare kartonverpakkingen zijn nodig omdat consumenten steeds meer behoefte hebben aan verpakte artikelen zoals melk. De toenemende bezorgdheid over het gebruik van plastic doet de vraag naar bakstenen verpakkingen voor vloeistoffen toenemen. Kartonnen verpakkingen worden al lang gebruikt voor melk omdat ze zowel hygiënisch als milieuvriendelijk zijn. Karton is een van de materialen die regelmatig wordt gebruikt om melkverpakkingen te maken. Een type verpakking van papier met polycoating zijn melkpakken, ook wel bekend als kartonnen dozen met een puntgevel.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/11186

Segmentatie analyse

Karton, kunststof, glas, metaal en andere materialen zijn de vijf materiaalcategorieën waaruit de markt bestaat.

Met betrekking tot het type verpakking is de wereldwijde markt voor vloeistofverpakkingen onderverdeeld in Flexibele & Stijve.

Afhankelijk van de techniek vormen de segmenten aseptische vloeistofverpakking, blaasgieten en vorm-vul-sluiting de wereldwijde markt voor vloeistofverpakkingen.

Persoonlijke verzorging, voeding en drank, huishoudelijke verzorging, industrie, farmaceutica en andere zijn de belangrijkste eindgebruikers in de sector voor vloeistofverpakkingen.

Gedetailleerde regionale analyse

Belangrijke regio’s zoals Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific en de rest van de wereld worden in detail besproken in het rapport.

De markt voor vloeibare verpakkingen wordt sinds 2022 gedomineerd door Azië-Pacific (45,80%). De belangrijkste krachten achter deze ontwikkeling zijn de dramatische groei van de farmaceutische industrie en de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, evenals de verplaatsing van productiefaciliteiten als gevolg van de goedkope bedrijfs- en arbeidskosten in het gebied.

Concurrentieanalyse

Enkele onderscheidende kenmerken van de markt zijn allianties en partnerschappen, de overname van kleinere bedrijven als onderdeel van strategische groei en de lancering van nieuwe productmonsters.

Constantia Flexibles, Tetra Laval, Smurfit Kappa Group PLC, Berry Global Group INC., Gerresheimer AG, Sig Combibloc Group AG, Goglio S.P.A., Proampac LLC, Reynolds Group Holdings LTD., Amcor PLC., Mondi PLC, Sealed Air Corporation, Sonoco Products Company zijn de belangrijkste ontwikkelaars van vloeibare verpakkingen in de wereldwijde industrie.

Deel uw vragen: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/11186

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Gerelateerd rapport

De markt voor farmaceutische glazen verpakkingen zal naar verwachting groeien van USD 4751,76 miljoen in 2022 tot USD 8411,29 miljoen in 2030

De markt voor duurzame verpakkingen zal naar verwachting groeien van 371,4 miljard USD in 2022 tot 737,6 miljard USD in 2030

De markt van gebruiksklare verpakkingen voor de detailhandel werd in 2021 gewaardeerd op 69,5 miljard USD en zal naar verwachting tegen 2030 94,2 miljard USD bedragen, met een CAGR van 4,8% tijdens de voorspellingsperiode 2022 – 2030.

Demarkt voor landbouwverpakkingen zal tegen het einde van 2028 naar verwachting een waarde van ongeveer USD 5,02 miljard vertegenwoordigen, met een sterke ontwikkeling van ongeveer 5,5%.

De markt voor temperatuurgeregelde verpakkingen voor farmaceutische producten zal naar verwachting groeien van USD 11,02 miljard in 2022 tot USD 20,42 miljard in 2030.

Verwacht wordt datde markt voor verpakkingen voor voedingsmiddelen tegen 2027 een waarde van USD 39,45 miljard zal bereiken, met een CAGR van ongeveer 5,1 tijdens de prognoseperiode.

De markt voor Sachetverpakkingen zal naar verwachting groeien van USD 9,0 miljard in 2023 tot USD 14,0 miljard in 2032.

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Liquid Packaging,Liquid Packaging Market,Liquid Packaging Market Size