header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Procurement Analytics-markt zal tussen 2022 en 2030 een CAGR van 21,90 realiseren en in 2030 ongeveer 33,2 miljard USD bereiken-End Report by MRFR

Aug 7, 2023 5:00 PM ET

Markt Overzicht

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR) laat de Procurement Analytics Market Analysis een groei zien van 21,90% in de prognoseperiode. Het gebruik van inkoopanalyse is een manier om relevante gegevens te vinden die de besluitvormers van de organisatie helpen succesvol te zijn. Het biedt informatie die een bedrijf helpt de juiste beslissing te nemen. Deze aanpak maakt het mogelijk om het bedrijf te laten groeien.

Marktsamenvatting

Procurement Analytics is het gebruik van geavanceerde analytische technieken om inkoopgegevens te analyseren en waardevolle inzichten te verkrijgen voor betere besluitvorming. Het gaat om het verzamelen, interpreteren en visualiseren van gegevens met betrekking tot het inkoopproces, de prestaties van leveranciers, prijstrends en risicobeoordeling. Door gebruik te maken van de kracht van gegevensanalyse kunnen organisaties hun inkoopstrategieën optimaliseren, relaties met leveranciers verbeteren, kosten verlagen, risico’s beperken en de algehele operationele efficiëntie verbeteren.

Klik hier om het patroonrapport te ontvangen op:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7682

Het gebruik en de toepassingen van Procurement Analytics zijn divers en veelomvattend. Het kan organisaties helpen kostenbesparende mogelijkheden te identificeren, betere contracten met leveranciers af te sluiten, de prestaties en naleving van leveranciers te bewaken, voorraden effectiever te beheren en potentiële knelpunten of risico’s in het inkoopproces te identificeren. Bovendien kan Procurement Analytics voorspellende inzichten bieden om te anticiperen op markttrends, inkoopstrategieën te optimaliseren en weloverwogen beslissingen te nemen over leveranciersselectie, prijsstelling en contractvoorwaarden.

Concurrentielandschap van de markt:

De toonaangevende bedrijven in de Procurement Analytics-sector zijn onder andere

  • Tamar
  • Coupa Software
  • BRIDGEi2i Analytics
  • Simfoni
  • Sievo SAS
  • Genpact AP IBM
  • Berk
  • Street
  • JAGGAER
  • Rosslyn Data Technologieën
  • Oracle
  • Zycus
  • Proactis

Koop dit rapport (100 pagina’s PDF met inzichten, grafieken, tabellen en afbeeldingen):
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7682

Behandelde markt USP:

Markt Drivers:

De Procurement Analytics-markt wordt gedreven door verschillende belangrijke factoren. Ten eerste hebben de toenemende complexiteit van toeleveringsketens en de noodzaak voor organisaties om risico’s te beheren en naleving van wet- en regelgeving te waarborgen, de vraag naar geavanceerde analyseoplossingen doen toenemen. Ten tweede wordt de groei van de markt gestimuleerd door het toenemende gebruik van cloudgebaseerde platforms voor inkoopanalyse, omdat deze schaalbaarheid, kosteneffectiviteit en real-time gegevenstoegang bieden. Tot slot zorgt de toenemende focus op kostenoptimalisatie en operationele efficiëntie ervoor dat organisaties analytics omarmen om hun inkoopprocessen te stroomlijnen en aanzienlijke besparingen te realiseren.

Beperkingen in de markt:

De Procurement Analytics-markt heeft ook te maken met bepaalde beperkingen. Beperkte bewustwording van de voordelen van inkoopanalyse en het gebrek aan bekwame professionals op het gebied van gegevensanalyse belemmeren de groei van de markt. Daarnaast worden zorgen over gegevensbeveiliging en privacy gezien als uitdagingen, omdat organisaties de vertrouwelijkheid en integriteit van hun inkoopgegevens moeten waarborgen.

COVID 19-analyse

De COVID-19 pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de Procurement Analytics Market. Tijdens de pandemie werden organisaties geconfronteerd met verstoringen in hun toeleveringsketens, tekorten aan kritieke goederen en een verhoogde prijsvolatiliteit. Als reactie hierop realiseerden bedrijven zich het belang van real-time gegevens en analyses bij het omgaan met dergelijke onzekerheden. Als gevolg hiervan nam het gebruik van oplossingen voor inkoopanalyse een hoge vlucht, omdat organisaties risico’s wilden beperken, de zichtbaarheid van hun toeleveringsketens wilden verbeteren en hun inkoopstrategieën wilden optimaliseren. De verwachting is dat de Procurement Analytics Market na de COOVID zal blijven groeien, gedreven door de behoefte aan veerkracht, flexibiliteit en datagestuurde besluitvorming in het nieuwe normaal.

Krijg de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/procurement-analytics-market-7682

Segmentatie van de markt

Naar Service

De service in de markt omvat diensten, oplossingen

Inzet

Per implementatie omvat het segment Modus Cloud, On-premise

Organisatiegrootte

Per organisatiegrootte omvat het segment kleine ondernemingen, middelgrote ondernemingen, grote ondernemingen

Verticaal

Verticaal omvat het segment IT Telecommunicatie, Gezondheidszorg, Detailhandel Energie en nutsbedrijven

Regionaal inzicht

Noord-Amerika is een leidende regio in de Procurement Analytics-markt. Het domineert de markt vanwege de vroege adoptie van analytische oplossingen en de aanwezigheid van belangrijke marktspelers. De regio heeft een volwassen inkoop-ecosysteem, met organisaties in verschillende sectoren die analytics inzetten om hun inkoopprocessen te optimaliseren. De geavanceerde technologische infrastructuur en de beschikbaarheid van bekwame professionals dragen bij aan de wijdverspreide toepassing van procurement analytics-oplossingen in Noord-Amerika. Daarnaast stimuleert de nadruk op innovatie en voortdurende verbetering de groei van de markt.

Toprapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  procurement analyst market,procurement officer market,procurement resume sample market,procurement resume sample market size