header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor Augmented en Virtual Reality Hardware zal 389.066,4 miljoen dollar bereiken, met een CAGR van 37,5 in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Aug 9, 2023 7:00 PM ET

Marktsynopsis

De Augmented en Virtual Reality Hardware Markt verwijst naar de fysieke apparaten en uitrusting die gebruikt worden in augmented reality (AR) en virtual reality (VR) toepassingen. Deze technologieën creëren meeslepende ervaringen door digitale inhoud te mengen met de echte wereld (AR) of volledig virtuele omgevingen te simuleren (VR). AR/VR hardware omvat headsets, brillen, sensoren, controllers en andere randapparatuur waarmee gebruikers kunnen communiceren met virtuele elementen en een gevoel van aanwezigheid in een virtuele wereld kunnen ervaren. De AR/VR-hardwaremarkt zou tussen 2023 en 2030 met 37,5 procent kunnen groeien. De marktomvang zal tegen het einde van het jaar 2030 ongeveer USD 389.066,4 miljoen bedragen.

Het gebruik en de toepassingen van AR/VR-hardware zijn divers en beslaan verschillende sectoren. In de entertainment- en gamingsector biedt AR/VR-hardware gebruikers meeslepende en interactieve spelervaringen, waardoor ze het gevoel krijgen dat ze deel uitmaken van het spel. In de gezondheidszorg worden deze technologieën gebruikt voor medische training, chirurgische simulaties en revalidatie van patiënten. AR/VR hardware vindt ook toepassingen in onder andere architectuur en design, onderwijs en training, toerisme en marketing.

Concurrentielandschap van de markt:

De toonaangevende bedrijven in de AR/VR hardware-industrie zijn onder andere

  • Google LLC
  • HTC Corporation
  • Samsung Electronics
  • Sony
  • Worldviz
  • NXP Halfgeleider N.V
  • Bosch Sensortec GMBH (Bosch Groep)
  • Inertial LabsValve Corporation
  • TCL-technologie
  • DPVR
  • Vuzix
  • Qualcomm Technologies Inc.
  • Sieko Epson Corporation
  • Penumbra, Inc.
  • Arm Limited
  • Leke VR

Download gratis PDF-bestand:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10965

AR/VR Hardware Toepassingsgebied van hetmarktrapport:

Parameter

Details

Inkomstenraming in 2030:

USD 389.066,4 miljoen

Groeipercentage:

CAGR van 37,5 van 2023 tot 2030

Voorspellingsperiode:

2023 tot 2030

Rapportdekking

Inkomstenprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends


Markt Segmentatie:

Hardwaretype:

Het hardwaretype in de markt omvat sensoren, processors, controllers, camera’s, koptelefoons, beeldschermen en andere.

Naar bedrijfstak:

Per bedrijfstak omvat het segment Lucht- en ruimtevaart & Defensie, Gaming & Entertainment, Onderwijs & Training, Gezondheidszorg, Auto’s, en anderen

Per Toepassing:

Per toepassing, het segment omvat Head Mounted Display, Head Up Display, en draagbare apparaten


Koop dit eersteklas rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10965

Behandelde markt USP:

Markt Drivers:

Er zijn drie belangrijke marktbepalende factoren voor de AR/VR hardware markt. Ten eerste stimuleert de toenemende toepassing van AR/VR-technologieën in sectoren zoals gaming, gezondheidszorg en detailhandel de vraag naar compatibele hardware-apparaten. Naarmate meer bedrijven en consumenten het potentieel van AR/VR-toepassingen erkennen, groeit de behoefte aan hoogwaardige hardware om meeslepende ervaringen te leveren. Ten tweede draagt de technologische vooruitgang in display- en sensortechnologieën, zoals schermen met een hogere resolutie en nauwkeurige motion tracking, bij aan de groei van de markt. Deze ontwikkelingen verbeteren het realisme en de interactiviteit van AR/VR-ervaringen, waardoor meer gebruikers worden aangetrokken. Ten derde bevorderen de toenemende investeringen in AR/VR-onderzoek en -ontwikkeling door belangrijke spelers en startups innovatie in hardwareontwerp, wat resulteert in meer geavanceerde en betaalbare apparaten.

Beperkingen in de markt:

Er zijn enkele marktbeperkingen voor de AR/VR-hardwaremarkt. Een belangrijke uitdaging is de hoge kostprijs van kwalitatieve AR/VR-hardware, die de toegankelijkheid voor sommige consumenten en bedrijven beperkt. Daarnaast moeten comfortkwesties, zoals gewicht, ergonomie en bewegingsziekte, worden aangepakt om de gebruikerservaring te verbeteren en een bredere toepassing te stimuleren. Bovendien vormen het beperkte inhoudsecosysteem en interoperabiliteitsproblemen tussen verschillende AR/VR-platforms uitdagingen voor de uitbreiding van de markt. De industrie moet zich richten op het aanpakken van deze beperkingen om het volledige potentieel van AR/VR-hardware te ontsluiten.

COVID 19-analyse:

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de AR/VR-hardwaremarkt. De beperkingen op fysieke bijeenkomsten en de behoefte aan werk en communicatie op afstand leidden tot een grotere vraag naar AR/VR-oplossingen. Deze technologieën maakten samenwerking op afstand, virtuele vergaderingen en meeslepende trainingservaringen mogelijk en verminderden de beperkingen van fysieke afstand. Na de pandemie zal de markt naar verwachting een aanhoudende groei doormaken omdat bedrijven AR/VR blijven omarmen voor werken op afstand, training en klantbetrokkenheid. De integratie van AR/VR-hardware met opkomende technologieën zoals 5G en cloud computing zal de expansie van de markt verder versnellen.

Krijg toegang tot het volledige rapport van de AR/VR-hardwaremarkt:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/augmented-virtual-reality-hardware-market-10965

Regionaal inzicht:

Noord-Amerika heeft een aanzienlijk marktaandeel door de aanwezigheid van belangrijke spelers in de sector, een sterke technologische infrastructuur en hoge investeringen in AR/VR-onderzoek en -ontwikkeling. Europa speelt ook een cruciale rol in de AR/VR hardware markt. De regio is sterk gericht op innovatie en de toepassing van technologie, wat leidt tot een aanzienlijke vraag naar AR/VR-hardware. Europese landen, zoals Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk, lopen voorop in de ontwikkeling en inzet van AR/VR, vooral in sectoren als de auto-industrie, gaming en gezondheidszorg.

Azië-Pacific ontpopt zich als een snel groeiende regio in de AR/VR-hardwaremarkt. De toenemende toepassing van AR/VR-technologieën in landen als China, Japan en Zuid-Korea stimuleert de groei van de markt. De regio staat bekend om zijn sterke productiemogelijkheden, waardoor kosteneffectieve AR/VR hardware-apparaten kunnen worden geproduceerd. Daarnaast dragen de toenemende investeringen in AR/VR-startups en de aanwezigheid van een grote consumentenbasis bij aan de expansie van de markt in Azië-Pacific.

Gerelateerde artikelen:

Digital Payment Market Research Report – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Robuuste handheld apparaten markt per type, groei, trend en overzicht – 2030 | MRFR

Onderzoeksrapport over de microverzekeringsmarkt – wereldwijde prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Augmented and Virtual Reality Hardware Market,AR/VR Hardware Market,AR/VR Hardware Market Size,AR/VR Hardware Market Share,AR/VR Hardware Market Growth,AR/VR Hardware Market Demand