header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor voorspellend onderhoud (PdM) De evolutie van niche onderwerp naar toepassing met hoge ROI

Aug 8, 2023 8:00 PM ET

Marktoverzicht voorspellend onderhoud:

De markt voor Predictief Onderhoud (PdM) zal naar verwachting groeien van USD 21,83 miljard in 2022 tot USD 111,30 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 26,20 tijdens de voorspellingsperiode (2022 – 2030).

Het platform voor voorspellend onderhoud (Predictive Maintenance, PdM) heeft de afgelopen jaren een steeds prominentere plaats op de markt ingenomen. PdM-oplossingen worden geïntegreerd met nieuwe of bestaande machine-infrastructuur om de gezondheid van machines te bepalen en tekenen van dreigende achteruitgang te identificeren. PdM-integratie garandeert ROI en stelt organisaties in staat om & duurzaamheidsdoelen te overtreffen door machinebewaking op afstand wereldwijd mogelijk te maken.

Gratis voorbeeld-PDF-brochure :
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2377

Concurrentieanalyse van de markt voor voorspellend onderhoud:

De belangrijkste spelers op de markt voor voorspellend onderhoud zijn:

  • Uptake Technologies
  • Oracle Corporation (VS)
  • Axiomtek Co. Ltd (Taiwan)
  • Microsoft Corporation (VS)
  • IBM Corporation (VS)
  • XMPro (VS)
  • RapidMiner (VS)
  • SAP SE (Duitsland)
  • Hitachi
  • Ltd (Japan)
  • Comtrade (Ierland)
  • Software AG (Duitsland)
  • C3 IoT (VS)

Proactieve onderhoudsbenaderingen van PdM bieden hulpmiddelen om ongeplande stilstand van apparatuur die kritisch is voor de productie te verminderen en de tijd & die wordt besteed aan reparaties en onderhoud te minimaliseren. Bovendien zorgen PdM-oplossingen ervoor dat bedrijfsmiddelen altijd in optimale staat en beschikbaar zijn. Integratie van PdM in machines verlengt de levensduur van bedrijfsmiddelen en verlaagt hoge onderhoudskosten die duur kunnen zijn voor bedrijven.

De markt voor voorspellend onderhoud (PdM) is sterk in opkomst. De toenemende toepassing van PdM-oplossingen in verschillende snelgroeiende sectoren, zoals de verwerkende industrie, energiebedrijven en de gezondheidszorg, stimuleert de omvang van de PdM-markt. Ook snelgroeiende industrieën zoals de auto-industrie en de lucht- en ruimtevaart integreren steeds vaker PdM-platforms in hun systemen, wat de groei van de markt voor voorspellend onderhoud verder ondersteunt.

Voorspellende onderhoudsstrategieën hebben zich ontpopt als een van de meest effectieve oplossingen voor organisaties die veel activa bezitten, met lagere kosten en een grotere ROI. Industrieën maken gebruik van de analytische mogelijkheden van PdM om het hoofd te bieden aan de voortdurend toenemende hoeveelheden, soorten en complexiteit van gegevens. Nutsbedrijven implementeren in toenemende mate PdM-oplossingen om zich te richten op het strategische kader van de markt, wat een positieve invloed heeft op de groei van de markt voor predictief onderhoud.

Daarnaast stimuleren de groeiende implementaties van het Internet of Things (IoT) in verticale eindgebruikerssectoren wereldwijd de groei van de markt, waardoor verschillende activa & systemen met elkaar kunnen worden verbonden, gesynchroniseerd, gedeeld, geanalyseerd en op de gegevens kan worden gereageerd. Met aanzienlijke investeringen in de ontwikkeling van PdM-oplossingen zal de markt voor predictief onderhoud de komende jaren naar verwachting grote winsten boeken.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (154 pagina’s) over de markt voor voorspellend onderhoud :
https://www.marketresearchfuture.com/reports/predictive-maintenance-market-2377

Marktsegmenten voor voorspellend onderhoud:

Het rapport is onderverdeeld in componenten, testtypen, implementaties, technieken, verticale marktsegmenten en regio’s. Het segment componenten is onderverdeeld in hardware, oplossingen en diensten (advies, onderhoud, systeemintegratie, overige). Hiervan neemt het hardwaresegment het grootste marktaandeel voor zijn rekening. Verder wordt verwacht dat dit segment de hoogste CAGR zal registreren tijdens de beoordelingsperiode.

Het segment testtype is onderverdeeld in trillingsbewaking, elektrische isolatie, infraroodthermografie, temperatuurbewaking, ultrasone lekdetector, olieanalyse en andere. Hiervan neemt het segment trillingsmonitoring het grootste marktaandeel voor zijn rekening. Verder wordt verwacht dat dit segment de hoogste CAGR zal registreren tijdens de beoordelingsperiode.

