header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Brain Computer Interface marktomvang zal USD 3,26 miljard bereiken, met een CAGR van 9,00 tot 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Aug 9, 2023 1:00 AM ET

Market Research Future Insights:

MRFR voorspelt dat de markt zal evolueren van een waardering van USD 1,64 miljard in 2023 naar USD 3,26 miljard in 2032, met een opmerkelijk samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 9,00% tijdens de beoordelingsperiode van 2023 tot 2032. De wereldwijde markt voor hersen-computerinterfaces is klaar voor een substantiële groei van de inkomsten, zoals blijkt uit een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR) getiteld“Brain-Computer Interface Market: Per Type, Per Component en Per Toepassing en Prognose tot 2030″. De groei van de markt wordt gestimuleerd door de snelle vooruitgang in BCI-technologie.

Brain-computer interface (BCI) technologie vindt geleidelijk zijn weg naar de mainstream markt, met toepassingen die het meten van activiteiten van het centrale zenuwstelsel (CZS) in het menselijk lichaam omvatten. BCI-systemen zijn in staat om activiteiten van het CZS te vertalen in elektrische signalen, die vervolgens kunnen worden gebruikt als kunstmatige output om de natuurlijke output van het CZS te herstellen, verbeteren, vervangen, aan te vullen of te verbeteren. Deze dynamische verandering in de interacties tussen het CZS en zowel de interne als externe omgeving is opmerkelijk.

Hoewel de brein-computer-interfacetechnologie in eerste instantie bedoeld was om de levenskwaliteit van mensen met een lichamelijke beperking en ouderen te verbeteren, heeft het zijn toepassingsgebied uitgebreid om als hulpmiddel te dienen voor neurofeedbacktraining, gericht op het verbeteren van cognitieve prestaties. De verwachtingen zijn hooggespannen dat professionals in verschillende domeinen op grote schaal BCI-hulpmiddelen zullen gaan gebruiken om hun werkgerelateerde prestaties te verbeteren. De toename van hersenaandoeningen die invloed hebben op lichaamsbeweging is een zorgwekkende trend. Daarom worden BCI-systemen steeds meer toegepast in communicatie- en besturingstoepassingen.

Belangrijkste spelers:,

  • EMOTIV
  • NeuroSky Inc.
  • Natus Medical Incorporated
  • Compumedics Limited
  • Tec
  • Nihon Kohden Corporation
  • Advanced Brain Monitoring Inc
  • BrainCo, Inc
  • Brain Products GmbH
  • MindMaze
  • Neuroelektronica

Klik hier voor een voorbeeld van een premium rapport

Omvang van het rapport – Brain Computer Interface Markt:

Rapportcijfers

Details

Marktomvang in 2032

USD 3,26 miljard

CAGR tijdens 2023-2032

9.00%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032

Segmentatie:

Het rapport segmenteert de markt naar type, component, toepassing en verticale industrie.

Naar type: De BCI-markt is onderverdeeld in niet-invasief, invasief en gedeeltelijk invasief. Niet-invasieve BCI’s zijn het meest gangbare type en maken gebruik van elektroden die op de hoofdhuid worden geplaatst om de hersenactiviteit te meten. Invasieve BCI’s worden in de hersenen geïmplanteerd en kunnen nauwkeurigere metingen geven, maar ze zijn ook invasiever en riskanter. Gedeeltelijk invasieve BCI’s worden onder de hoofdhuid geïmplanteerd, maar dringen niet door de schedel heen.

Per component: De BCI-markt is onderverdeeld in hardware, software en diensten. Hardware omvat headsets, borden, sensoren en elektroden. Software wordt gebruikt om hersensignalen te verwerken en te vertalen naar opdrachten. Diensten omvatten training, ondersteuning en onderhoud.

Naar toepassing: De BCI-markt is onderverdeeld in handicaps & herstel van de hersenfunctie, monitoring van de toestand van de gebruiker, games & entertainment, communicatie & controle, reclame & marketing, slimme omgevingen en andere. Gehandicapten & hersenfunctieherstel is het grootste toepassingssegment, omdat BCI’s kunnen worden gebruikt om mensen met een handicap te helpen hun prothesen te bedienen, te communiceren en andere taken uit te voeren. Controle van de gebruikerstoestand is een ander groeiend toepassingssegment, omdat BCI’s kunnen worden gebruikt om hersenactiviteit te controleren op tekenen van vermoeidheid, stress of andere gezondheidsproblemen.

