header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Bioresorbeerbare polymeren: Een revolutie in de markt voor medische hulpmiddelen en implantaten Prognose voor 2030

Aug 8, 2023 5:00 PM ET

Markt Overzicht

Market Research Future (MRFR) is van mening dat de markt voor bioresorbeerbare polymeren 2020 tijdens de voorspellingsperiode (2022 tot 2030) met 12,8% zou kunnen groeien. Er wordt verwacht dat de wereldwijde markt tegen het einde van 2030 een enorme waarde van USD 3.672,96 miljoen zal bereiken. Het rapport bevat een analyse van de impact van COVID-19, samen met een diepgaand overzicht na de uitbraak van het coronavirus.

Een proefexemplaar van het rapport vindt u op: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/969

Groeibevorderaars en belemmeringen

Door de stopzetting van de productieactiviteiten na de uitbraak van het COVID-19-virus hebben de eindgebruikerssectoren voor bioherstelbare polymeren te kampen met een verminderde vraag naar producten. De heersende onzekerheid als gevolg van de pandemie met het nieuwe coronavirus heeft de groei van de markt aanzienlijk vertraagd en het herstel is afhankelijk van de opheffing van de lockdown en de daaropvolgende hervatting van de productieactiviteiten. De komst van SARS-CoV-2 heeft ook een enorme kloof tussen vraag en aanbod veroorzaakt, die de belangrijkste fabrikanten met al hun capaciteit proberen te overbruggen. De biocompatibiliteit en kosteneffectiviteit van bioresorbeerbare polymeren heeft ook geleid tot hun uitgebreide toepassingen in de medische sector na de pandemie, wat heeft geresulteerd in een betere marktpenetratie.

De sector van de bio-oplosbare polymeren heeft de afgelopen jaren een onstuimige groei doorgemaakt, dankzij het toenemende consumentenbewustzijn en de overheidssteun voor de modernisering van de gezondheidszorg. De gezonde financiële status van de consumenten in de ontwikkelde landen en het hoge comfort voor de patiënt dat mogelijk wordt gemaakt door bioresorbeerbare polymeren werken ook in het voordeel van de markt. Het toenemende gebruik van bioresorbeerbare polymeren bij de toediening van medicijnen is een andere belangrijke groeiaanjager voor de markt. Aangezien deze polymeren chemisch neutraal zijn en onschadelijk voor het lichaam, worden ze beschouwd als ideaal voor de toediening van geneesmiddelen. Daarom kan de stijgende voorkeur voor bioresorbeerbare polymeren in het segment voor de toediening van medicijnen in de komende jaren een enorme kans betekenen voor de spelers.

3D-printing heeft zich ontpopt als een gamechanger voor de markt van bioresorbeerbare polymeren, omdat het op efficiënte wijze kleine differentiaties mogelijk maakt op basis van de constitutie van verschillende patiënten en de omstandigheden in elk geval. Als gevolg hiervan zal de 3D-printingtrend naar verwachting een belangrijke markttrend worden in de komende jaren. Bovendien nemen veel van de fabrikanten op de markt voor bioresorbeerbare polymeren actief deel aan strategieën om hun productiecapaciteit te verhogen en nieuwe en effectievere producten te lanceren om aan de vraag te voldoen.

Zo kreeg Medtronic PLC op 1 oktober 2020 goedkeuring van de FDA voor zijn onlangs gelanceerde dual-antiplatelettherapie die wordt geïmplanteerd met Resolute Onyx DES. Het bioresorbeerbare polymeer van Resolute Onyx DES bevordert een snelle genezing van bloedvaten en is een geschikt antistollingsmiddel voor patiënten met een hoog bloedingsrisico.

Praat met analist: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/969

Segmentaal inzicht

De industrie van bioresorbeerbare polymeren kan worden onderverdeeld in type en toepassing.

De typen bioresorbeerbare polymeren op de wereldwijde markt omvatten agropolymeren, zoals polysacchariden en eiwitten, en biopolyesters, zoals polymelkzuur, polyglycolzuur, polydioxanon, polycaprolacton en meer.

Geneesmiddelen, orthopedie en andere zijn de primaire toepassingen die in het onderzoek in beschouwing zijn genomen.

Regionale vooruitzichten

De wereldwijde markt kan regionaal worden ingedeeld in Europa, Latijns-Amerika, Azië-Pacific/APAC, MEA/Midden-Oosten & Afrika en Noord-Amerika.

Sinds 2022 staat Noord-Amerika bovenaan de wereldmarkt, dankzij de grote vraag naar bioherstelbare polymeren in de biomedische sector. De VS en Canada zijn de leidende markten in de regio, dankzij de uitgebreide aanwezigheid van gerenommeerde leveranciers zoals Ashland, Foster, DSM en Durect. De meeste bedrijven in de regio zijn sterk gericht op innovaties voor de ontwikkeling van nieuwe biocompatibele polymeren met een breed scala aan degradatie- en fysische eigenschappen, wat de vraag op de markt in de regio helpt versterken.

APAC is een sterke mededinger gebleven sinds 2022 en is op weg om het hoogste groeipercentage te behalen in de komende jaren. De toegenomen vraag naar bioresorbeerbare polymeren in de gezondheidszorg in opkomende landen en het toenemende consumentenbewustzijn hebben de marktvraag in grote mate gestimuleerd. China, gevolgd door India en andere landen, loopt voorop door de snelle groei van de medische industrie en de daaruit voortvloeiende stijging van de vraag naar bioresorbeerbare polymeren voor diverse toepassingen. De vraag is de afgelopen maanden aanzienlijk gestegen door de toenemende inspanningen in de regio om een COVID-19 doorbraak te vinden.

Europa wordt aanzienlijk ondersteund door de aanwezigheid van grote namen zoals Evonik en Merck in Duitsland, dat het leidende land in de regio is. De solide groei van de markt in de regio is ook het resultaat van de toenemende toepassingen van bioresorbeerbare polymeren in medicijntoediening en orthopedische toepassingen.

Latijns-Amerika kan samen met MEA de komende jaren een aanzienlijke groei waarnemen, dankzij het toenemende consumentenbewustzijn en de verbeterende gezondheidszorginfrastructuur.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/bioresorbable-polymers-market-969

Prominente spelers

Corbion NV (Nederland), Ashland (VS), Foster Corporation (VS), Poly-Med Inc. (VS), Groupe PCAS (Frankrijk), Merck KGaA (Duitsland), DURECT CORPORATION (VS), Putnam Plastics (VS), Evonik Industries AG (Duitsland), Koninklijke DSM N.V. (Nederland), REVA Medical Inc (VS), KLS Martin (VS) zijn de belangrijkste spelers die in het MRFR-rapport worden genoemd.

Bladeren door gerelateerde rapporten:

Geofoam Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2032

Onderzoeksrapport overde polymeerlagermarkt – Wereldwijde prognose tot 2032

Onderzoeksrapport over de markt voorgroene ammoniak – Wereldwijde voorspellingen voor 2032

Onderzoeksrapport overalternatieve brandstoffen voor de luchtvaart – Wereldwijde prognose tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor bepantseringsmaterialen – Wereldwijde voorspellingen voor 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar componenten, toepassingen, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:Market Research Future®99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaTelefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Bioresorbable Polymers,Bioresorbable Polymers Market,Bioresorbable Polymers Industry,Bioresorbable Polymers Market Size,Bioresorbable Polymers Market Share,Bioresorbable Polymers Market Forecast