header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt van IT Asset Disposition (ITAD) zal naar verwachting USD 29,21 miljard bereiken met een AGR van 8,20 in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Aug 8, 2023 11:00 PM ET

Market Research Future Insights:

Volgens de analyse van MRFR zal de IT Asset Disposition (ITAD) markt naar verwachting een CAGR van 8,20registreren van2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 29,21 miljard in 2030.

De IT Asset Disposition (ITAD)-markt verwijst naar de industrie die zich bezighoudt met het veilige en verantwoordelijke beheer van IT-activa (informatietechnologie) die aan het einde van hun levensduur zijn gekomen of met pensioen zijn gegaan. ITAD omvat het proces van het verwijderen, recyclen, remarketen en beheren van de gegevens in IT-apparatuur, zoals computers, servers, laptops, mobiele apparaten, netwerkapparatuur en andere elektronische apparaten.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn

  • IBM Corporations (VS)
  • Tes-Amm India Private Limited (India)
  • EOL IT Services (VK)
  • Sims Recycling Solutions. Inc (India)
  • ITRenew (VS)
  • Exit Technologies (Frankrijk)
  • GreenTek Teman Pvt Ltd (India)
  • Maxicom Network Inc (India)
  • Dell (VS)
  • HP (VS)
  • Arrow Electronics (VS)

Klik hier voor een voorbeeld van een eersteklas rapport

Omvang van het rapport – IT Asset Disposition (ITAD) Market:

Rapportcijfers

Details

Marktomvang tegen 2030

USD 29,21 miljard

CAGR tijdens 2022-2030

8.20%

Basisjaar

2021

Prognose

2022-2030

Segmentatie van de markt:

IT Asset Disposition (ITAD) markt is gesegmenteerd in Type, service, omvang, Vertical.

Type: Computer, Mobiele apparaten, Servers, Opslagapparaten, Randapparatuur

Service: Gegevensvernietiging, Recycling, Omgekeerde logistiek, De-fabricage, Remarketing

Omvang: MKB, Grote onderneming

Verticaal: Lucht- en ruimtevaart & Defensie, Energie en energie, Farmaceutica, Olie

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Regionale analyse:

Noord-Amerika is van oudsher een belangrijke markt voor ITAD-diensten vanwege de volwassen IT-infrastructuur en het gebruik van veel technologie. De Verenigde Staten en Canada leveren de grootste bijdrage aan de Noord-Amerikaanse ITAD-markt, gedreven door strenge regelgeving voor gegevensbescherming en milieunormen. De toenemende bezorgdheid over datalekken, de behoefte aan veilige gegevensvernietiging en de invoering van duurzame praktijken stimuleren de marktgroei in deze regio.

Europa is een andere prominente regio in de ITAD-markt, die wordt gekenmerkt door strenge regelgeving op het gebied van gegevensbescherming, zoals de General Data Protection Regulation (GDPR). Landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Nederland zijn belangrijke markten binnen Europa, gedreven door de aanwezigheid van grote ondernemingen en een sterke focus op duurzaamheid. Initiatieven op het gebied van de circulaire economie en overheidsvoorschriften ter bevordering van verantwoord beheer van elektronisch afval stimuleren de groei van de ITAD-markt in deze regio.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (110 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) IT Asset Disposition (ITAD) Market- https://www.marketresearchfuture.com/reports/it-asset-disposition-market-1002

De regio Azië-Pacific maakt een aanzienlijke groei door in de ITAD-markt vanwege de snelle economische ontwikkeling, het toenemende gebruik van technologie en het toenemende bewustzijn over gegevensbeveiliging en milieukwesties. Landen als China, Japan, Zuid-Korea en India leveren grote bijdragen aan de ITAD-markt in Azië-Pacific, gedreven door de aanwezigheid van grote IT-industrieën en een toenemende focus op naleving van de regelgeving. De toenemende productie van elektronisch afval, in combinatie met de invoering van regelgeving voor gegevensbescherming, stimuleert de vraag naar ITAD-diensten in deze regio.

Gerelateerde rapporten:

Webfiltering marktonderzoeksrapport- Wereldwijde voorspelling tot 2030

Firewall als een service marktonderzoeksrapport – wereldwijde prognose tot 2030

Netwerk Forensische Markt Onderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Neem contact met ons op:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Us:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  , IT Asset Disposition (ITAD) Market Share,IT Asset Disposition (ITAD) Market Trends,IT Asset Disposition (ITAD) Market,IT Asset Disposition (ITAD) Market Insights,IT Asset Disposition (ITAD) Market Growth,IT Asset Disposition (ITAD) Market Forecast,IT Asset Disposition (ITAD) Industry