header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van interconnectie- en passieve componenten zal groeien met een CAGR van 6,1% in de voorspellingsperiode van 2030

Aug 8, 2023 3:00 PM ET

Interconnectie en passieve componenten marktoverzicht

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Interconnect And Passive Components Market Information By Component Type, Application and Region – Forecast till 2030, zou de markt voor interconnectie- en passieve componenten tussen 2022 en 2030 met 6,1¾% kunnen groeien. De marktomvang zal tegen het einde van het jaar 2030 ongeveer 296.717,3 miljoen dollar bedragen.

Marktsamenvatting

Interconnectie- en passieve componenten zijn essentiële elektronische componenten die worden gebruikt om verbindingen tot stand te brengen en de stroom van elektrische signalen binnen elektronische apparaten en systemen mogelijk te maken. Interconnectiecomponenten omvatten connectoren, kabels en contactdozen, terwijl passieve componenten weerstanden, condensatoren en inductoren omvatten. Ze worden veel gebruikt in verschillende industrieën zoals telecommunicatie, auto’s, consumentenelektronica, ruimtevaart en gezondheidszorg.

De belangrijkste toepassing van interconnectieve en passieve componenten is het leveren van betrouwbare en efficiënte elektrische verbindingen. Connectoren en kabels vergemakkelijken de overdracht van gegevens, stroom en signalen tussen verschillende componenten en subsystemen. Passieve componenten spelen aan de andere kant een cruciale rol in het ontwerp van schakelingen en bieden weerstand, capaciteit en inductie om de stroom te regelen, signalen te filteren en energie op te slaan.

Download een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2411

Interconnectie en passieve componenten markt concurrerende landschap:

De toonaangevende bedrijven in de industrie voor interconnectie- en passieve componenten zijn onder andere

  • Molex LLC
  • Panasonic Corporation
  • Ametek Inc.
  • Amphenol Corporation
  • Vishay Intertechnology, Inc.
  • Murata Manufacturing Co. Ltd.
  • TDK Corporation
  • Samsung elektromechanica
  • Hosiden Corporation
  • FujitsuTE Connectivity
  • Hon Hai Precision Industry Co. Ltd.
  • HIROSE Electric Co. Ltd.
  • Mouser Electronics, Inc.

Februari 2022

Molex LLC, een toonaangevende leverancier van interconnectieoplossingen, kondigde aan dat het zijn productportfolio heeft uitgebreid met de lancering van hogesnelheidsconnectoren voor datacenters. Dit nieuwe aanbod is bedoeld om te voldoen aan de toenemende vraag naar hogesnelheidsdatatransmissie en -connectiviteit in datacentertoepassingen, waarbij wordt ingespeeld op de veranderende behoeften van de markt.

Behandelde markt USP:

Markt Drivers:

De markt voor Interconnectieve en Passieve Componenten wordt gedreven door verschillende factoren. Ten eerste creëren de voortdurende ontwikkelingen in elektronicatechnologie, zoals het Internet of Things (IoT), autonome voertuigen en 5G-netwerken, een vraag naar betrouwbare en hoogwaardige interconnectie- en passieve componenten. Deze componenten maken naadloze communicatie, efficiënt energiebeheer en verbeterde systeemfunctionaliteit in geavanceerde toepassingen mogelijk. Ten tweede wakkert de toenemende toepassing van elektronische apparaten in verschillende industrieën, waaronder de auto-industrie, de gezondheidszorg en telecommunicatie, de vraag naar interconnectieve en passieve componenten aan. Omdat deze industrieën blijven innoveren en elektronica in hun producten en diensten integreren, groeit de markt voor deze componenten. Tot slot stimuleert de toenemende vraag naar miniaturisering en lichtgewicht oplossingen in elektronica de behoefte aan compacte en efficiënte interconnectie- en passieve componenten. Omdat fabrikanten ernaar streven om apparaten kleiner, lichter en draagbaarder te maken, kent de markt voor geminiaturiseerde componenten een aanzienlijke groei.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/interconnects-and-passive-components-market-2411

