header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Blockchain in de energiemarkt: trends, omvang, vraag, prognose voor 2030

Aug 9, 2023 4:03 PM ET

Blockchain in Energie Marktanalyse:

Blockchain in Energy Market zal naar verwachting 17.110 USD waard zijn. 1 miljoen, met een CAGR van 78,32 tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

Toekomstige inzichten van marktonderzoek

Voorspeld wordt dat de voordelen van lagere kosten en kapitaaluitgaven de groei van de blockchain-energiemarkt op lange termijn zullen versterken. De behoefte aan real-time verbindingen zal naar verwachting de kansen in de blockchain-energiemarkt transformeren.

Covid-19 Impact op Blockchain in de energiemarkt

Versnelde digitale transformatie: De pandemie versnelde de digitale transformatie in verschillende sectoren, waaronder de energiesector. Terwijl organisaties op zoek gingen naar efficiëntere en veerkrachtigere manieren om te werken, kreeg het potentieel van blockchain om de transparantie, traceerbaarheid en automatisering van energietransacties te verbeteren hernieuwde aandacht.

Download gratis het PDF-voorbeeldrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5814

Integratie van hernieuwbare energie: Ondanks tijdelijke tegenslagen onderstreepte de pandemie het belang van duurzame energieoplossingen. Het vermogen van blockchain om peer-to-peer energiehandel en de integratie van hernieuwbare energiebronnen te vergemakkelijken, won aan belang naarmate bedrijven en gemeenschappen meer veerkrachtige en duurzame energiesystemen wilden bouwen.

Regionale analyse

Het regionale onderzoek van de blockchain in energie omvat regio’s zoals APAC, Noord-Amerika, Europa en de rest van de regio’s. De Europese regionale markt is een van de eerste regio’s waar blockchaintechnologie wordt toegepast. Duitsland was goed voor de belangrijkste marktsplitsing van 55,88% in 2017, met een marktlast van 46,6 miljoen USD en zal zich naar verwachting ontwikkelen met een maximale CAGR van 81,49% gedurende de prognoseperiode.

Koop het Premium Blockchain in Energy Market Research Report:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=5814

De Noord-Amerikaanse regio is een van de belangrijkste markten voor blockchain in de energie-industrie. Bovendien neemt de regio een snelle intensivering waar van op blockchain gebaseerde energieprojecten, omdat hernieuwbare energiebronnen geleidelijk aan bijdragen aan de toenemende vraag naar energie in de regio. De VS was verantwoordelijk voor de meest opmerkelijke marktverdeling van 76,16% in 2017, met een marktwaarde van USD 55,8 miljoen en zal naar verwachting zijn opmars voortzetten met een verhoogde CAGR van 77,68% gedurende de prognoseperiode.

Segmentale analyse

De segmentatie van de blockchainmarkt voor energie wordt uitgevoerd op basis van technologietype, platformtype, eindgebruiksectoren, implementatietype en applicatietype.

Op basis van de technologietypen wordt de blockchainmarkt voor energie gesegmenteerd in open blockchain, hybride blockchain, gesloten blockchain en consortium blockchain.

Op basis van het platformtype bestaat de blockchainmarkt voor energie uit tendermint, ethereum, hyperledger en interbit.

Rapport op maat aanvragen:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5814

Op basis van het implementatietype bestaat de blockchain in energie markt uit service & oplossingen, ontwikkelingsplatforms en industriespecifiek.

De op eindgebruiksectoren gebaseerde segmentatie van de blockchain in energiemarkt omvat hernieuwbare energie, energie & nutsbedrijven en olie & gas.

De op toepassingen gebaseerde segmentatie van de blockchain in energiemarkt bestaat uit energiehandel, controle & veiligheid, betalingsregelingen, netbeheer, toeleveringsketen en logistiek.

Belangrijkste spelers:

  • Power ledger private limited
  • We power UAB
  • LO3 Energy Inc Grid
  • BTL groep beperkt
  • De zon uitwisseling beperkt
  • Conjoule GmbH
  • Stichting Enosis
  • Electron
  • Beperkt tot Infosys
  • SAP SE
  • Oracle
  • Accenture PLC
  • We Power UAB
  • IBM onderneming
  • Micro-soft bedrijf
  • Deloitte Touche Tohmatsu Limited

Bekijk de rapportgegevens voor meer informatie:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/blockchain-in-energy-market-5814

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact:Market Research Future99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Blockchain in Energy Market,Blockchain in Energy Market Size,Blockchain in Energy Market Scope,Blockchain in Energy Market Share