header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor kunststofrecycling zal naar verwachting een waarde bereiken van 66,66 miljard USD en groeien met een CAGR van 7,10 tot 2030.

Aug 8, 2023 3:30 PM ET

Kunststof Recycling Marktoverzicht

De kunststofrecyclagemarkt zal naar verwachting groeien van USD 41,24 miljard in 2022 tot USD 66,66 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,10 tijdens de voorspellingsperiode (2022-2030).

Kunststofrecyclage verwijst in wezen naar het opnieuw verwerken van afval of ongebruikt kunststof. Deze kunststoffen worden vervolgens omgezet in nieuwe producten. De groeiende toepassing van plastic heeft het onvermijdelijk gemaakt om een manier te vinden waarop het product kan worden hergebruikt en gerecycled op een manier die niet schadelijk is voor het milieu of voor iemand anders. Zaken als de toegenomen koolstofuitstoot en de afnemende kwaliteit van de bodem hebben ervoor gezorgd dat een dergelijk probleem wordt aangepakt. De wereldwijde markt voor kunststofrecycling streeft naar een schoon milieu met behoud van een constante CAGR.

De overheid heeft voortdurend plannen en inspanningen om het eenmalig gebruik van plastic tassen tegen te gaan. De drang om een efficiënte en onschadelijke versie van plastic te maken die steeds minder afbraak veroorzaakt, is de eis van het moment. Verwerkte versies van plastic zoals polyethyleen (PE), polypropyleen (PP), polyvinylchloride (PVC) en polystyreen (PS) worden aanbevolen om in grote hoeveelheden te gebruiken in vergelijking met direct plastic. Dit komt omdat verwerkte kunststoffen veel minder schadelijk zijn voor het milieu dan andere ruwe versies. Bovendien is het erg belangrijk voor de fabrikanten van plastic recycling die een doelgroep nodig hebben om hun onderzoeken te laten zien op een manier die kan worden geanalyseerd.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeldbrochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2859

Markt Segmentatie

De Kunststof Recycling Markt is wereldwijd onderverdeeld in segmenten die ook parallel lopen met de eisen van de industrieën. Dit omvat segmentatie per eindgebruiker, waar de verdeling wordt gedaan op basis van verpakking, bouw en constructie doeleinden. Hierbij zijn ook de elektrische en elektronische afdelingen betrokken.

De 2e segmentatie is gebaseerd op het verwerkte materiaal waarin het plastic verder wordt verwerkt. Dit type plastic is het minst schadelijk voor de omgeving en heeft geen bijwerkingen. Enkele soorten zijn polyethyleentereftalaat (PET), polyethyleen (PE) en polyvinylchloride (PVC).

De 3de soort segmentatie gebeurt op basis van het type stortplaats. Een plastic stortplaats kan bijvoorbeeld een eenvoudige stortplaats zijn of hetzelfde kan gedaan worden met een mechanische methode. Hier worden geen chemicaliën gebruikt. Er wordt ook een kleine segmentatie gemaakt op basis van verkoop, waarbij de grootste verkoop online plaatsvindt, maar dat heeft geen invloed op de productie van herbruikbaar plastic.

Praat met onze analisten @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/2859

REGIONALE ANALYSE

Een recente geografische statistiek gaf aan dat de Plastic Recycling Markt zich verspreidt over het netwerk in Azië-Pacific, met inbegrip van de meeste gebieden van India, China en Japan. Het heeft zijn totale markt in Canada en de VS in de staten. Behalve dat, het heeft een wijdverspreid netwerk in Duitsland, Italië en het Verenigd Koninkrijk naast Europa.

Koop nu @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2859

INDUSTRIE NIEUWS

De wereldwijde markt voor kunststofrecycling zal in 2030 naar schatting 263,08 miljoen ton bedragen, tegen 162,5 miljoen ton in 2020. Dit ging door met een vrij gezonde CAGR van 4,49%.

Gerelateerde rapporten @

  1. Speciale markt voor koolstofzwart https://www.marketresearchfuture.com/reports/specialty-carbon-black-market-8170
  2. Dimeerzuurmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/dimer-acid-market-5869

Neem contact met ons op:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071Email: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Plastic Recycling Market,Plastic Recycling Market Overview,Plastic Recycling Market size,Plastic Recycling Market share