header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor flexibele displaytechnologie zal naar verwachting 250 miljard USD bereiken en groeien met een CAGR van 35,00 van 2023 tot 2030

Aug 9, 2023 4:00 PM ET

Flexibele weergavetechnologie marktinzichten:

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Flexible Display Technology Market Information By Display Type, By Application, By End-User, and Region – Forecast till 2030“, zou de markt voor flexibele displaytechnologie tussen 2022 en 2030 met 35,00¾% kunnen groeien. De marktomvang zal tegen het einde van het jaar 2030 ongeveer 250 miljard dollar bedragen.

Flexibele weergavetechnologie is een baanbrekende innovatie op het gebied van elektronische displays die de mogelijkheid biedt om het scherm te buigen, rollen of vouwen zonder de functionaliteit ervan aan te tasten. Het gaat om het gebruik van flexibele substraten, zoals plastic of metaalfolie, in plaats van star glas, waardoor lichtgewicht, duurzame en veelzijdige beeldschermen kunnen worden gemaakt. Deze technologie zorgt voor een revolutie in het ontwerp en de productie van verschillende elektronische apparaten, waaronder smartphones, tablets, televisies, wearables en beeldschermen voor in de auto-industrie.

De toepassingen van flexibele displaytechnologie zijn enorm en divers. In smartphones en tablets maakt het gebogen of opvouwbare schermen mogelijk, wat de draagbaarheid verbetert en een meeslepende gebruikerservaring oplevert. In televisies maken flexibele schermen grotere schermformaten en gebogen ontwerpen mogelijk, voor een meer meeslepende en filmische kijkervaring. Draagbare apparaten, zoals smartwatches en fitnesstrackers, profiteren van flexibele schermen omdat ze zich kunnen aanpassen aan de vorm van de pols van de gebruiker, wat het comfort en de esthetiek verbetert. Beeldschermen voor auto’s kunnen deze technologie ook gebruiken om gebogen of omhullende dashboards en instrumentenpanelen te maken, waardoor het zicht van de bestuurder en de algehele rijervaring worden verbeterd.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2302

Belangrijkste spelers:

  • Samsung
  • Sony
  • Atmel Corporation
  • Universal Display Corporation
  • LG Display Co.
  • TCLDupont
  • DisplayCorning Inc.
  • Kent Displays Inc.
  • Philips Electronics,

zijn belangrijke leveranciers op de markt van flexibele displaytechnologie.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/flexible-display-technology-market-2302

Regionale analyse van de markt voor flexibele displaytechnologie:

Azië-Pacific, bestaande uit landen als Zuid-Korea, Japan en China, heeft een aanzienlijk marktaandeel in deze industrie. De regio staat bekend als een belangrijk centrum voor displayfabrikanten en technologievernieuwers. Met een sterke aanwezigheid in de productie van smartphones, televisies en draagbare apparaten, loopt Azië-Pacific voorop in het stimuleren van de vraag naar flexibele schermen in deze belangrijke toepassingen.

Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, is ook een belangrijke speler op de markt voor flexibele beeldschermtechnologie. De regio heeft een robuuste markt voor innovatieve consumentenelektronica en displays. Toonaangevende bedrijven zoals Samsung en LG zijn actief in de Verenigde Staten en dragen bij aan de groei en ontwikkeling van de industrie van flexibele displays. De focus van de regio op technologische vooruitgang en de vraag van consumenten naar geavanceerde elektronische apparaten stimuleert de markt voor flexibele displays.

Europa speelt ook een belangrijke rol in de markt voor flexibele displaytechnologie. De regio wordt gedreven door de vraag naar geavanceerde beeldschermtechnologieën, met name in toepassingen voor de auto-industrie. Europese landen zijn sterk vertegenwoordigd in de auto-industrie en staan bekend om hun nadruk op technologische innovatie en kwaliteit. Door de integratie van flexibele beeldschermen in dashboards, instrumentenclusters en infotainmentsystemen in de auto-industrie draagt Europa bij aan de groei en toepassing van deze technologie. Daarnaast stimuleert de aanwezigheid van grote fabrikanten van consumentenelektronica in Europa de markt voor flexibele displays in de regio.

Marktsegmentatie flexibele displaytechnologie:

Naar displaytype

Het beeldschermtype in de markt omvat buigbaar, oprolbaar

Naar toepassing

De toepassingen op de markt zijn onder andere smartphones, tablets, laptops, smartcards, tv’s, draagbare beeldschermen, digital signage, e-readers en elektronische schapetiketten.

Per eindgebruiker

De eindgebruiker omvat detailhandel, auto-industrie

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2302

Lees meer artikel-

Onderzoeksrapportover de markt voor bestuurdersassistentiesystemen – Wereldwijde prognose tot 2030

Draadloze audioapparatuur marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

CMOS en sCMOS-beeldsensor marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapport over de markt voorslimme verlichting – Wereldwijde prognose tot 2030

3D Sensor Market Research Report – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en accurate analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UKEmail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Flexible Display Technology Market,Flexible Display Technology Market Size,Flexible Display Technology Market Share,Flexible Display Technology Market Trends,Flexible Display Technology Market Growth