header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor celtherapie zal tijdens de prognoseperiode naar verwachting een CAGR van 9,1 registreren als gevolg van de toegenomen vraag naar functionele producten.

Aug 8, 2023 5:00 PM ET

MRFR_Logo

Onderzoeksrapport over de celtherapiemarkt Informatie per celtype (stamcel en niet-stamcel), per therapietype (autoloog en allogeen), per therapeutisch gebied (maligniteiten, spier- en skeletaandoeningen, auto-immuunaandoeningen, dermatologie en andere), per eindgebruiker (ziekenhuizen & en academische & onderzoeksinstellingen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

De markt voor celtherapie zal naar verwachting groeien van USD 14,8 miljard in 2023 tot USD 31,2 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 9,1 tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032). Bij celtherapie worden cellen in het lichaam van de patiënt getransplanteerd om aandoeningen te behandelen. Deze cellen kunnen afkomstig zijn van het eigen lichaam van de patiënt en worden autologe cellen genoemd, of ze kunnen afkomstig zijn van verschillende donoren en worden allogene cellen genoemd. Multipotente cellen kunnen differentiëren in verschillende celtypes, terwijl pluripotente cellen kunnen differentiëren in elk celtype in het lichaam. Toch hebben ze een beperkter repertoire dan pluripotente cellen. Het type primaire cellen ligt vast.

Het soort behandeling bepaalt het soort cellen dat wordt gegeven. Vervangende stamcellen zijn stamcellen of zijn afkomstig van stamcellen. De ontwikkeling van klinisch onderzoek naar het creëren van celtherapieën, het toenemende gebruik van celregeneratietherapie en de introductie van nieuwe platforms en technologieën wijzen allemaal op een opwaartse trend in de marktvoorspelling voor celtherapie. CAR T celtherapie is de naam die gegeven is aan een methode om kanker te behandelen door witte bloedcellen (WBC’s) te regenereren. Bij CAR T-celtherapie worden celtherapie en gentherapie gecombineerd.

Download gratis een PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5066

Covid 19 invloed

De COVID-19 pandemie heeft een gunstig effect op de expansie van de celtherapiemarkt. De epidemie gaf celtherapieën een boost in de markt. Zo onthulde Calidi Biotherapeutics Inc. in april 2020 dat de FDA de Investigational New Drug-aanvraag had goedgekeurd die was ingediend door zijn partner, Personalized Stem Cells, Inc. voor het gebruik van stamceltherapie bij de diagnose en behandeling van COVID-19-patiënten. Als gevolg hiervan bloeide de markt voor celtherapie op.

De prevalentie van chronische ziekten en infecties is een van de markttrends voor celtherapie. De markt voor celtherapie wordt ook gestimuleerd door het stijgende aantal gevallen van diabetes en het toegenomen gebruik van regeneratieve geneeskunde. De Diabetes Atlas van de Internationale Diabetes Federatie schat dat 573 miljoen mensen wereldwijd diabetes hebben in 2021, en dat aantal zal toenemen tot 643 miljoen in 2030. Daarnaast wordt de groei van de celtherapiemarkt ondersteund door een toename van het aantal onderzoeken en klinische studies.

Segmentatie van de markt

Op basis van celtype is de markt voor celtherapie onderverdeeld in stamcellen, niet-stamcellen, beenmerg, bloed, stamcellen uit de navelstreng, stamcellen uit vetweefsel en andere (placenta en niet-specifieke cellen). In 2021 behield de categorie stamceltherapie een aanzienlijk marktaandeel vanwege de stijgende behoefte aan effectieve en nieuwe behandelingen voor auto-immuunziekten, neurologische aandoeningen en hart- en vaatziekten. Celregeneratiebehandeling is een andere naam voor stamceltherapie. De categorie met de snelste groei in de verwachte periode is echter die van de niet-stamcellen. Niet-stamceltherapie kan de productie van collageen en de aanmaak van nieuw, gezond huidweefsel verhogen.

Op basis van het type therapie zijn er autologe en allogene marktsectoren voor celtherapie. Vanwege verschillende voordelen van autologe transplantaties, waaronder de toegankelijkheid, het niet hoeven vinden van een HLA-gematchte donor, het verminderde risico op levensbedreigende complicaties, het ontbreken van het risico op GVHD en het niet nodig hebben van een immunosuppressieve therapie, had de autologe categorie een aanzienlijk aandeel in 2021. Vanwege de dure kosten van allogene transplantaties en de relatief lage recidiefpercentages groeit de allogene categorie echter het snelst.

Op basis van het therapeutische gebied omvat het marktonderzoek naar celtherapie studies naar kanker, aandoeningen van het bewegingsapparaat, auto-immuunziekten, dermatologie en andere aandoeningen. Door een toename in het gebruik van celtherapie voor de behandeling van maligniteiten, had de categorie maligniteiten een aanzienlijk aandeel in 2021. Daarnaast is de snelst groeiende categorie spier- en skeletaandoeningen, omdat chronische aandoeningen zoals atherosclerose steeds vaker voorkomen.

