header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Flexibele Verpakkingsmarkt Inzicht in Aandeel, Toepassing en Verwachting 2030

Aug 8, 2023 3:50 PM ET

Inzichten uit toekomstig marktonderzoek

In 2021 werd de marktomvang voor flexibele verpakkingen geschat op USD 150,04 miljard. Van 157,40 miljard USD in 2022 tot 230,78 miljard USD in 2030 zal de markt voor flexibele verpakkingen naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,9%. (2022-2030).

De groeiende vraag naar verpakte voedingsmiddelen en het gebruiksgemak en de kosteneffectiviteit van flexibele verpakkingen zijn de belangrijkste drijfveren voor de groei. De behoefte aan flexibele verpakkingen neemt toe naarmate consumenten meer nadruk leggen op gemak en duurzaamheid. Een van de belangrijkste redenen voor de expansie van de flexibele verpakkingsindustrie is de toenemende voorkeur van klanten voor gemaksartikelen. Door drukke levensstijlen en kleinere huishoudens veranderen de voorkeuren van consumenten en hebben ze producten nodig die gemakkelijk te openen, op te slaan, te gebruiken, mee te nemen en weg te gooien zijn en die passen bij hun mobiele levensstijl. Daarom worden productverpakkingen die goed passen bij de hedendaagse levensstijl steeds populairder. Met handige verpakkingen bieden verschillende artikelen mogelijkheden voor onderweg.

Handige verpakkingen worden gebruikt voor een verscheidenheid aan producten buiten eten en drinken, waaronder vitamines, lifestyleproducten, geneesmiddelen op recept en persoonlijke verzorgingsproducten. Een handige verpakking is een belangrijke factor in de besluitvorming van consumenten. Door hun keuze voor een specifieke verpakkingsstijl of -ontwerp te beïnvloeden, beïnvloedt het hun gedrag. Voorbeelden van flexibele verpakkingen die het gemak bieden dat klanten willen, zijn koken-in-de-zak, bakken-in-de-karton, mengen-in-de-zak en serveren-vanaf-de-straal. Bedrijven die verpakte consumentenproducten produceren, spelen in op deze behoefte door het assortiment draagbare snacks uit te breiden. Flexibele verpakkingen zullen daarom steeds meer worden gebruikt in een reeks eindgebruikerssectoren, waaronder voeding en dranken, farmaceutische producten en huishoudelijke en persoonlijke verzorging, als gevolg van de veranderende levensstijl en consumptiepatronen van de consument. Ook de hoge marktpenetratie van kant-en-klare maaltijden in het land als gevolg van een drukke levensstijl en een grote beroepsbevolking zal naar verwachting de uitbreiding van flexibele verpakkingen in de loop van de geprojecteerde periode ondersteunen. Smoothies, snacks, zuivel en andere voedingsmiddelen worden regelmatig verpakt in flexibele verpakkingen. Er wordt verwacht dat de vraag naar producten tijdens de prognoseperiode zal toenemen als gevolg van verbeteringen in voedselverwerkingsmethoden en veranderende levensstijlen van consumenten, die de industrie voor verpakte voedingsmiddelen hebben gestimuleerd. Daarnaast beweert de Flexible Packaging Association (FPA) dat haar leden toegang hebben tot een schat aan informatie door middel van een verscheidenheid aan diensten en voordelen voor het lidmaatschap, zoals promotie van de flexibele verpakkingsindustrie, wat wordt gedaan door het benadrukken van de voordelen, bijdragen en voordelen van de flexibele verpakkingsindustrie en haar producten door middel van een verscheidenheid aan binnenlandse en internationale publicaties, branchebeurzen en evenementen en programma’s voor brancheherkenning, C.

Kosteneffectieve oplossingen hebben echter enorme vooruitgang geboekt om aan de vraag te voldoen. Als gevolg van factoren zoals toenemende verstedelijking, hectische werkschema’s en de noodzaak om op tijd te komen, kiezen consumenten steeds vaker voor bereide maaltijden die in flexibele verpakkingen en pouches worden geleverd.

Monster aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1151

Segmentatie van de markt:

“De markt voor flexibele verpakkingen is op basis van materiaal onderverdeeld in kunststof, papier, aluminiumfolie en andere. Vanwege zijn unieke eigenschappen, zoals flexibiliteit, duurzaamheid en lichtgewicht; hoge rendabiliteit; mogelijkheid om te worden gebruikt door alle industrieën, ongeacht de schaal van de activiteiten; en het gemak van hergebruik en recyclebaarheid met betrekking tot de marktopbrengst van flexibele verpakkingen, heeft het kunststofsegment een aanzienlijk aandeel in de markt. Ook is de vraag naar verpakt fastfood gegroeid, wat de acceptatie van plastic in 100 verpakkingen heeft gestimuleerd. Dit komt door een groter consumentenbewustzijn van milieuvriendelijke goederen, veranderende levensstijlen en veranderende eetpatronen.