Naar bedrijfstak: De BCI-markt is onderverdeeld in gezondheidszorg, productie & industrie, overheid, media & entertainment, militaire & defensie, onderwijs en andere. De gezondheidszorg is de grootste bedrijfstak, omdat BCI’s een breed scala aan potentiële toepassingen hebben bij de behandeling en diagnose van hersenaandoeningen. Productie is een andere groeiende bedrijfstak, omdat BCI’s kunnen worden gebruikt om de veiligheid en efficiëntie in fabrieken te verbeteren.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Trends in de industrie:

De eerste omarming van de brain-computer interface (BCI) technologie in diverse industrieën en aanzienlijke overheidsinvesteringen om de toepassing ervan in het leger en de lucht- en ruimtevaart te ondersteunen, zijn prominente trends binnen de markt. Bovendien dragen significante investeringen door toonaangevende spelers in de industrie, gericht op het verbeteren van BCI-systemen, positief bij aan de expansie van de markt. BCI-apparaten worden steeds belangrijker om tegemoet te komen aan de behoeften van patiënten met cognitieve of fysieke beperkingen.

Deze innovatieve technologie heeft het potentieel om de levenskwaliteit van mensen met fysieke beperkingen aanzienlijk te verbeteren door ze meer autonomie en mobiliteit te geven. Het investeren van veel geld in technologische vooruitgang en de integratie van BCI-apparaten in de gezondheidszorg dragen samen bij aan de groei van de markt. Ethische dilemma’s gerelateerd aan de verbinding van hersenen met computers vormen echter een obstakel voor de vooruitgang van de markt.

Implanteerbare BCI’s spelen een cruciale rol bij het herstellen van functies voor mensen die lijden aan verlamming en neurologische aandoeningen. BCI-hardware en -technologie worden gebruikt door patiënten die neurotechnologie gebruiken om weer te kunnen bewegen, gemakkelijker te communiceren en tastbare sensaties te ervaren, wat uiteindelijk hun zelfredzaamheid en algehele welzijn vergroot.

Ondernemingen op het gebied van medische technologie zijn toegewijd aan het verkrijgen van goedkeuringen van federale instanties voor geïmplanteerde elektrodepanelen die de overdracht van hersensignalen naar computers voor vertaling vergemakkelijken. De nieuwste versies van brein-computer interfaces zijn zorgvuldig ontworpen om neurologische signalen van de hersenen van een patiënt op te vangen en hun intenties te onderscheiden om een breed scala aan apparaten en instrumenten te besturen. Dit omvat alles van cursors, toetsenborden en mobiele apparaten tot rolstoelen en prothesen.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (166 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Brain Computer Interfacemarkt-https://www.marketresearchfuture.com/reports/brain-computer-interface-market-8412

Regionale analyse:

De wereldwijde markt voor Brain Computer Interface (BCI) wordt gedomineerd door Noord-Amerika, gevolgd door Europa en Azië-Pacific. De grote vraag naar geavanceerde BCI-technologieën vanuit de gezondheidszorg, het onderwijs & onderzoek en defensie & ruimtevaartindustrieën is de drijvende kracht achter de groei van de markt in Noord-Amerika. De grote aanwezigheid van technologieleveranciers en medische & fabrikanten van niet-medische hulpmiddelen in deze regio draagt ook bij aan de groei van de markt. De Verenigde Staten hebben het grootste marktaandeel in Noord-Amerika, gevolgd door Canada en Mexico.

Europa is de op één na grootste markt voor BCI’s, gedreven door de toenemende toepassing van BCI-apparaten en de toenemende toepassingen van BCI-software in diverse ziekenhuizen, universiteiten en onderzoeksinstituten. Duitsland is de grootste markt voor BCI’s in Europa, gevolgd door het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Rusland, Spanje, Italië, Bulgarije, Nederland en Zweden.

De regio Azië-Pacific is een snelgroeiende markt voor BCI’s, gedreven door de groeiende toepassing van BCI-technologieën onder kleine en middelgrote ondernemingen en de snelle economische groei in deze regio. China is de grootste markt voor BCI’s in Azië-Pacific, gevolgd door Japan, India, Zuid-Korea en Australië.

Gerelateerde rapporten:

Metaverse in Gaming Market Research Report – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Self-Checkout in Retail marktonderzoeksrapport Wereldwijde voorspelling tot 2032

IoT Monetization-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

Onderzoeksrapport IoTin de automobielmarkt – Wereldwijde voorspelling voor 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Brain Computer Interface Market,Brain Computer Interface Market Share,Brain Computer Interface Market Size,Brain Computer Interface Market Trends,Brain Computer Interface Market Insights,Brain Computer Interface Market Growth,Brain Computer Interface Market Analysis,Brain Computer Interface Market Report