header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omzet van de Metaverse-markt zal in de toekomst tegen 2030 een robuuste groei laten zien met een CAGR van 45,2%.

Aug 8, 2023 1:00 PM ET

Volgens de analyse van MRFR zal de Metaverse-markt tijdens de prognoseperiode een CAGR van 45,2 registreren en naar schatting 107,49 miljard USD bereiken in 2030.

De Metaverse is een gesimuleerde digitale omgeving die sociale media, blockchain, augmented reality en virtual reality integreert om gebieden voor rijke gebruikersinteractie te creëren die lijken op de echte wereld. Online omgevingen die door de metaverse worden gecreëerd, zullen interacties mogelijk maken die veelzijdiger zijn dan nu mogelijk is. Gebruikers in de Metaverse zullen de mogelijkheid hebben om zich volledig onder te dompelen in een locatie waar de virtuele en echte wereld samenkomen, in plaats van alleen maar digitale informatie te bekijken. Zonder fysiek hun huis te verlaten, zullen gebruikers kunnen socializen met vrienden, werken, spelen, studeren, winkelen, uitvinden en nog veel meer.

Ontvang nu PDF-voorbeeldpagina’s met enkele voordelen!
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10744

Prominente spelers uit de industrie die deel uitmaken van de Metaverse-markt zijn:

  • Facebook Inc.
  • Tencent Ltd
  • ByteDance Ltd
  • NetEase Inc
  • Nvidia Corporation
  • Epic Games, Inc
  • Roblo Corporation
  • Unity-technologieën, Inc.
  • Lilith-spellen
  • Nextech AR solution corp.

Drivers van de markt:

De enorme populariteit van NFT’s (non-fungible tokens), 3D-avatars, immersive gaming en cryptocurrencies zal lucratieve mogelijkheden creëren voor de toonaangevende bedrijven in de metaverse-industrie. Ter illustratie: met Roblox kan iedereen zijn eigen werelden vormen binnen zijn uitgebreide metaverse als een online spelplatform en als systeem voor het maken van spellen. Sony Music, Hot Wheels en Nerf zijn enkele van de merken die partners zijn van Roblox en die hun eigen meeslepende werelden creëren waarmee ze de betrokkenheid van hun klanten vergroten. Microsoft, Facebook, Google en Zoom investeren aanzienlijk in de ontwikkeling van de metaverse-technologie.

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10744

Segmentatie van de metaverse markt:

De wereldwijde metaverse markt is onderverdeeld op basis van component, platform, technologie, toepassing en eindgebruikers.

Per component zal het hardwaresegment de markt leiden tijdens de prognoseperiode, omdat deze worden gebruikt voor het bedienen of creëren van AR-gebaseerde of virtuele omgevingen. De groeiende focus van organisaties op het ontwikkelen van producten voor een betere gebruikerservaring draagt bij aan de groei van het segment.

Per platform zal het mobiele segment de markt domineren tijdens de prognoseperiode, omdat dit bijna constante, ongeëvenaarde toegankelijkheid tot de metaverse biedt.

Op basis van technologie zal het mixed reality-segment tijdens de prognoseperiode de markt aanvoeren vanwege het toenemende gebruik van mixed reality om efficiënter te kunnen deelnemen aan de metaverse. Aan de andere kant legt het VR & AR-segment geluid, visuele elementen en andere zintuiglijke input in real-world omgevingen om de gebruikerservaring te verbeteren. En in het blockchainsegment zullen deelnemers aan metaversegaming dankzij de gedecentraliseerde structuur verschillende tokens kunnen gebruiken.

Per toepassing zal het gamingsegment het leeuwendeel van de markt in handen hebben tijdens de prognoseperiode vanwege de snelle vooruitgang en ontwikkelingen door ontwikkelaars. Aan de andere kant, in het online winkelen segment, metaverse helpt om echt item voelt en ziet en moet kopen. Het sociale mediasegment helpt bij het bouwen van het volgende computerplatform.

Per eindgebruiker zal het media & entertainment segment het grootste aandeel in de markt hebben in de voorspellingsperiode voor de bloeiende gaming industrie.

Kansen:

Het samengaan van fysieke en digitale werelden met behulp van internet biedt grote kansen

De convergerende fysieke en digitale werelden met behulp van internet en de groeiende behoefte aan een metaverse voor het kopen van digitale activa met behulp van cryptocurrencies zullen robuuste kansen bieden voor de markt tijdens de prognoseperiode.

Beperkingen:

Bezorgdheid over persoonlijke privacy zal de markt afremmen

De groeiende bezorgdheid over persoonlijke privacy, concurrentie op de markt en onjuiste informatie kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

Bekijk de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/metaverse-market-10744

Recente ontwikkelingen in Metaverse Technologie:

Maart 2022

HTC, het Taiwanese bedrijf voor consumentenelektronica, werkt aan de lancering van een metavers-gerichte smartphone met de naam Viverse in april 2022. Viverse biedt een naadloze ervaring, is bereikbaar op elk type apparaat en biedt hogesnelheidsconnectiviteit, augmented en virtual reality, blockchain en AI-technologieën waar het merk al vele jaren in investeert.

Maart 2022

TerraZero Technologies Inc., een gerenommeerd verticaal geïntegreerd Metaverse technologiebedrijf heeft een substantieel landgoed verworven in Decentraland voor het bouwen van de belangrijkste entertainmentplek in de Metaverse. Het bedrijf beweert dat deze plek meeslepende ervaringen zal bevatten zoals filmvertoningen, winkelen, virtuele concerten, educatieve en culturele ervaringen.

Top Trending Rapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Metaverse Market,Metaverse Market Size,Metaverse Market Share,Metaverse Market Trends,Metaverse Market Demands,Metaverse Technology,Metaverse Growth