Beperkingen in de markt:

Er zijn enkele beperkingen waarmee rekening moet worden gehouden. Een van de uitdagingen is de prijsdruk waarmee fabrikanten van componenten worden geconfronteerd als gevolg van de hevige concurrentie en de inspanningen van eindgebruikers om de kosten te optimaliseren. Daarnaast zorgt de complexiteit van het ontwerpen en produceren van hoogwaardige interconnectieve en passieve componenten voor technische uitdagingen en kan dit aanzienlijke investeringen in onderzoek en ontwikkeling vereisen. Bovendien hebben de onderbrekingen in de toeleveringsketen en de tekorten aan componenten tijdens de COVID-19 pandemie een invloed gehad op de beschikbaarheid van grondstoffen en op de productie en levering van interconnectie- en passieve componenten.

COVID 19-analyse

De COVID-19 pandemie had een gemengd effect op de markt voor interconnectieve en passieve componenten. Aanvankelijk had de markt te kampen met verstoringen als gevolg van de productie en de leveringsketen, en met een verminderde vraag vanuit industrieën die getroffen werden door afsluitingsmaatregelen. De pandemie versnelde echter ook de digitale transformatie en zorgde voor meer gebruik van werk op afstand, online onderwijs en telegeneeskunde, wat leidde tot een grotere vraag naar elektronische apparaten en de componenten die hun functionaliteit mogelijk maken. Naarmate de wereld zich herstelt van de pandemie en de economieën stabiliseren, zal de markt naar verwachting weer aantrekken en een gestage groei doormaken.

Segmentatie van de markt voor interconnectie- en passieve componenten

Naar type component

Het type component omvat passieve componenten en interconnectoren.

Toepassing

De toepassingen in de markt omvatten consumentenelektronica, IT & telecommunicatie, auto-industrie, industrie, lucht- en ruimtevaart & defensie, gezondheidszorg en andere.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2411

Regionaal inzicht in de markt voor interconnectieve en passieve componenten

Noord-Amerika, met de Verenigde Staten voorop, heeft een aanzienlijk marktaandeel. De regio is de thuisbasis van grote technologiebedrijven, telecommunicatiereuzen, ruimtevaartfabrikanten en instellingen in de gezondheidszorg. Deze industrieën zijn sterk afhankelijk van interconnectie en passieve componenten voor hun complexe elektronische systemen, wat de vraag naar deze componenten stimuleert. Vooral de Verenigde Staten leggen sterk de nadruk op innovatie en technologische vooruitgang, wat een gunstige omgeving creëert voor de groei van de markt.

De regio Azië-Pacific, geleid door landen als China, Japan en Zuid-Korea, is wereldwijd een belangrijk centrum voor de productie en consumptie van elektronica. Deze regio staat bekend om zijn grootschalige productiemogelijkheden en technologisch geavanceerde faciliteiten. Met een grote consumentenbasis en een toenemend gebruik van elektronische apparaten, groeit de vraag naar interconnectieve en passieve componenten snel in deze regio. China, als ‘s werelds grootste elektronicaproducent, speelt een cruciale rol bij het aanjagen van de markt.

Europa neemt ook een belangrijke positie in op de markt voor interconnectieve en passieve componenten. Landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk staan bekend om hun sterke elektronica-industrie en de naleving van strenge kwaliteitsnormen. Deze landen hebben een robuuste productiebasis en richten zich op technologische vooruitgang. De Europese markt wordt gedreven door sectoren als auto-industrie, luchtvaart, telecommunicatie en industriële automatisering, die betrouwbare en hoogwaardige interconnectie- en passieve componenten nodig hebben.

Lees meer artikelen-

OnderzoeksrapportVideobewaking Markt – Prognose 2030

Smart Factory-marktonderzoeksrapport – Prognose tot 2030

Quantum Dot Display-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling voor 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en accurate analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UKEmail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Interconnect And Passive Components Market,Interconnect And Passive Components Market Trends,Interconnect And Passive Components Market Analysis