header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor Core Banking Solution zal naar verwachting 36.752,6 miljoen dollar bereiken met 14,5 AGR in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Aug 9, 2023 2:00 PM ET

Marktoverzicht:

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR) zal de markt voor Core Banking Solution naar verwachting stijgen van USD 12.412,4 miljoen in 2022 tot USD 36.752,6 miljoen in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 14,5% tijdens de voorspellingsperiode van vijf jaar (2022-2030). De twee belangrijkste factoren die de expansie van de markt stimuleren, zijn de toenemende behoefte aan betere klantervaringen en de vereiste om financiële processen vanaf één server af te handelen.

Marktsynopsis:

De wereldwijde markt voor Core Banking Solution (CBS) heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door de toenemende vraag naar modernisering van bankactiviteiten en verbetering van de klantervaring. Core Banking-oplossingen verwijzen naar uitgebreide softwaresuites die essentiële bankfuncties faciliteren, zoals accountbeheer, transactieverwerking en klantrelatiebeheer. Met de opkomst van digitale transformatie in de financiële sector maken banken en financiële instellingen steeds meer gebruik van CBS om hun operationele efficiëntie te verbeteren, processen te stroomlijnen en innovatieve diensten aan klanten aan te bieden. De markt wordt gekenmerkt door hevige concurrentie tussen de belangrijkste spelers, waaronder gevestigde technologieleveranciers en nieuwkomers, die allemaal strijden om een geavanceerd CBS-aanbod te bieden dat tegemoet komt aan de veranderende behoeften van de banksector.

Klik hier om het beste rapport te krijgen op:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3208

Een van de belangrijkste factoren die de groei van de markt voor Core Banking Solution stimuleren, is de groeiende verwachting van klanten van naadloze en gepersonaliseerde bankdiensten. Naarmate consumenten digitaler worden, eisen ze gemakkelijke toegang tot hun rekeningen, realtime transacties en gepersonaliseerd financieel advies. CBS stelt banken in staat om aan deze eisen te voldoen door geïntegreerde platforms te bieden die multi-channel bankieren, real-time gegevenstoegang en gepersonaliseerde financiële oplossingen mogelijk maken. Bovendien versnelt de toenemende toepassing van cloud computing en mobiele technologieën de expansie van de CBS-markt, waardoor banken diensten kunnen aanbieden buiten de traditionele fysieke kantoren. Naarmate de regelgeving strenger wordt, helpt CBS banken ook om te voldoen aan verschillende industrienormen en voorschriften, waardoor de veiligheid en privacy van gegevens worden gewaarborgd. Over het geheel genomen is de markt voor Core Banking Solution klaar voor aanhoudende groei omdat financiële instellingen blijven investeren in technologiegedreven oplossingen om concurrerend te blijven in een steeds digitaler wordend banklandschap.

Concurrentielandschap van de markt:

De toonaangevende bedrijven in de Core Banking Solutions sector zijn onder andere

  • JAYAM SOLUTIONS PRIVATE LIMITED
  • Unisys
  • SAP SE
  • Fiserv, Inc.
  • Infosys Ltd
  • HCL Technologies Limited
  • Tata Consultancydiensten Limited
  • Capgemini SE
  • Oracle Software voor financiële diensten Ltd
  • Temenos AG
  • Fidelity National Information Services Inc.

Koop dit rapport (141 pagina’s PDF met inzichten, grafieken, tabellen en afbeeldingen):
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=3208

Behandelde markt USP:

Markt Drivers:

De markt voor Core Banking Solution (CBS) wordt voornamelijk gedreven door de noodzaak voor banken en financiële instellingen om hun activiteiten en infrastructuur te moderniseren. Nu het bankwezen een diepgaande digitale transformatie ondergaat, biedt CBS een uitgebreide en geïntegreerde oplossing waarmee instellingen hun efficiëntie, wendbaarheid en klantervaring kunnen verbeteren. De toenemende vraag van klanten naar naadloze, realtime en gepersonaliseerde bankdiensten zet banken ertoe aan CBS te implementeren om bankieren via meerdere kanalen mogelijk te maken, transactieprocessen te stroomlijnen en innovatieve financiële producten aan te bieden. Daarnaast zorgen de opkomst van mobiel bankieren, online transacties en de behoefte aan gegevensbeveiliging en naleving van wettelijke normen ervoor dat de toepassing van CBS verder wordt gestimuleerd. De markt wordt ook gevormd door technologische ontwikkelingen zoals cloud computing, kunstmatige intelligentie en blockchain, die zijn geïntegreerd in CBS-oplossingen voor het leveren van verbeterde functionaliteit, schaalbaarheid en mogelijkheden voor data-analyse, waardoor de groei van de markt voor Core Banking Solution wordt gestimuleerd.