Volgens het rapport over de celtherapiemarkt zijn de academische wereld en onderzoeksinstellingen, ziekenhuizen en klinieken de eindgebruikers. Door de stijgende vraag naar gentherapie en celtherapie tijdens de verwachte periode, behielden ziekenhuizen en klinieken een aanzienlijk marktaandeel in 2021. De categorie met de snelste groei is echter die van de academische en onderzoeksinstellingen. Het belangrijkste doel van de stamcellen is onderzoek, wat heeft geresulteerd in een aanzienlijk inkomstenaandeel.

Regionale analyse

De Noord-Amerikaanse, Europese, Aziatisch-Pacifische en Rest van de Wereld regio’s vormen samen de markt. Het grootste marktaandeel was in Noord-Amerika. De regio met de hoogste verwachte CAGR in de onderzoeksperiode is Azië-Pacific.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (95 pagina’s) over Celtherapie:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/cell-therapy-market-5066

In 2021 werd de markt gedomineerd door Noord-Amerika vanwege het stijgende aantal chronische ziekten en de stijgende uitgaven voor marktontwikkeling. In januari 2022 haalde Cellino Biotech, een onafhankelijke producent van celtherapieën, een eerste financieringsronde binnen voor 80 miljoen USD. Tegen 2025 hoopt Cellino de eerste zelfstandige menselijke celfabriek te hebben gebouwd, waardoor medicijnen op basis van stamcellen toegankelijker worden. Daarnaast wordt de markt in de Noord-Amerikaanse regio gestimuleerd door een toename in het gebruik van stamceltechnologie voor medische doeleinden.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Tijdens de verwachte periode zal Azië-Pacific naar verwachting het snelst groeien. De markt in Azië-Pacific wordt gedomineerd door China. De markt in dit gebied groeit deels vanwege gunstige overheidsregels. Met een bevolking van ongeveer 4,6 miljard mensen in 2019 heeft Azië-Pacific een enorm potentieel voor marktexpansie en kan het in de toekomst dienen als patiëntenbasis. Daarnaast wordt groei verwacht in ontwikkelingslanden zoals China en India vanwege hun verbeterde gezondheidszorginfrastructuur, betaalbare gezondheidszorg en groeiende kennis van celtherapie.

Analyse van de concurrentie

Er zijn Tier-1, Tier-2 en lokale spelers op de markt. De Tier-1 en Tier-2 spelers zijn goed bekend en hebben een breed productassortiment. Vanwege hun onderscheidende producten, financiële stabiliteit, strategische ontwikkelingen en gediversifieerde regionale aanwezigheid domineren bedrijven als Mesoblast Ltd., Vericel Corporation, Osiris Therapeutics, Inc., JCR Pharmaceuticals Co., Ltd., NuVasive, Inc., Pharmicell Co., Ltd., RTI Surgical Holdings, Inc., AlloSource, Holostem Terapie Avanzate S.R.L. en Medipost Co., Ltd. de markt. De deelnemers richten hun inspanningen op het promoten van R & D.

Daarnaast ondersteunen ze strategische uitbreidingsactiviteiten zoals productintroducties, samenwerkingsverbanden en partnerschappen om hun klantenbestand uit te breiden en hun marktpositie te versterken. Zo lanceerde Thermo Fisher Scientific in februari 2022 nieuwe geïntegreerde commerciële verpakkings- en distributiediensten. Deze diensten werden gecreëerd om patiënten in Europa en de VS te helpen bij de overgang van het ontvangen van geneesmiddelen in klinieken naar het gebruik ervan op de markt. Om hun logistieke strategieën te ondersteunen, hebben ontwikkelaars de meest recente Patheon Commercial Packaging Services nodig, een end-to-end oplossing die distributie, GMP-opslag, ultrakoude & cryogene verpakking en serialisatie combineert.

Refurbished Medical Devices Market Research Report Informatie per diagnostisch apparaat (röntgenmachines, CT-scanners, ultrageluidsystemen, MRI-machines, ECG-systemen en patiëntmonitoren), per therapeutisch apparaat (hart-longmachines, stollingsanalysatoren, couveuses en verwarmingstoestellen voor zuigelingen, defibrillatoren en infuuspompen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Neuroendoscopie marktonderzoeksrapport, per product (stijve, flexibele neuroendoscopen), per toepassing (transnasale, intraventriculaire, transcraniële neuroendoscopie), per bruikbaarheid (herbruikbaar, wegwerp), eindgebruiker (ziekenhuizen) – Wereldwijde prognose tot 2030

Dental Software Market Research Report Information per type (software voor praktijkbeheer, software voor patiëntencommunicatie, software voor behandelplanning, software voor patiënteneducatie en software voor tandheelkundige beeldvorming), per toepassing (op locatie, webgebaseerd en cloudgebaseerd), per eindgebruiker (tandheelkundige klinieken en ziekenhuizen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Cell Therapy Market,Cell Therapy Market Size,Cell Therapy Market Share,Cell Therapy Market Analysis,Cell Therapy Market Trends