header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor logistieke software zal 20,7 miljard dollar bereiken, met een AGR van 8,31 tegen 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Aug 8, 2023 9:00 PM ET

Marktsynopsis:

Logistieke software verwijst naar een reeks tools en toepassingen die ontworpen zijn om logistieke operaties te beheren en te optimaliseren in sectoren zoals transport, productie, detailhandel en andere. Deze softwareoplossingen helpen bedrijven bij het stroomlijnen van hun supply chain-processen, het automatiseren van logistieke beheertaken en het verbeteren van de zichtbaarheid en tracking in de hele supply chain. De markt voor logistieke software zou tussen 2023 en 2032 kunnen groeien met een snelheid van 8,31. De marktomvang zal tegen het einde van het jaar 2032 ongeveer USD 20,7 miljard bedragen.

De logistieke softwaremarkt is de afgelopen jaren snel gegroeid, gedreven door factoren zoals de toenemende vraag naar automatisering en digitalisering van logistieke operaties, de groeiende behoefte aan kostenbesparingen en efficiëntie, en de toenemende adoptie van cloud-gebaseerde oplossingen. De markt is zeer competitief, met een groot aantal gevestigde spelers en nieuwkomers die strijden om marktaandeel. Logistieke software wordt gebruikt door een breed scala aan bedrijven in verschillende sectoren, waaronder transport- en logistieke dienstverleners, fabrikanten, retailers en anderen. Het is vooral nuttig voor bedrijven met complexe logistieke operaties en grote toeleveringsketens, omdat het kan helpen bij het stroomlijnen en optimaliseren van taken zoals transportbeheer, magazijnbeheer en voorraadbeheer.

Download gratis PDF-bestand:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4420

Concurrentielandschap van de markt:

De toonaangevende bedrijven in de logistieke software-industrie zijn onder andere

  • Advantech Corporation
  • Digilogistics
  • UTI Worldwide Inc.
  • Hexaware Technologies
  • IBM Corporation
  • JDA Software
  • Oracle
  • Samsung
  • SAP AG
  • Tech Mahindra

Reikwijdte van het verslag over de markt voor logistieke software:

Parameter

Details

Prognose inkomsten in 2032:

USD 20,7 miljard

Groeipercentage:

CAGR van 8,31 van 2023 tot 2032

Voorspellingsperiode:

2023- 2032

Rapportdekking

Inkomstenprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends


Segmentatie van de markt:

Naar softwaretype:

De softwaretypes in de markt omvatten Magazijnbeheer, Arbeidsbeheer, Transportbeheer en Gegevensbeheer.

Naar eindgebruiker:

Per eindgebruiker omvat het segment Automotive, Overheid & Defensie, Gezondheidszorg, Telecommunicatie en IT, Industrie, Engineering en Productie, Olie & Gas, en Anderen.

Koop dit eersteklas rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=4420

Behandelde markt USP:

Markt Drivers:

De groeiende populariteit van online winkelen heeft de vraag naar logistieke softwareoplossingen doen toenemen. Met het toenemende aantal online bestellingen moeten bedrijven hun voorraden, verzendingen en leveringen efficiënt beheren en traceren. Logistieke software helpt bedrijven om hun logistieke activiteiten te beheren en zendingen in realtime te volgen. Dit heeft geleid tot een aanzienlijke toename in het gebruik van logistieke software onder e-commerce bedrijven.

Beperkingen in de markt:

Een van de grootste uitdagingen voor de logistieke softwaremarkt zijn de hoge implementatie- en onderhoudskosten van deze oplossingen. De kosten voor het implementeren van logistieke software kunnen aanzienlijk zijn, vooral voor kleine en middelgrote bedrijven. Bovendien kunnen de onderhoudskosten van deze oplossingen ook hoog zijn, wat sommige bedrijven ervan kan weerhouden om deze oplossingen te gebruiken.

COVID 19-analyse:

De COVID-19 pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de logistieke softwaremarkt. Nu de pandemie voor verstoringen in de wereldwijde toeleveringsketen heeft gezorgd, vertrouwen bedrijven steeds meer op logistieke software om hun activiteiten efficiënt te beheren. De behoefte aan contactloze levering en minder menselijk contact heeft ook geleid tot een grotere vraag naar logistieke software. Aan de andere kant heeft de pandemie een daling van de wereldhandel veroorzaakt, wat de markt voor logistieke software heeft geschaad. De economische onzekerheid als gevolg van de pandemie heeft er ook toe geleid dat bedrijven minder zijn gaan investeren in logistieke software. In het algemeen is de impact van COVID-19 op de logistieke softwaremarkt een mix van zowel positieve als negatieve factoren.

Ga naar het volledige rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/logistic-software-market-4420

Regionaal inzicht:

Noord-Amerika is de grootste markt voor logistieke software, voornamelijk door de aanwezigheid van een groot aantal gevestigde leveranciers in de regio en de toenemende adoptie van cloud-gebaseerde oplossingen door bedrijven van alle groottes. De VS en Canada zijn de twee grootste markten in de regio, met een grote vraag naar logistieke softwareoplossingen in verschillende sectoren. Verder is Europa ook een belangrijke markt voor logistieke software, met een groeiende vraag naar automatisering en digitalisering van logistieke processen. De regio wordt gekenmerkt door een sterk ontwikkelde transportinfrastructuur en een hoge mate van overheidsregulering, wat een gunstige omgeving heeft gecreëerd voor leveranciers van logistieke software. Het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk zijn de grootste markten in de regio, maar de markt groeit ook in andere landen zoals Spanje, Italië en Nederland.

Daarnaast wordt verwacht dat de APAC-markt de komende jaren snel zal groeien, gedreven door factoren zoals de toenemende adoptie van digitale technologieën, het groeiende bewustzijn van de voordelen van logistieke software en de groeiende e-commerce-industrie. China, India en Japan zijn de grootste markten in de regio, met een grote vraag naar logistieke softwareoplossingen in sectoren zoals productie, transport en detailhandel. De regio wordt echter ook gekenmerkt door grote verschillen in regelgeving, culturele normen en technologische infrastructuur, wat unieke uitdagingen kan vormen voor leveranciers van logistieke software die actief zijn op de markt.

Gerelateerde artikelen:

Cardless ATM Market Research Report – Wereldwijdevoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport over de markt voor e-commerce platforms – Wereldwijdevoorspellingen tot 2032

Video on Demand marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Logistic Software Market,Global Logistic Software Market,Logistic Software Market 2032,Logistic Software Market Size,Logistic Software Market Share,Logistic Software Market Demand,Logistic Software Market Scope