Beperkingen in de markt:

Ondanks het groeipotentieel heeft de markt voor Core Banking Solution (CBS) te maken met bepaalde beperkingen die de expansie kunnen beïnvloeden. Een belangrijke uitdaging is de complexiteit en de kosten die gepaard gaan met de implementatie en integratie van CBS in bestaande banksystemen. Veel gevestigde banken werken met legacy-infrastructuur die mogelijk niet gemakkelijk geschikt is voor de overgang naar een uitgebreid CBS-platform, wat leidt tot hoge integratiekosten, mogelijke verstoringen en langere implementatietijden. Bovendien kunnen de weerstand tegen verandering binnen traditionele bankculturen en zorgen over gegevensbeveiliging en privacy de invoering van CBS belemmeren. Daarnaast kunnen de hevige concurrentie tussen CBS-leveranciers en de behoefte aan maatwerk om tegemoet te komen aan specifieke organisatorische vereisten leiden tot complexiteit bij de selectie van leveranciers en contractonderhandelingen, waardoor het implementatieproces mogelijk wordt vertraagd. Deze beperkingen benadrukken de noodzaak van een zorgvuldig geplande en beheerde overgang, waarbij technologische, organisatorische en operationele uitdagingen worden aangepakt, om de voordelen van Core Banking Solutions in de banksector volledig te realiseren.

COVID 19-analyse

De COVID-19 pandemie had een gemengde impact op de markt voor Core Banking Solution (CBS). Hoewel de pandemie aanvankelijk uitdagingen met zich meebracht door onderbrekingen in de bedrijfsvoering, werken op afstand en economische onzekerheid, benadrukte deze ook het belang van digitalisering en versnelde de invoering van CBS. Omdat lockdowns en sociale distantiëringsmaatregelen banken dwongen om fysieke interacties te beperken en filialen te sluiten, nam de vraag naar online bankieren en digitale financiële diensten toe. Dit zette veel financiële instellingen ertoe aan hun CBS-implementatieplannen te versnellen of te investeren in extra functionaliteiten zoals mobiel bankieren, contactloos betalen en rekeningbeheer op afstand. De pandemie onderstreepte de behoefte aan veerkrachtige en flexibele banksystemen die zich kunnen aanpassen aan snel veranderend gedrag van klanten en marktomstandigheden, waardoor de invoering van CBS-oplossingen verder werd gestimuleerd. De budgettaire beperkingen waarmee sommige instellingen te maken hebben en de noodzaak om een evenwicht te vinden tussen onmiddellijke operationele behoeften en digitale transformatiedoelen op de lange termijn creëerden echter een complex landschap voor CBS-aanbieders, waardoor ze oplossingen op maat moesten bieden die zowel de onmiddellijke uitdagingen als toekomstige groeistrategieën konden aanpakken.

Ontvang de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/core-banking-solutions-market-3208

Regionaal inzicht

De markt voor Core Banking Solution (CBS) vertoont onderscheidende regionale trends en dynamiek in verschillende delen van de wereld. In Noord-Amerika, met name in de Verenigde Staten en Canada, wordt de markt gekenmerkt door een hoge adoptie van geavanceerde bancaire technologieën, waaronder CBS. De volwassen financiële sector in de regio, in combinatie met een technisch onderlegde klantenbasis, heeft geleid tot aanzienlijke investeringen in CBS om de klantervaring, operationele efficiëntie en naleving van de regelgeving te verbeteren. Daarnaast bevordert de aanwezigheid van gevestigde technologieleveranciers en een concurrerend landschap in Noord-Amerika innovatie en stimuleert het voortdurende verbeteringen in het CBS-aanbod om tegemoet te komen aan de veranderende eisen van de markt.

In Europa varieert de CBS-markt van land tot land als gevolg van verschillende bankvoorschriften en economische omstandigheden. West-Europese landen, zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk, zijn vroege gebruikers van CBS, gedreven door hun nadruk op digitale transformatie en de integratie van geavanceerde technologieën. De initiatieven voor open bankieren in de Europese Unie hebben ook bijgedragen aan de opkomst van CBS, omdat banken ernaar streven verbeterde diensten aan te bieden via API-gestuurde platforms. Sommige Oost-Europese en Zuid-Europese landen hebben echter een langzamer adoptietempo gekend, vaak als gevolg van economische beperkingen en een variërende mate van technologische infrastructuur. Ondanks deze verschillen is de overkoepelende trend in Europa een groeiende erkenning van het strategische belang van CBS om concurrerend te blijven in een snel veranderend financieel landschap.

Meest recente rapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Core Banking Solutions Market,Core Banking Solutions Market Fotrecast,Core Banking Solutions Market Growth,Core Banking Solutions Market Size,Core Banking Solutions Market Trends