header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor vingerafdruksensoren zal naar verwachting USD 14,47 miljard bereiken en groeien met een CAGR van 13,27 van 2023 tot 2030

Aug 8, 2023 4:00 PM ET

Vingerafdruksensoren marktinzichten:

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Fingerprint Sensors Market Information by Type, By Technology, Application, and Region – Forecast till 2030“, zou de markt voor vingerafdruksensoren kunnen groeien met een snelheid van 13,27¾ tussen 2022 en 2030. De marktomvang zal tegen het einde van het jaar 2030 ongeveer USD 14,47 miljard bedragen.

Vingerafdruksensoren worden steeds vaker gebruikt in verschillende industrieën en bieden een veilige en handige methode voor biometrische authenticatie. Deze sensoren leggen unieke vingerafdrukpatronen vast en analyseren deze, waardoor personen nauwkeurig kunnen worden geïdentificeerd en geverifieerd. De markt voor vingerafdruksensoren is aanzienlijk gegroeid door de technologische vooruitgang, de toenemende vraag naar veilige authenticatieoplossingen en de wijdverspreide toepassing van biometrische authenticatie in verschillende sectoren.

Vingerafdruksensoren vinden toepassingen in een groot aantal sectoren, waaronder smartphones, bankieren en financiën, overheid en rechtshandhaving, gezondheidszorg en de auto-industrie. In smartphones worden vingerafdruksensoren in apparaten geïntegreerd om veilige ontgrendelings- en verificatiefuncties te bieden. In de bank- en financiële sector worden vingerafdruksensoren gebruikt voor veilige login-verificatie, betalingsautorisatie en fraudepreventie. Overheids- en wetshandhavingsinstanties gebruiken vingerafdruksensoren voor identiteitsverificatie, strafrechtelijk onderzoek en grenscontrole. In de gezondheidszorg worden vingerafdruksensoren gebruikt voor patiëntenidentificatie en veilige toegangscontrole. Daarnaast worden vingerafdruksensoren ingebouwd in autosystemen voor keyless entry en bestuurdersidentificatie.

Download een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1046

Belangrijkste spelers:

  • IDEX Biometrics
  • Shenzhen Goodix Technology Co Ltd
  • Vingerafdrukkaarten
  • Synaptics Incorporated
  • Qualcomm Technologieën
  • Apple Inc.
  • Thales
  • HID Corporation
  • IDEMIANEC Corporation,

zijn de belangrijkste leveranciers op de markt van vingerafdruksensoren.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/fingerprint-sensors-market-1046

Regionale analyse van de markt voor vingerafdruksensoren:

Noord-Amerika heeft een aanzienlijk aandeel in de vingerafdruksensoren markt als gevolg van een aantal belangrijke factoren. Ten eerste is de regio de thuisbasis van grote technologische spelers, waaronder Qualcomm Technologies, Synaptics Incorporated, en Apple Inc, die voorop hebben gelopen bij de ontwikkeling van innovatieve vingerafdruksensortechnologieën. Deze bedrijven investeren veel in onderzoek en ontwikkeling, wat de vooruitgang in de markt stimuleert.

In Europa wordt de markt voor vingerafdruksensoren gedreven door de groeiende vraag naar veilige authenticatieoplossingen, vooral in de bank-, financiële en overheidssector. Europese landen zoals Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk hebben strenge regels en normen voor de privacy en beveiliging van gegevens. Dit heeft geleid tot een toename in het gebruik van vingerafdruksensoren als een betrouwbare en veilige methode voor biometrische authenticatie. De regio richt zich ook op het implementeren van veilige authenticatie in digitaal bankieren, e-commerce en online overheidsdiensten, wat de vraag naar vingerafdruksensoren verder stimuleert.

De regio Azië-Pacific is getuige van een snelle groei in de markt voor vingerafdruksensoren, aangewakkerd door verschillende factoren. Ten eerste heeft de regio een grote bevolking, met landen als China, Japan en India in de voorhoede van de technologische vooruitgang. Het toenemende gebruik van smartphones en andere slimme apparaten in deze landen heeft geleid tot een aanzienlijke vraag naar vingerafdruksensoren voor veilige authenticatie. Daarnaast hebben overheidsinitiatieven ter bevordering van digitalisering, de ontwikkeling van slimme steden en e-governance de toepassing van vingerafdruksensoren in Azië-Pacific verder gestimuleerd.

Vingerafdruksensoren marktsegmentatie:

Technologie

De technologie in de markt omvat capacitief, optisch, thermisch, andere

Op Type

Het type in de markt omvat Gebied & Aanraaksensor, Veeg Sensor

Per toepassing

Per toepassing, het segment omvat consumentenelektronica, overheid & wetshandhaving, militaire & defensie, BFSI, Smart Homes, gezondheidszorg, lucht-en ruimtevaart, commerciële

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1046

Lees meer artikel-

ACaaS-marktonderzoeksrapport over toegangscontrole als een service – prognose 2030

Small Cell vermogensversterker marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose 2027

Onderzoeksrapport overde markt voor fabrieksautomatisering – wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapportmedische aansluitingen – Wereldwijde prognose 2027

RF GaN-marktonderzoeksrapport Wereldwijde voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UKEmail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Fingerprint Sensors Market,Fingerprint Sensors Market Size,Fingerprint Sensors Market Share,Fingerprint Sensors Market Trends,Fingerprint Sensors Market Growth