header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor digitale betalingen in de gezondheidszorg zal 59,90 miljard dollar bereiken, met een CAGR van 24,23 in 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Aug 8, 2023 8:00 PM ET

Marktsynopsis:

De term“digitale betaling” beschrijft de overdracht van geld met behulp van elektronische apparaten zoals laptops, tablets en smartphones. De afgelopen jaren is deze technologie voortdurend verbeterd. De digitale betaalmethode biedt nu extra betaalmethoden, waaronder online aankopen, ruilen, tikken op NFC-kaarten en het scannen van codes. Deze voortdurende verbeteringen en een breed scala aan betaalopties versnellen de adoptie van digitale betalingen. De verwachting is dat tijdens de verwachte periode de prevalentie van elektronische betalingen zal toenemen en dat er meer overheidsfinanciering en -initiatieven beschikbaar zullen komen om de behoefte aan liquiditeit en de financiële crisis aan te pakken.

Bovendien nemen de aanvragen voor digitale betalingen toe naarmate de internetconnectiviteit zich uitbreidt naar elke denkbare locatie. Gebruikers worden aangemoedigd om digitale marketing te gebruiken dankzij het wijdverspreide gebruik van smartphones. De acceptatie van mobiele betalingen zal naar verwachting snel groeien, gevolgd door elektronische portemonnees en het verkooppunt. De markt ziet een toename van technologieën zoals NFC, near communication en quick response (QR) codes. Digitale betaling in de gezondheidszorg zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken en 59,90 miljard USD bereiken tegen 2032 met een CAGR van 24,23 tijdens de voorspellingsperiode (2023-2032).

Concurrentielandschap van de markt:

  • Fiserv, Inc.
  • Aliant Betalingen
  • First Data Corporation
  • Wirecard AG
  • Stripe
  • Worldpay, LLC
  • Global Payments Direct, Inc
  • PayPal

Download gratis PDF-bestand:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7977

Digital Payment in Healthcare Market Report Scope:

Parameter

Details

Prognose inkomsten in 2032:

59,90 miljard dollar

Groeipercentage:

CAGR van 24,23 van 2023 tot 2032

Voorspellingsperiode:

2023- 2032

Rapportdekking

Inkomstenprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends


Segmentatie van de markt:

Per component omvat de markt oplossingen en diensten. Naar organisatiegrootte omvat de markt kleine en middelgrote ondernemingen en grote ondernemingen. Inzet: de markt omvat on-premises en cloud.

Koop dit hoogwaardige rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7977

Behandelde markt:

Markt Drivers:

De groei van e-commerce en op technologie gebaseerde projecten zijn belangrijke indicatoren voor de vraag naar digitale betalingen. Deze spelers hebben hun uitgaven aan geavanceerde technologie aanzienlijk verhoogd terwijl ze hun activiteiten op het gebied van elektronische betalingen uitbreiden. Een van de belangrijkste factoren die deze markt voortstuwen is de toename van het smartphonegebruik. Veel mensen hebben nu toegang tot digitale betaalapps dankzij smartphones. Bovendien is het gemak van transacties in de gezondheidssector hoog dankzij het wijdverspreide gebruik van internet. Contante betalingen duren langer dan digitale betalingen. Patiënten kunnen hun rekeningen tegenwoordig gemakkelijk betalen via gedetailleerde betalingen. Betaalmethoden zonder contant geld, die het gemakkelijker en handiger maken om geld over te maken tussen bankrekeningen, worden snel omarmd door consumenten.

Als gevolg hiervan zullen goedkopere terminals en methoden die weinig middelen vereisen, zoals QR-codes, naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei doormaken. Het stijgende gebruik van mobiele portemonnees is de oorzaak van deze plotselinge toename van instant betalingen in het hele land. E-commercebedrijven stappen af van traditionele kaarten of financieringsoplossingen voor consumenten en richten zich op benaderingen van klantenbetrokkenheid waarbij digitale betalingen worden gebruikt om een voorsprong te krijgen op rivalen.

COVID 19-analyse:

De COVID-19 pandemie heeft een gunstig effect gehad op de markt voor virtuele transactiesystemen. Wereldwijde lockdowns en lastige regelgeving opgelegd door regeringen over de hele wereld hebben geleid tot de creatie van een elektronisch betalingssysteem om te voorkomen dat mensen contant geld uitwisselen. Het gebruik van virtuele diensten voor transacties zonder contant geld hielp de gemeenschap om sociale afstand te bewaren om te voorkomen dat mensen ziektes of virussen opliepen. De uitbraak van Covid 19 heeft een impact op verschillende marktoperaties. Tegenwoordig zijn er veel uitdagingen voor de commerciële, industriële en logistieke sectoren. De voordelen zijn in ieder geval groter voor deze markt. De pandemie heeft de vraag naar contactloze betalingen doen toenemen. Digitale betalingen vertragen de verspreiding van ziekten. Tal van organisaties in de gezondheidszorg omarmen de technologie snel. De inzet vindt enorm plaats omdat de gezondheidszorg een noodzakelijke dienst levert. De markt voor digitale betalingen heeft nu veel expansiemogelijkheden dankzij deze omstandigheid.

Ga naar het volledige rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-payment-healthcare-market-7977

Regionaal inzicht:

Azië-Pacific zal de wereldwijde vraag naar digitale betalingen in de gezondheidszorg domineren. Er wordt verwacht dat de aanzienlijke stijging van het smartphonebezit in ontwikkelingslanden, vooral in China, een positieve invloed zal hebben op de expansie van de markt. Het groeiende internetgebruik in dit gebied maakt snelle en effectieve digitale betaaldiensten mogelijk. De snelle invoering van digitale betalingen bij grote organisaties in de gezondheidszorg stimuleert ook de vraag op de markt. Veranderingen in de regio Azië-Pacific hebben gevolgen voor de verwachte periode. Om klanten en bedrijven een eengemaakte betalingsoplossing te bieden, creëren banken over het hele continent een Europese betalingsinspanning. Dergelijke initiatieven zullen naar verwachting nieuwe marktvooruitzichten opleveren tijdens de prognoseperiode. De lokale markt groeit ook door de digitale campagne van de Italiaanse overheid om het aantal elektronische betalingen in het hele land te verhogen.

Gerelateerde artikelen:

Data-as-a-Service (DaaS) marktonderzoeksrapport – voorspelling voor 2030

Onderzoeksrapport over de E-Visa markt – Wereldwijde voorspelling tot 2032

Kernrapport over HR-softwaremarkt – wereldwijde prognose 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Digital Payment in Healthcare Market,Global Digital Payment in Healthcare Market,Digital Payment in Healthcare Market Size,Digital Payment in Healthcare Market Share,Digital Payment in Healthcare Market Demand