header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Blockchaintechnologie marktgroei als gevolg van technische vooruitgang die naar verwachting 67,54% zal bedragen tot 2030

Aug 8, 2023 2:00 PM ET

Volgens deanalyse van MRFR zal de markt voor Blockchain-technologie tijdens de prognoseperiode een CAGR van 67,54 registreren en naar schatting 137,8 miljard USD bereiken in 2030. Blockchaintechnologie heeft veel aandacht gekregen in de verzekeringssector vanwege zijn potentieel om verschillende aspecten van de sector te transformeren, waaronder acceptatie, verwerking van claims, fraudepreventie en klantervaring.

Omvang van de blockchainmarkt:

Blockchain verwijst naar een onveranderlijk, gedeeld grootboek dat het mogelijk maakt om activa te traceren en transacties vast te leggen in een bedrijfsnetwerk. De toenemende focus op de decentralisatie van gegevensgrootboeken en informatie heeft de groei van de blockchaintechnologiemarkt veroorzaakt. De markt vereenvoudigt de gevoeligheden van de databasefuncties door transparante interacties mogelijk te maken.

Ontvang een exclusief voorbeeld van het onderzoeksrapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1708

Dominante spelers op de markt voor blockchaintechnologie zijn:

De wereldwijde markt voor blockchaintechnologie heeft prominente leiders zoals:

  • BitFury Group Ltd
  • Digital Asset Holdings, LLC
  • Microsoft Corporation
  • Chain Inc
  • IBM Corporation
  • Abra, Inc
  • Coinbase
  • Deloitte Touche Tohmatsu Limited
  • Blockchain Tech LTD
  • Ripple Labs Inc
  • Earthport Plc

Segmentatie van de markt voor blockchaintechnologie:

Per dienstverlener is de blockchaintechnologiemarkt onderverdeeld in infrastructuur- en protocolproviders, middleware-providers, applicatie- en oplossingsproviders en anderen.

Uitgesplitst naar organisatiegrootte zal het segment grote ondernemingen de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode. Grote ondernemingen die actief zijn in sectoren zoals supply chain, gezondheidszorg, financiële dienstverlening en verzekeringen gebruiken blockchaintechnologie om hun efficiëntie in activiteiten te verbeteren.

Per toepassing zullen de betalingen de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Per eindgebruiker zal het BFSI-segment de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode. Financiële diensten gebruiken blockchaintechnologie om financiële transacties in bedrijven te beheren.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Drijfveren voor de markt

De wereldwijde markt voor blockchaintechnologie heeft de afgelopen jaren een enorme groei laten zien. De groei van de markt wordt voornamelijk toegeschreven aan de stijgende vraag naar digitale identiteit over de hele wereld. Bovendien is de groeiende toepassing van op blockchaintechnologie gebaseerde identificatieplatforms in verschillende landen wereldwijd een andere cruciale parameter die de groei van de markt in de geprognosticeerde periode zal stimuleren. Daarnaast wordt verwacht dat de toenemende kapitalisatie van marktgerelateerde cryptocurrencies de groei van de markt in de komende jaren zal katalyseren.

Beperkingen van de blockchainmarkt

Aan de andere kant kan de geavanceerde integratieprocedure die gepaard gaat met blockchaintechnologie de groei van de markt belemmeren. Bovendien zal het gebrek aan technische teams in verschillende regio’s wereldwijd de groei van de markt waarschijnlijk afremmen.

Regionale analyse:

De wereldwijde blockchaintechnologiemarkt wordt geanalyseerd in vijf grote regio’s: Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika.

Volgens het MRFR-onderzoeksrapport verzekerde de Noord-Amerikaanse regio zich van de toppositie in de wereldwijde markt voor blockchaintechnologie in 2018. De regionale markt werd in 2018 gewaardeerd op meer dan USD 612,3 miljoen. De groei van de regionale markt is voornamelijk te danken aan de snelle adoptie van deze innovatieve blockchaintechnologieën in de meeste ontwikkelde landen, zoals de Verenigde Staten en Canada. Bovendien zal de toenemende toepassing van deze technologie in verschillende sectoren, zoals de overheid, BFSI en de detailhandel voor de detectie van digitale identiteit, slimme contracten en wallet & betalingsoplossingen waarschijnlijk ook een positieve invloed hebben op de groei van de regionale markt in de beoordelingsperiode.

Blader door alle details van het rapport:
https:// www.marketresearchfuture.com/reports/block-chain-technology-market-1708

Toonaangevende rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Blockchain Technology,Blockchain Technology Market,Blockchain Technology Market Size,Blockchain Technology Market Share,Blockchain Technology Market Growth,Blockchain,Blockchain Technology Industry