header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Met een explosieve groei van 12,29%: Datacentermarkt genereert omzet van 520,41 miljard dollar in 2030

Aug 8, 2023 3:00 PM ET

Overzicht van de markt:

De markt voor datacenters zal tijdens de prognoseperiode een CAGR van 12,29 registreren en zal naar schatting 520,41 miljard dollar bedragen in 2030.

Volgens analisten wordt dit groeipercentage beschouwd als een goed percentage om de groei van de markt voor datacenters wereldwijd te bevorderen. Modulaire datacenters voorzien in de behoefte aan verwerking en opslag van grote hoeveelheden gegevens. Het zijn draagbare oplossingen. Ze staan erom bekend enorme hoeveelheden stroom te leveren zonder veel koolstofvoetafdruk te veroorzaken. Een van de redenen voor de opkomst van deze markt is de recente populariteit van en de toenemende vraag naar groene datacenters. Datacenters zijn een integraal onderdeel van de IT-industrie en bestaan uit drie basiscomponenten: netwerk, opslag en computer. Modulaire datacenters zijn datacenters die zijn ontworpen om aan bepaalde specifieke behoeften te voldoen.

Download PDF voor meer professionele en technische inzichten:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4721

Dominante spelers op de markt voor datacenters zijn:

  • Alphabet Inc.

  • IBM Corporation

  • Hitachi Ltd

  • Cisco System Inc

  • Hewlett-Packard Inc.

  • EMC Corporation

  • CyrusOne

  • Seagate Technology Holdings

  • DuPont Fabros Technologie

  • NTT Communications Corporation

Omvang van het datacentermarktrapport:

Parameter Details
Inkomstenraming in 2030: 520,41 miljard dollar
Groeipercentage: CAGR van 12,29 van 2022 tot 2030
Voorspellingsperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Inkomstenprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=4721

Segmentatie van de datacentermarkt:

De markt kan op verschillende gronden worden gesegmenteerd. Deze omvatten segmentatie op basis van de omvang van de datacentermarkt, tier type, component en eindgebruiker.

  • Op basis van de omvang van de datacentermarkt zijn de segmenten grote ondernemingen en middelgrote datacenters.
  • Op basis van het type niveau zijn de niveaus genummerd van één tot vier, zoals niveau 1, niveau 2, niveau 3 en niveau 4.
  • Op basis van component zijn de segmenten servicecomponent en functionele modulecomponent.
  • Tot slot vindt de segmentatie plaats op basis van eindgebruikers. De verschillende eindgebruikerssegmenten van de modulaire datacentermarkt zijn IT en Telecom, BFSI of Banking, Financial Services en Insurance en het segment waar Gezondheidszorg de eindgebruiker is.

Er is geconstateerd dat bij de segmentatie op basis van eindgebruikers het segment Informatietechnologie en telecom het grootste marktaandeel heeft, gevolgd door BFSI, Overheid, Overige, Gezondheidszorg en als laatste Media & Entertainment, in volgorde. In de prognoseperiode zullen IT en telecom naar verwachting blijven floreren en de marktaandelen blijven domineren.

Regionale indeling:

De markt voor modulaire datacenters kan ook worden onderverdeeld in regionale segmenten. Deze segmenten omvatten Azië-Pacific of APAC, Europa, Midden-Oosten & Afrika, Latijns-Amerika en Noord-Amerika. Van deze regionale segmenten is Noord-Amerika het dominante regionale segment van de datacentermarkt en er wordt voorspeld dat dit segment het aandeel in de voorspellingsperiode van 2020 tot 2030 zal blijven domineren. De regio Azië-Pacific neemt ook een belangrijke positie in op de markt. De groei in deze regio’s kan worden toegeschreven aan de nieuwe en stijgende vraag naar groene datacenters en de toename van overheidsinvesteringen en investeringen door de belangrijkste spelers. Van deze regionale segmenten zal APAC naar verwachting het snelst groeien.

Bekijk de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/data-centre-market-4721

Nieuws uit de sector:

Computerized Realty Trust heeft de overhand door nog een tijdperk van server farms te bouwen. Dit betekent dat ze enorme depots hebben waarop ze een beroep kunnen doen om de kolossale geldgerelateerde activa te vinden die nodig zijn voor de enorme belangen in het noodzakelijke innovatieve werk om het opkomende tijdperk van serverfarms te leveren die des te meer mechanisch geavanceerd en productiever zijn voor wat betreft het toezicht houden.

Top Trending Rapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Data Center Market,Data Center Market Size,Data Center Market Share,Data Center Market Growth,Data Center,Data Center Industry