header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor diergezondheid zal naar verwachting 75,02 miljard dollar bereiken in 2030, met een CAGR van 7,6%.

Aug 9, 2023 11:00 AM ET

MRFR_Logo

Animal Health Market Research Report Information per diersoort (landbouwhuisdier, gezelschapsdier), per product (geneesmiddelen, vaccins, toevoegingsmiddelen), toedieningswijze (oraal, parenteraal, topisch), distributiekanaal (veterinaire ziekenhuizen, klinieken, detailhandel, e-commerce) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika)-Voorspelling tot 2030

De diergezondheidsmarkt is de sector van de economie die zich bezighoudt met de ontwikkeling, productie en verkoop van producten en diensten voor het behoud en de verbetering van de gezondheid van dieren, zowel huisdieren als wilde dieren. Deze markt omvat producten zoals vaccins, geneesmiddelen, diagnose-instrumenten en voedingssupplementen, maar ook diensten zoals diergeneeskundige zorg en dierenwelzijnsmanagement.

De diergezondheidsmarkt heeft de afgelopen jaren een gestage groei doorgemaakt en zal naar verwachting de komende jaren blijven groeien. De omvang van de diergezondheidsmarkt werd in 2021 geschat op 35,9 miljard USD en zal in 2030 naar verwachting 75,02 miljard USD bedragen met een groeipercentage van 7,6 AGR tijdens de prognoseperiode 2022-2030. Bovenkant Formulier

Download gratis een PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7163

Top of Form

Top of Form

Bovenkant van formulier

Bovenkant van formulier

Onderkant van de vorm

Segmentatie van de markt

De diergezondheidsmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, zoals producttype, diersoort, distributiekanaal en geografie. Hieronder volgen enkele van de belangrijkste marktsegmenten in de diergezondheidsmarkt:

Producttype: De diergezondheidsmarkt kan worden onderverdeeld in geneesmiddelen, vaccins, voederadditieven, diagnostica en andere. Farmaceutica en vaccins leveren de grootste bijdrage aan de diergezondheidsmarkt en nemen een aanzienlijk deel van de marktinkomsten voor hun rekening.

Diersoort: De diergezondheidsmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van diersoort, zoals vee, gezelschapsdieren en andere. Het segment vee omvat dieren zoals runderen, varkens, pluimvee en schapen, terwijl het segment gezelschapsdieren honden, katten en paarden omvat. Het veesegment levert de grootste bijdrage aan de diergezondheidsmarkt, gedreven door de toenemende vraag naar producten op dierlijke basis.

Distributiekanaal: De diergezondheidsmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van het distributiekanaal, zoals diergeneeskundige ziekenhuizen en klinieken, apotheken en drogisterijen, en online apotheken. Dierenziekenhuizen en -klinieken zijn de belangrijkste distributiekanalen voor diergezondheidsproducten en -diensten.

Geografie: De diergezondheidsmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van geografie, waaronder regio’s zoals Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Therapeutisch gebied: De diergezondheidsmarkt kan ook worden gesegmenteerd op basis van therapeutische gebieden, zoals anti-infectiva, parasiticiden, ontstekingsremmers en andere.

Deze segmenten helpen de spelers in de sector om de diergezondheidsmarkt te analyseren en specifieke strategieën te ontwikkelen om de verschillende segmenten effectief aan te pakken. Door de marktsegmenten te analyseren, kunnen bedrijven de behoeften van de doelgroep begrijpen en producten en diensten ontwikkelen die aan die behoeften voldoen.

Bovenkant van de vorm

Begin van de vorm

Bovenkant van de pagina

Bovenkant van de pagina

Bovenkant van de pagina

Bovenkant van formulier

Bovenkant van formulier

Onderkant van formulier

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt voor diergezondheid zijn Zoetis, Merck Animal Health, Elanco, Boehringer Ingelheim Animal Health, Bayer Animal Health, Virbac, Ceva Sante Animale, Vetoquinol, IDEXX Laboratories en Heska Corporation.

Bovenkant formulier

Regionale analyse

De diergezondheidsmarkt kan worden geanalyseerd op basis van regionale markten. Hieronder volgen enkele van de belangrijkste regio’s in de diergezondheidsmarkt:

Noord-Amerika: Noord-Amerika is een van de grootste markten voor diergezondheidsproducten en -diensten, waarbij de Verenigde Staten de grootste bijdrage leveren aan de groei van de regio. De groei van de diergezondheidsmarkt in Noord-Amerika wordt gedreven door het grote aantal huisdieren, de toenemende vraag naar dierlijke producten en de sterke focus op dierenwelzijn.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (178 pagina’s) over diergezondheid:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/animal-health-market-7163

Europa: Europa is een andere belangrijke markt voor diergezondheidsproducten, met landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk die de grootste bijdrage leveren aan de groei van de regio. De groei van de diergezondheidsmarkt in Europa wordt gestimuleerd door factoren zoals een toenemend huisdierbezit, een toenemend bewustzijn van diergezondheid en dierenwelzijn en een gunstig overheidsbeleid.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de grootste groei doormaken in de diergezondheidsmarkt als gevolg van de toenemende vraag naar dierlijke eiwitten, het toenemende bewustzijn van diergezondheid en dierenwelzijn en de aanwezigheid van een groot aantal diergezondheidsbedrijven in de regio. China en India leveren de grootste bijdrage aan de groei van de regio.

Latijns-Amerika: De diergezondheidsmarkt in Latijns-Amerika wordt gedreven door de toenemende vraag naar dierlijke producten en de aanwezigheid van een groot aantal vee- en pluimveebedrijven in de regio. Brazilië levert de grootste bijdrage aan de groei van de regio.

Midden-Oosten en Afrika: De diergezondheidsmarkt in het Midden-Oosten en Afrika zal naar verwachting een gestage groei vertonen als gevolg van de toenemende vraag naar dierlijke producten en de opkomst van nieuwe dierziekten en ziekteverwekkers. Zuid-Afrika levert de grootste bijdrage aan de groei van de regio.

Over het geheel genomen varieert de groei van de diergezondheidsmarkt per regio en wordt deze beïnvloed door verschillende factoren, zoals de bevolkingsgroei, consumentenvoorkeuren en overheidsbeleid.

Spataderen Behandeling Marktonderzoeksrapport Informatie per Type (Endoveneuze Ablatie, Sclerotherapie, Chirurgische Ligatie & Anderen), per Product (Ablatie Apparaten & Anderen), per Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Gespecialiseerde Klinieken, Ambulante Chirurgische Centra)- Voorspelling tot 2032Top of Form

Chronische Lymfocytische Leukemie Behandeling Marktonderzoek Rapport Informatie Per Type (Indolent, Agressief, en Anderen), Per Behandeling (Chemotherapie, Targeted Drug Therapy, en Immunotherapie & Beenmergtransplantatie), Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen en Gespecialiseerde Klinieken), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032.

Animal Model Market Research Report Informatie per diersoort (varkens, katten en muizen), per technologie (CRISPR, micro-injectie en embryonale stamcelinjectie), per toepassing (onderzoek & ontwikkeling, productie en kwaliteitscontrole), per eindgebruiker (onderzoeksinstellingen, onderwijsinstellingen, farmaceutische bedrijven en contractonderzoeksorganisaties) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.Top of Form

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Animal Health Market,Animal Health Market Size,Animal Health Market Share,Animal Health Market Growth,Animal Health Market Overview