Het segment inzet wordt onderverdeeld in on-cloud en on-premise. Van deze segmenten neemt het on-premise segment het grootste marktaandeel voor zijn rekening. Verder wordt verwacht dat het segment de hoogste CAGR zal registreren tijdens de beoordelingsperiode.

Het technieksegment is onderverdeeld in traditionele en geavanceerde technieken (de IoT/Big Data techniek en machine learning-gebaseerde techniek). Hiervan neemt het segment traditionele technieken het grootste marktaandeel voor zijn rekening. Dit segment zal naar verwachting ook de hoogste CAGR registreren tijdens de beoordelingsperiode.

Het verticale segment is onderverdeeld in productie, gezondheidszorg, energie & nut, automotive, lucht- en ruimtevaart & defensie, transport en andere. Onder deze segmenten heeft het segment productie het grootste marktaandeel. Dit segment zal naar verwachting de hoogste CAGR registreren tijdens de beoordelingsperiode.

Per regio is de markt voor predictief onderhoud onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, APAC en de rest van de wereld. Hiervan neemt Noord-Amerika het grootste marktaandeel voor zijn rekening. Verder wordt verwacht dat de regio de hoogste CAGR zal registreren tijdens de beoordelingsperiode.

Regionale analyse van de markt voor voorspellend onderhoud

Wereldwijd heeft Noord-Amerika het grootste marktaandeel in voorspellend onderhoud. De aanwezigheid van toonaangevende aanbieders van oplossingen die zwaar investeren in onderzoek en ontwikkeling om de mogelijkheden en operationele efficiëntie van hun oplossingen te verbeteren, stuwt de groei van de markt. Daarnaast zorgt de toenemende toepassing van geavanceerde technologieën in de verwerkende industrie in de hele regio voor een halvering van de ongeplande uitvaltijd en onderhoudskosten voor een toename van de marktomvang. Bovendien vergroot de toenemende vraag naar energie & van nutsbedrijven, naast overheidsinitiatieven & van nutsbedrijven, de marktaandelen van de regio.

Koop dit rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2377

De PdM-markt is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van verschillende gevestigde spelers in de sector. Deze spelers initiëren strategische benaderingen zoals fusies & overnames, samenwerking, expansie en technologische lanceringen om een groter concurrentievoordeel te behalen.

Zo kondigde Siemens Digital Industries op 09 juni 2022 de overname aan van Senseye, een in Southampton gevestigd bedrijf dat zich bezighoudt met machinegegevens, om zijn innovatieve portefeuille van voorspellend onderhoud en asset intelligence uit te breiden. De overname zou Siemens’ aanbod van digitale technologie en diensten aan de industrie versterken. Senseye is nu organisatorisch ondergebracht bij Siemens Digital Industries en maakt deel uit van de Customer Services Business Unit.

Senseye is een wereldwijd softwarebedrijf voor industriële analyse dat resultaatgerichte oplossingen biedt voor voorspellend onderhoud voor productie- en industriële bedrijven. De oplossing voor voorspellend onderhoud zorgt voor een aanzienlijke vermindering van ongeplande machinestilstand en een hogere productiviteit van het onderhoudspersoneel. In het bedrijfsleven ondersteunen de oplossingen van Senseye een verbeterde duurzaamheid door een langere levensduur van activa en een vermindering van afval.

Op 01 juni 2022 kondigde Arrow Electronics/ Altron Arrow (Zuid-Afrika) een alliantie aan met Senseye voor het leveren van AI-gebaseerde voorspellende onderhoudsoplossingen voor industriële sectoren. De overeenkomst die Europa en de EMEA bestrijkt, stelt de bedrijven in staat om AI & door machine learning aangedreven systeemmonitoring en voorspellende onderhoudsoplossingen voor industriële organisaties op de markt te brengen.

Gerelateerde rapporten:

Optisch transportnetwerk (OTN) markt

SDN-markt (Software Defined Networking)

Markt voor plaatsbepalings- en navigatiesystemen binnenshuis

Markt voor draadloze telecommunicatiediensten

Smalband – IoT-markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

ContactMarket Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  predictive maintenance market,predictive maintenance market size,automotive predictive maintenance market,predictive maintenance market share,predictive maintenance market analysis,industrial predictive maintenance market in apac,predictive maintenance market trends,predictive maintenance market size pdf,predictive maintenance aerospace manufacturing market size,predictive maintenance software market,predictive maintenance (pdm) market,global predictive maintenance market