header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het verkennen van kansen in de Big Data Analytics-markt: Laatste trends, technologische vooruitgang, drijvende factoren en prognose tot 2032

Aug 8, 2023 8:00 PM ET

Marktsynopsis:

De Big Data Analytics-markt wordt gedreven door het toenemende volume, de snelheid en de verscheidenheid van gegevens die worden gegenereerd in verschillende industrieën met een gezonde CAGR van ~13,6 tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2032.

De Big Data Analytics-markt verwijst naar de industrie die zich richt op het extraheren van zinvolle inzichten en kennis uit grote en complexe datasets. Het gaat om het verzamelen, opslaan, verwerken en analyseren van enorme hoeveelheden gestructureerde en ongestructureerde gegevens om patronen, trends en correlaties bloot te leggen die kunnen leiden tot weloverwogen zakelijke beslissingen en strategieën.

Download gratis voorbeeldbrochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4503

Concurrentielandschap van de markt:

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • IBM Corporation (VS)
  • Teradata Corporation (VS)
  • VMware Inc (VS)
  • Tableau Software (VS)
  • SAP SE (Duitsland)
  • Oracle Corporation (VS)
  • Pentaho (Verenigde Staten)
  • Microsoft Corporation (VS)
  • Google Inc (VS)
  • Hewlett Packard Enterprise (VS)
  • Datameer (V.S.)

Koop nu een premium onderzoeksrapport – krijg uitgebreid inzicht in de markt.

De markt voor Big Data Analytics omvat een breed scala aan industrieën en sectoren, waaronder financiën, gezondheidszorg, detailhandel, productie, telecommunicatie, overheid en andere.

De markt wordt gedreven door de toenemende beschikbaarheid van gegevens, de vooruitgang in rekenkracht en opslag en de groeiende erkenning van gegevens als waardevol bezit. De markt bestaat uit softwareleveranciers, dienstverleners en adviesbureaus die oplossingen en expertise bieden op het gebied van data-analyse om organisaties te helpen het potentieel van big data te benutten voor betere besluitvorming en concurrentievoordeel.

De COVID-19 pandemie had aanzienlijke gevolgen voor de Big Data Analytics-markt. De pandemie benadrukte de kritieke behoefte aan datagestuurde besluitvorming bij het beheren en beperken van de verspreiding van het virus. Overheden, organisaties in de gezondheidszorg en bedrijven wendden zich tot Big Data Analytics om infectiecijfers, ziekenhuiscapaciteit, toeleveringsketens en economische indicatoren te volgen en te analyseren. Hierdoor nam de vraag naar oplossingen en diensten voor data analytics toe.

Regionale analyse:

Noord-Amerika is de grootste regio in de Big Data Analytics-markt. Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, loopt voorop op het gebied van technologische innovatie en digitale transformatie. Het heeft een sterk ecosysteem van techbedrijven, onderzoeksinstellingen en startups die hebben bijgedragen aan de ontwikkeling en toepassing van Big Data Analytics-oplossingen.

Noord-Amerika heeft een gevestigde pool van ervaren datawetenschappers, analisten en professionals met expertise in Big Data Analytics. De aanwezigheid van toonaangevende universiteiten, onderzoekscentra en opleidingsprogramma’s heeft bijgedragen aan het koesteren en ontwikkelen van talent op dit gebied.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over Big Data Analytics-markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/big-data-analytics-market-4503

Marktsegmentatie:

De Big Data Analytics-markt is onderverdeeld in oplossingen en eindgebruikers.

Op basis van de oplossing is de markt gesegmenteerd in fraudedetectie, risicobeheer en klantanalyse & content analytics

Op basis van de eindgebruiker is de markt onderverdeeld in discrete productie, procesproductie, overheid, telecom en verzekeringen.

Gerelateerde rapporten:

proptechmarkt

5G markt voor radiotoegangsnetwerken

Embedded Grafische Gebruikersinterface (GUI) Ontwikkelingssoftwaremarkt

HPC-markt (High Performance Computing)

Markt voor virtuele realiteit (VR)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

ContactMarket Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  big data analytics market,big data analytics in retail market,hadoop big data analytics market,big data analytics market research,big data analytics & market research,market size of big data analytics,big data analytics market statistics,big data analytics market share,big data analytics market leaders,big data analytics market trends