header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor tuinbouwverlichting zal naar verwachting USD 16,35 miljard bereiken en groeien met een CAGR van 23,10 van 2022 tot 2030.

Aug 8, 2023 6:00 PM ET

Tuinbouwverlichting marktinzichten:

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Horticulture Lighting Market Information By Offering, By Technology, By Lighting Type, By Cultivation, Application, End-User, and Region – Forecast till 2030“, zou de tuinbouwverlichtingsmarkt kunnen groeien met een snelheid van 23,10 tussen 2022 en 2030. De marktomvang zal tegen het einde van het jaar 2030 ongeveer 16,35 miljard USD bedragen.

Tuinbouwverlichting verwijst naar het gebruik van kunstlicht in overdekte landbouwomgevingen om de groei van planten te bevorderen en de opbrengst van gewassen te verhogen. Deze gespecialiseerde verlichtingstechnologie levert het noodzakelijke lichtspectrum en de intensiteit die nodig zijn voor verschillende stadia van de ontwikkeling van planten. Door natuurlijk zonlicht na te bootsen, maakt tuinbouwverlichting het mogelijk om het hele jaar door te telen, verbetert het de kwaliteit van de gewassen en verhoogt het de productiviteit.

Tuinbouwverlichting vindt brede toepassingen in verschillende sectoren, waaronder commerciële kassenbouw, verticale landbouw, binnentuinen en onderzoekslaboratoria. Het wordt gebruikt voor het kweken van een breed scala aan gewassen zoals groenten, fruit, kruiden en bloemen. Daarnaast wordt tuinbouwverlichting gebruikt in initiatieven voor stedelijke landbouw, waardoor het mogelijk wordt om te kweken in stedelijke gebieden met beperkte ruimte en toegang tot natuurlijk licht.

Download een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7840

Belangrijkste spelers:

  • Heliospectra AB
  • LED Kweeklampen
  • Greens hydrocultuur
  • UPSHINE Verlichting
  • TESLUX Verlichting s.r.o.
  • Hortisystems UK Ltd
  • ProGrowTech
  • Ronfell Groep
  • GENERAL ELECTRIC
  • Agrolux
  • SAMSUNG
  • Hortilux Schréder B.V.,

zijn de belangrijkste leveranciers in de tuinbouwverlichtingsmarkt.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/horticulture-lighting-market-7840

Regionale analyse van de tuinbouwverlichtingsmarkt:

Noord-Amerika is een belangrijke drijvende kracht in de tuinbouwverlichtingsmarkt en heeft een aanzienlijk marktaandeel. De regio profiteert van een sterke aanwezigheid van indoor farming initiatieven, waar gecontroleerde omgevingslandbouw aan populariteit wint. Het gunstige overheidsbeleid en initiatieven ter bevordering van duurzame landbouw en lokale voedselproductie dragen verder bij aan de groei van de tuinbouwverlichtingsmarkt in Noord-Amerika. Bovendien stimuleert de toenemende toepassing van geavanceerde verlichtingstechnologieën, zoals LED groeilampen, de marktexpansie in de regio.

In Europa lopen landen als Nederland en Duitsland voorop in de tuinbouwverlichtingsmarkt. Met name Nederland staat bekend om zijn geavanceerde kassenteelttechnieken en expertise in de tuinbouw. De focus van het land op hoogwaardige gewassen en precisielandbouw heeft geleid tot een robuuste vraag naar verlichtingsoplossingen voor de tuinbouw. Ook Duitsland is getuige van een aanzienlijke groei, gedreven door de toenemende toepassing van indoor farming en verticale landbouwpraktijken. De Europese markt wordt gekenmerkt door sterke onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten, die innovatie en technologische vooruitgang in tuinbouwverlichting stimuleren.

De regio Azië-Pacific maakt een snelle groei door in de tuinbouwverlichtingsmarkt. De stijgende vraag naar hoogwaardige gewassen, zoals kruiden en speciale groenten, stimuleert de toepassing van tuinbouwverlichting in de regio. Stedelijke landbouwinitiatieven winnen aan populariteit, vooral in dichtbevolkte gebieden met beperkte landbouwgrond. De overheden in landen als China, Japan en Zuid-Korea ondersteunen actief duurzame landbouwpraktijken en investeren in geavanceerde technologieën zoals tuinbouwverlichting om te voldoen aan de groeiende vraag naar lokaal geproduceerd voedsel. De Azië-Pacific markt biedt aanzienlijke kansen voor tuinbouwverlichting fabrikanten en leveranciers, gezien de grote bevolking van de regio en de toenemende focus op voedselzekerheid en zelfvoorziening.

Marktsegmentatie tuinbouwverlichting:

Naar aanbod

Hardware, software en diensten

Naar technologie

Fluorescentie, Hoge-Intensiteit Ontlading en LED

Door Type Verlichting

Bovenverlichting en Inter-verlichting

Per teelt

Fruit & Groenten, en Bloementeelt

Door toepassing

Broeikas, Verticale kweek en Binnenkweek

Bekijk korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7840

Lees meer artikel-

3D Sensor Market Research Report – Wereldwijde voorspelling tot 2027

Onderzoeksrapport overde markt voor gebouwautomatiseringssystemen – voorspelling voor 2030

Onderzoeksrapport overde IoT-sensor markt – Wereldwijde voorspelling voor 2030

RFC-marktonderzoeksrapport – wereldwijde prognose 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UKEmail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Horticulture Lighting Market,Horticulture Lighting Market Size,Horticulture Lighting Market Share,Horticulture Lighting Market Trends,Horticulture Lighting Market Growth