header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Facility Management Services-markt zal naar verwachting USD 1.323,62 miljard groeien met een CAGR van 7,73 in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Aug 8, 2023 11:00 PM ET

Market Research Future Insights:

De Facility Management Services-markt is klaar voor een aanzienlijke groei en zal tegen 2030 naar verwachting een waarde bereiken van USD 1.323,62 miljard, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,73%, zoals blijkt uit het meest recente marktonderzoeksrapport van Market Research Future. Het rapport gaat in op de belangrijkste groeikatalysatoren, heersende markttrends en de uitdagingen waarmee deze sector wordt geconfronteerd.

Een drijvende kracht achter de expansie van de markt voor facilitaire diensten is de toenemende toepassing van intelligente gebouwoplossingen. Deze oplossingen maken gebruik van geavanceerde technologieën zoals het Internet of Things (IoT) en kunstmatige intelligentie (AI) om toezicht te houden op gebouwsystemen zoals verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC), verlichting en beveiligingssystemen en deze te reguleren. Deze golf van innovatie heeft de weg vrijgemaakt voor nieuwe oplossingen voor facility management die gebruikmaken van deze geavanceerde technologieën om de energie-efficiëntie te verbeteren, de operationele kosten te beperken en de algehele ervaring van gebouwen te verbeteren.

Een andere belangrijke groeimotor binnen deze markt is de toenemende vraag naar energie-efficiënte faciliteiten. Naarmate de energiekosten stijgen en de bezorgdheid over de ecologische gevolgen van de exploitatie van gebouwen toeneemt, geven bedrijven steeds meer prioriteit aan het verbeteren van de energie-efficiëntie van hun gebouwen. Als gevolg hiervan zijn er nieuwe oplossingen voor facility management ontstaan, die gebruikmaken van geavanceerde analyses en datamanagementtools om het energieverbruik te optimaliseren en de kosten te verlagen.

Belangrijkste spelers

Belangrijke marktspelers die in het rapport over de wereldwijde Facility Management Services-markt worden genoemd, zijn onder andere:

  • CBRE Group, Inc.
  • ISS World Services A/S
  • Sodexo, Inc.
  • Compass Group Plc
  • Johnson Controls International plc
  • onder andere

Klik hier voor een voorbeeld van een premium rapport

Omvang van het rapport – Facility Management Services Market:

Rapportcijfers

Details

Marktomvang in 2030

USD 1.323,62 miljard

CAGR tijdens 2022-2030

7.73%

Basisjaar

2021

Prognose

2022-2030

Trends in de sector:

Op het gebied van facilitaire diensten zijn er ook een aantal belangrijke trends in de sector. Een van die trends is de toenemende omarming van uitbestede facilitaire managementdiensten. Omdat bedrijven zich willen concentreren op hun operationele kerntaken, vertrouwen ze hun verantwoordelijkheden op het gebied van facility management steeds vaker toe aan externe dienstverleners. Deze verschuiving heeft geleid tot nieuwe paradigma’s in de facilitaire dienstverlening, zoals Integrated Facility Management (IFM) en Total Facilities Management (TFM). Deze modellen omvatten een spectrum aan diensten, variërend van onderhoud en reparaties tot strategische planning en adviserende begeleiding.

Een andere duidelijke trend op dit gebied is de toenemende toepassing van digitale oplossingen voor effectief facilitair management. Digitale tools zoals Computer-Aided Facility Management (CAFM) en Integrated Workplace Management Systems (IWMS) treden op de voorgrond en bieden een groot aantal voordelen, waaronder verfijnde gegevensadministratie, gestroomlijnde workflows en verbeterde rapportagemogelijkheden. Dergelijke oplossingen worden steeds populairder bij zowel externe facilitaire dienstverleners als interne facilitaire teams.

Koop nu een premium onderzoeksrapport – krijg uitgebreide marktinzichten.

Markt Segmentatie:

De wereldwijde markt voor facilitaire diensten kan worden onderverdeeld in drie hoofdsegmenten: service, oplossing en eindgebruiker.

  • Naar service: De markt kan worden onderverdeeld in onderhoud, exploitatie en overige. Onderhoudsdiensten omvatten taken zoals het repareren van apparatuur, het onderhouden van gebouwen en het beheren van nutsvoorzieningen. Operationele diensten omvatten taken zoals beveiliging, schoonmaak en catering. Overige omvat een verscheidenheid aan diensten die niet netjes in de andere twee categorieën passen.
  • Naar oplossing: De markt kan worden onderverdeeld in software, diensten en consulting. Softwareoplossingen bieden tools voor het beheer van facilitaire activiteiten. Diensten bieden expertise en mankracht om te helpen met facilitaire managementtaken. Consultingoplossingen bieden advies en begeleiding over best practices op het gebied van facility management.
  • Naar eindgebruiker: De markt kan worden onderverdeeld in commercieel, residentieel en industrieel. Commerciële eindgebruikers zijn onder andere bedrijven, scholen en ziekenhuizen. Tot de residentiële eindgebruikers behoren appartementen, flatgebouwen en eengezinswoningen. Industriële eindgebruikers zijn onder andere fabrieken, magazijnen en elektriciteitscentrales.

Covid-19 Impact:

De markt voor facilitaire diensten is beïnvloed door de Covid-19 pandemie, waarbij veel bedrijven hun budgetten voor facilitaire diensten hebben verlaagd als reactie op de economische neergang. De pandemie heeft echter ook geleid tot nieuwe kansen voor leveranciers van facilitaire diensten, omdat bedrijven zich willen aanpassen aan nieuwe manieren van werken, zoals werken op afstand en sociale afstandsmaatregelen.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Facility Management Services Market- https://www.marketresearchfuture.com/reports/facility-management-services-market-5952

Regionale analyse:

De wereldwijde markt voor facilitaire diensten is onderverdeeld in vier regio’s: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika is de grootste markt voor facilitaire diensten, gevolgd door Europa. Verwacht wordt echter dat Azië-Pacific de snelst groeiende regio zal zijn tijdens de prognoseperiode.

De groei van de markt voor facilitaire diensten in Noord-Amerika wordt gedreven door de toenemende toepassing van slimme gebouwoplossingen en de groeiende behoefte aan energie-efficiënte faciliteiten. De Europese markt groeit ook door de toenemende vraag naar facilitaire diensten vanuit de gezondheidszorg en de productiesector.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de snelst groeiende markt voor facilitaire diensten zijn tijdens de prognoseperiode. Deze groei wordt gedreven door de toenemende verstedelijking en industrialisatie in de regio. De groeiende vraag naar slimme gebouwoplossingen en energie-efficiënte faciliteiten draagt ook bij aan de groei van de markt in de regio.

Gerelateerde rapporten:

Cyber Insurance Market Research Report – Wereldwijde voorspelling tot 2032

Marktonderzoeksrapport Datacenterkoeling Prognose tot 2030

Onderzoeksrapportover de markt voor digitale inhoud Prognose tot 2032

Marktonderzoeksrapport over gedecentraliseerde financiering – Wereldwijde prognose tot 2032

Human-Computer Interaction (HCI) marktonderzoeksrapport – wereldwijde prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Facility Management Services Market,Facility Management Services Market Size,Facility Management Services Market Demand,Facility Management Services Market Forecast,Facility Management Services Market Research,Facility Management Services Market Report,Facility Management Services Market Growth,Facility Management Services Market Analysis