header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Boorpijp marktinzichten, inkomstengroei, industrie-analyse, 2030

Aug 9, 2023 5:57 PM ET

Analyse van de boorpijpmarkt:

De omvang van de boorpijpmarkt wordt aangedreven door een zich snel ontwikkelende vraag naar olie- en gasexploratie- en productieactiviteiten met een gezonde CAGR van ~3,8 tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Toekomstige inzichten van marktonderzoek

Volgens de analyse van MRFR zal de boorpijpmarkt naar verwachting een CAGR van ~3,8 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 1,1 miljard in 2030.

De boorpijpmarkt verwijst naar de wereldwijde industrie die betrokken is bij de productie, distributie en verkoop van boorpijpen, die essentiële onderdelen zijn van boorapparatuur die wordt gebruikt in de olie- en gasindustrie, maar ook in mijnbouw- en bouwtoepassingen. De boorpijpenmarkt omvat verschillende soorten boorpijpen, zoals standaard, zware en zure boorpijpen, en wordt gedreven door de vraag van olie- en gasexploratie- en productieactiviteiten, evenals infrastructuur- en bouwontwikkelingsprojecten.

Krijg gratis voorbeeldrapport PDF:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3154

De pandemie heeft ook de toeleveringsketens verstoord, wat heeft geleid tot vertragingen in de levering van apparatuur en materialen en tot hogere kosten door transportbeperkingen en tekorten in de toelevering. Dit heeft de markt voor boorpijpen verder beïnvloed en fabrikanten worden geconfronteerd met uitdagingen bij het voldoen aan de vraag en het beheren van hun activiteiten.

Covid-19 Impact op de boorpijpmarkt

Verstoringen in de toeleveringsketen: Vergrendelingen, reisbeperkingen en tekorten aan arbeidskrachten verstoorden de productie en het transport van boorpijpen en aanverwante apparatuur. Productiefabrieken werden geconfronteerd met sluitingen of verminderde capaciteit, wat leidde tot vertragingen in de orderafhandeling en projecttijdlijnen.

Afgenomen vraag naar olie: De door de pandemie veroorzaakte economische vertraging leidde tot een scherpe daling van de vraag naar olie, waardoor de booractiviteiten afnamen. Veel exploratie- en boorprojecten werden uitgesteld of geannuleerd, wat een directe invloed had op de vraag naar boorpijpen.

Prijsvolatiliteit: De combinatie van een verminderde vraag en een korte maar hevige olieprijzenoorlog aan het begin van 2020 leidde tot een ineenstorting van de olieprijzen. Deze prijsvolatiliteit creëerde onzekerheid in de industrie, waardoor olie- en gasbedrijven hun investeringsplannen herzagen, inclusief investeringen in boorapparatuur zoals boorpijpen.

Rapport op maat aanvragen:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/3154

Regionale analyse

De grootste regio voor de boorpijpenmarkt is Noord-Amerika. Noord-Amerika is van oudsher een dominante markt voor de olie- en gasindustrie, met aanzienlijke koolwaterstofreserves en een goed ontwikkelde boorinfrastructuur. De regio is de thuisbasis van verschillende grote olie- en gasmaatschappijen, die de vraag naar boorapparatuur, waaronder boorpijpen, stimuleren.

In de afgelopen jaren heeft de ontwikkeling van schaliegas en -olie in Noord-Amerika de vraag naar boorapparatuur verder gestimuleerd, omdat de onconventionele aard van deze bronnen gespecialiseerde boortechnieken en -apparatuur vereist. Als gevolg hiervan neemt Noord-Amerika een aanzienlijk deel van de wereldwijde boorpijpmarkt voor zijn rekening.

Koop Premium boorpijp marktonderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=3154

Segmentatie van de markt

De boorpijpmarkt is onderverdeeld in kwaliteit en toepassing.

Op basis van de kwaliteit is de markt onderverdeeld in Amerikaanse petroleum instituut kwaliteit en premium kwaliteit.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in onshore en offshore.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

Drill Pipe International LLC. (VS), DP Master Manufacturing Pvt. Ltd. (Singapore), Hilong Group (Singapore). (Singapore), Hilong Group (China), Jiangyin Long Bright Drill Pipe Manufacture Co. Ltd. (China), Interdril Asia Ltd. (India). (India), National Oilwell Varco (VS), R K Pipe LLC (VS), Oil Country Tubular Limited (India), Superior Drill Pipe Manufacturing Inc. (VS), Tenaris SA (Luxemburg), Tejas Tubular Products Inc. (VS), Texas Steel Conversion Inc. (VS).

Bekijk de details van het rapport voor meer informatie:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/drill-pipe-market-3154

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact:Market Research Future99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Drill Pipe Market,Drill Pipe Market Size,Drill Pipe Market Scope,Drill Pipe Market Share,Drill Pipe Market Growth,Drill Pipe Market Trends,Drill Pipe Market Demand