header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Analyse, trends en omvang van de deurintercommarkt zal tegen 2032 groeien met USD 6,0 miljard

Aug 8, 2023 4:00 PM ET

Intercom marktoverzicht

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Door Intercom Market Information: By Product Type, By Sales Channel, By Connectivity, Application, End-User, and Region – Forecast till 2032″ zou de deurintercommarkt tussen 2023 en 2032 met 8,5 procent kunnen groeien. De marktomvang zal tegen het einde van het jaar 2030 ongeveer USD 6,0 miljard bedragen.

Marktsynopsis

De deurintercommarkt heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door de toenemende vraag naar verbeterde beveiligings- en communicatieoplossingen in woon- en commerciële gebouwen. Deurintercomsystemen spelen een cruciale rol bij het controleren van de toegang tot gebouwen en zorgen voor naadloze communicatie tussen personen binnen en buiten een gebouw. Een van de belangrijkste drijfveren voor de groei van de deurintercommarkt is de groeiende behoefte aan betere beveiligingsmaatregelen om onbevoegden toegang te bieden en de veiligheid van de bewoners te garanderen. Omdat de bezorgdheid over veiligheid blijft toenemen, investeren bedrijven en huiseigenaren in geavanceerde deurintercomsystemen om hun beveiligingsinfrastructuur te verbeteren.

Download een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8646

Concurrentielandschap deurintercommarkt:

De welvarende bedrijven in de DevOps-industrie zijn onder andere

  • 2NABBAIPHONE CORPORATION
  • AKUVOX (XIAMEN) NETWORKS CO,
  • FUJIAN AURINE TECHNOLOGY CO,
  • COMELIFT GROUP S.P.
  • ADAHUA TECNOLOGY CO,
  • DNAKE (XIAMEN) INTELLIGENT TECHNOLOGY CO,
  • FERMAXGIRAGUANGDONG ANJUBAO DIGITAL TECHNOLOGY CO,
  • HAGER GROEP
  • HONEYWELL INTERNATIONAL,
  • KOCOM
  • SAMSUNG ELECTRONICS CO.
  • SCHNEIDER ELECTRIC SEPANASONIC CORPORATION.

September 2021

Schneider Electric lanceert Geo SCADA als beheerde dienst. Hiermee kunnen klanten het telemetriesysteem samen met Schneider Electric beheren en onderhouden. Geo SCADA stelt elke organisatie in staat om tegen lage kosten een toekomstbestendige, veerkrachtige infrastructuur te ontwikkelen. Dit verlaagt de CAPEX en OPEX, maakt middelen vrij en stroomlijnt de rapportage op het gebied van regelgeving en duurzaamheid.

Behandelde markt USP:

Markt Drivers:

Een drijvende factor die bijdraagt aan de groei van de deurintercommarkt is de integratie van geavanceerde technologieën in intercomsystemen. Moderne deurintercomoplossingen maken gebruik van technologieën zoals videobewaking, biometrie en cloudconnectiviteit om meer robuuste en functierijke functionaliteit te bieden. Video-intercomsystemen stellen gebruikers bijvoorbeeld in staat om bezoekers visueel te verifiëren voordat ze toegang krijgen, wat de veiligheid verhoogt en het risico op onbevoegde toegang vermindert. Integratie met mobiele apparaten en cloudplatforms maakt toegangscontrole op afstand en real-time communicatie mogelijk, wat gebruikers gemak en flexibiliteit biedt. De toepassing van deze geavanceerde technologieën in deurintercomsystemen stimuleert de marktgroei en komt tegemoet aan de veranderende beveiligingsbehoeften van klanten.

Beperkingen in de markt:

Een van de beperkende factoren op de deurintercommarkt zijn de hoge aanloopkosten die gepaard gaan met de installatie en integratie van geavanceerde intercomsystemen. Het upgraden van een bestaande infrastructuur of het implementeren van een nieuw deurintercomsysteem vereist aanzienlijke investeringen in apparatuur, bedrading en installatiediensten. Bovendien kunnen voor de integratie van geavanceerde functies en technologieën extra hardware- en softwarecomponenten nodig zijn, waardoor de kosten verder oplopen. Voor kleine bedrijven en prijsbewuste klanten kunnen de hoge initiële kosten een belemmering vormen om geavanceerde deurintercomoplossingen te gaan gebruiken. Om deze beperking aan te pakken, moeten fabrikanten en dienstverleners kosteneffectieve opties en flexibele financieringsmodellen aanbieden om de technologie toegankelijker te maken voor een bredere klantenbasis.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/door-intercom-market-8646

COVID 19-analyse

De COVID-19 pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt voor deurintercoms. Nu maatregelen voor sociale afstand en hygiëne steeds belangrijker worden, is er meer aandacht gekomen voor contactloze en aanraakvrije oplossingen. Deurintercomsystemen hebben een cruciale rol gespeeld in het minimaliseren van fysiek contact en het mogelijk maken van communicatie zonder directe interactie. Video-intercomsystemen met functies als ontgrendeling op afstand en mobiele app-integratie hebben aan belang gewonnen omdat ze gebruikers in staat stellen te communiceren met bezoekers en toegang te verlenen zonder fysiek contact. Verwacht wordt dat de deurintercommarkt zal blijven groeien omdat bedrijven en particulieren veiligheid als prioriteit stellen en innovatieve oplossingen zoeken voor veilige en contactloze communicatie.

Segmentatie van de deurintercommarkt

Naar producttype

Naar producttype Buitenintercomsysteem en Binnenintercomsysteem

Naar verkoopkanaal

Per verkoopkanaal Installateurs / Externe dienstverleners, Bouwbedrijven, Elektriciteitsgroothandel en Doe-Het-Zelf/Online

Op connectiviteit

Naar connectiviteit (bekabelde systemen [2-draadssystemen, Cat-5-systemen en andere] en draadloze systemen [Wi-Fi en radiofrequenties])

Per toepassing

Per toepassing (appartementen (meergezinswoningen), huizen (eengezinswoningen), hotels, kantoren en andere)

Per eindgebruiker

Per eindgebruiker, omvat het segment IT & Telecom, BFSI, Retail, Productie, Gezondheidszorg, energie & nutsbedrijven

Bekijk korting op https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8646

Regionaal inzicht

Noord-Amerika en Europa behoren tot de leidende regio’s in termen van marktpenetratie, gedreven door strenge veiligheidsvoorschriften en een hoger niveau van bewustzijn over geavanceerde beveiligingsoplossingen. Azië-Pacific is ook een veelbelovende markt voor deurintercomsystemen, aangewakkerd door snelle verstedelijking, toenemende infrastructuurontwikkeling en groeiende bezorgdheid over de veiligheid. Latijns-Amerika en het Midden-Oosten zijn opkomende markten, met een stijgende vraag naar verbeterde beveiligingsinfrastructuur in residentiële en commerciële gebouwen. Naarmate de markt zich blijft uitbreiden, zullen regionale factoren zoals bouwvoorschriften, economische omstandigheden en veiligheidseisen de toepassing en groei van deurintercomsystemen beïnvloeden.

Lees meer artikelen-

Markt voor restaurantbezorgingsrobots

Industriële endoscoopmarkt

Markt voor Röntgenfluorescentieanalysatoren

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UKEmail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Door Intercom Market,Door Intercom Market Size,Door Intercom Market Share