Ook kunnen producenten opvallende, unieke afbeeldingen van topkwaliteit op plastic verpakkingen drukken, waardoor het product beter zichtbaar wordt in de detailhandel. Kunststof verpakkingen zijn duurzaam, biologisch afbreekbaar en bestand tegen extreme hitte en kou zonder de integriteit van het voedsel erin aan te tasten. De behoefte aan flexibele plastic verpakkingen zal ook worden aangewakkerd door een toename van de middenklasse en een stijgend inkomensniveau.

Zakken, zakken, wikkels en andere producten zijn opgenomen in de segmentatie van de markt voor flexibele verpakkingen op basis van producttype. Zakken, die de markt aanvoeren in 2021, zullen naar verwachting sneller toenemen in de prognoseperiode 2022-2030. Dit is het resultaat van de verwachte positieve marktexpansie van de verpakkingsindustrie en de groeiende behoefte aan verpakkingsoplossingen die lichter en handiger zijn.

Flexibele zakken en tassen, die op dit gebied ongeëvenaarde voordelen bieden in combinatie met geavanceerde verpakkingen, worden steeds vaker gebruikt in de cosmeticasector, wat bijdraagt aan de expansie van de markt. Daarom hebben de toenemende implantaattoepassingen voor flexibele verpakkingen een gunstige invloed op de marktexpansie.

Flexografie, digitaal drukken en andere drukmethoden maken deel uit van de segmentatie van de markt voor flexibele verpakkingen op basis van druktechnologie. Flexografie was de grootste categorie op de markt in 2021 en zal naar verwachting het snelst groeien van 2023 tot 2030. Dit is een gevolg van de bedrijven die actief reclame maken voor een breed scala aan goederen, waaronder voedsel, wijn, motorolie en graszaad.

Dankzij de recent ontdekte mogelijkheden om afbeeldingen en grafieken van hoge kwaliteit te produceren, een hoge consistentie en herhaalbaarheid van opdracht tot opdracht te leveren en snelle, kosteneffectieve omschakelingen mogelijk te maken die kleine oplagen ondersteunen, biedt Flex nu voordelen die zeer aantrekkelijk zijn voor zowel productmarketing als inkoopmanagement. De verwachting is dat flexodruk enorm aan populariteit zal winnen naarmate meer marktgroepen ervan gaan profiteren. Daarom heeft de uitbreiding van het gebruik van flexodruktechnologie voor flexibele verpakkingen een gunstige invloed op de uitbreiding van de markt.

Koop nu @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=1151

Belangrijkste spelers:

Clondalkin Groep (Nederland)

Reynolds (Nieuw-Zeeland)

Berry Inc (VS)

Sealed Air Corporation (VS)

Sonoco Products Company (VS)

Mondi Groep (Oostenrijk)

CONSTANTIA (Oostenrijk)

Amcor Limited (Australië)

HUHTAMAKI Groep (Finland)

Coveris Holdings SA, onder andere

Lees meer @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/flexible-packaging-market-1151

Regionaal inzicht in flexibele verpakkingen

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld zijn de regio’s waarin het onderzoek de markt onderverdeelt. De markt voor flexibele verpakkingen in Azië-Pacific bereikte 58,51 miljard USD in 2021 en zal naar verwachting groeien met 2,78% in de loop van het onderzoek. Vanwege de groeiende georganiseerde detailhandel en e-commerce en de eenvoud waarmee grondstoffen kunnen worden verkregen, zullen landen in de regio Azië-Pacific, waaronder China en India, naar verwachting ook interessante ontwikkelingsmogelijkheden bieden voor marktdeelnemers.

De vraag naar verpakte voedingsmiddelen zal naar verwachting toenemen door de stijgende koopkracht van consumenten in China, India en Indonesië, wat uiteindelijk de expansie van de markt zal stimuleren. Daarnaast zal de toegenomen consumptie van dranken in flessen en de voorkeur voor kleinere verpakkingen vanwege hun betaalbaarheid en gemak de vraag naar flexibele verpakkingen waarschijnlijk doen toenemen. Volgens de Flexible Packaging Association is meer dan 46% van de Amerikanen bereid extra te betalen voor flexibele verpakkingen voor eten en drinken vanwege het milieuprofiel. Daarnaast wordt verwacht dat de vraag naar producten in de regio zal profiteren van de groeiende voorkeur van fabrikanten voor flexibele verpakkingen vanwege de marketingvoordelen. De Verenigde Staten, Rusland, Duitsland, China, Japan, India, Australië, Zuid-Korea en andere belangrijke landen zijn ook opgenomen in het onderzoek.

Blader door meer gerelateerde rapporten:

Markt voor glazen verpakkingen: https://www.marketresearchfuture.com/reports/glass-packaging-market-1258

Markt voor serviceverpakkingen: https://www.marketresearchfuture.com/reports/service-packaging-market-1677

Markt voor antivervalsingsverpakkingen: https://www.marketresearchfuture.com/reports/anti-counterfeit-packaging-market-1227

Markt voor rekbare verpakkingen: https: //www.marketresearchfuture.com/reports/stretch-packaging-market-4423

Markt voor slimme verpakkingen: https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-packaging-market-1981

Neem contact met ons op:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071Email: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Flexible Packaging Market,Flexible Packaging Market size,Flexible Packaging Market share,Flexible Packaging Market trends