header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor hogedrukafdichtingen groeit omdat de industrie op zoek is naar betere prestaties en betrouwbaarheid tot 2028

Aug 9, 2023 4:00 PM ET

De wereldwijde markt voor hoogwaardige afdichtingen groeit snel door de toenemende vraag vanuit verschillende snelgroeiende industrieën, zoals energieopwekking, auto’s, lucht- en ruimtevaart, defensie en de farmaceutische industrie. De olie- en gassector is echter de grootste eindgebruiker van hoogwaardige afdichtingen en is daarom de drijvende kracht achter de aanzienlijke marktvraag. De O & G-industrie verbruikt een enorme hoeveelheid hoogwaardige afdichtingen voor haar behoeften in de boorgereedschappen & bits, boorspoelsystemen, blow-out preventers, behuizing & pijpverbindingen, compressoren & pompen en regelkleppen.

Het gevolg is dat deze hoogwaardige afdichtingen een kolossale marktpresentatie en marktvraag krijgen. Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde markt voor hoogwaardige afdichtingen tegen 2028 een waarde van USD 8.049,9 miljoen genereren. In zijn onlangs gepubliceerde analyse stelt MRFR ook dat de markt ongeveer 4 AGR zal registreren tijdens de evaluatieperiode (2021-2028). Andere prominente eindgebruikerssectoren, zoals de energieopwekking, voedselindustrie en defensie, creëren ook een enorme vraag op de markt.

Bovendien stimuleren constante technologische ontwikkelingen en investeringen in de ontwikkeling van geavanceerde hoogwaardige afdichtingen de groei van de markt. Bovendien biedt de verbetering van de temperatuurbestendigheid, & chemicaliënbestendigheid en mechanische eigenschappen van hoogwaardige afdichtingen verschillende groeimogelijkheden voor de marktspelers. Tegelijkertijd bevordert het grote verbruik van deze hoogwaardige afdichtingen in medische apparatuur en de bouwsector de groei van de markt wereldwijd.

Aan de andere kant is de introductie van pompen zonder afdichtingen, die steeds populairder worden in de belangrijkste eindgebruikerssectoren, een belangrijke factor die de groei van de markt belemmert. Ook de volatiliteit in de prijzen en de kloof tussen vraag en aanbod van de grondstoffen die nodig zijn voor de productie van hoogwaardige afdichtingen is een belangrijk probleem dat de groei van de markt afremt.

De snel verbeterende economische omstandigheden wereldwijd zouden de groei van de markt echter ondersteunen, doordat de koopkracht van consumenten toeneemt en luxeartikelen zoals auto-elektronica voor hen betaalbaar worden.

Eenproefexemplaar van het rapport is te vinden op: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7893

Wereldwijde markt voor hoogwaardige afdichtingen – segmenten

Het rapport is onderverdeeld in drie marktdynamieken om het begrip te verbreden,

Op materiaalsoort: Rubber, kunststof/polymeer, composieten, metaal en rubber/metaal, onder andere.

Op basis vaneindgebruik: olie & gas, chemische industrie, energieopwekking, lucht- en ruimtevaart & defensie, farmaceutische industrie, auto-industrie, en voedsel & drank, onder anderen.

Per regio: Europa, Noord-Amerika, APAC en de Rest-van-de-Wereld (RoW).

Praat met analist: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/7893

Hoogwaardige Afdichtingen Markt – Geografische Analyse

De regio Azië-Pacific domineert de wereldwijde markt van hoogwaardige afdichtingen met het grootste marktaandeel. De aanwezigheid van verschillende opmerkelijke industriële spelers en de constante technologische vooruitgang. De regio zal naar verwachting een CAGR van meer dan 7% registreren tijdens de prognoseperiode. In het jaar 2017 was de markt voor hoogwaardige afdichtingen in China goed voor meer dan 50% en werd daarmee de grootste markt in de regio. De Indiase markt voor hoogwaardige afdichtingen zal echter naar verwachting meer dan 8,5 AGR registreren tijdens de prognoseperiode (2021 tot 2028).

Bovendien wordt de groei van de regionale markt gestimuleerd door een aantal snelgroeiende sectoren, zoals F & B en de auto-industrie in opkomende landen zoals Japan, China, Zuid-Korea en India. Bijkomende factoren, zoals de snelle verstedelijking & en industrialisatie onder invloed van de aantrekkende economie, stimuleren de groei van de APAC-markt voor hoogwaardige afdichtingen.

De markt voor hoogwaardige afdichtingen in Noord-Amerika en Europa groeit ook lucratief, voornamelijk door de aanwezigheid van veel industriële spelers en de technologische vooruitgang. Ook de opkomende industrieën, zoals de auto-industrie en consumentenelektronica, stimuleren de markt voor hoogwaardige afdichtingen in deze regio’s. Daarnaast geeft het ondersteunende overheidsbeleid & en de toenemende vraag naar hoogwaardige afdichtingen vanuit verschillende eindgebruiksectoren een impuls aan de marktgroei in deze regio’s, waardoor de markt zich verder ontwikkelt.

Wereldwijde markt voor hoogwaardige afdichtingen – Concurrentielandschap

De markt van hoogwaardige afdichtingen is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van verschillende grote en kleine bedrijven. Deze bedrijven nemen kleine maar veelbelovende bedrijven in de opkomende markten over om hun expansiedoelen te bereiken. Toenemende innovaties en productietechnologieën verhevigen de concurrentie op de markt. Tegelijkertijd trekken de sterke investeringsmogelijkheden die de markt biedt, nieuwkomers op de markt aan.

Grote spelers:

Marktleiders op de wereldmarkt voor hoogwaardige afdichtingen zijn Trelleborg Sealing Solutions (Zweden), ElringKlinger Kunststofftechnik GmbH (Duitsland), SKF (Zweden), IDG-Dichtungstechnik GmbH (Duitsland), James Walker (VS), CARCO S.R.L (Italië), DowDuPont (VS), PXL SEALS (Frankrijk), Saint-Gobain Performance Plastics (VS), EagleBurgmann (Duitsland), Freudenberg Sealing Technologies (Duitsland), John Crane (VS), Race-Tec Sealing Limited (VK), Hallite Seals (VK), ATP S.p.a. (Italië), Techné (Frankrijk), ERIKS NV (Nederland), Elastotech SA (Frankrijk), Techoseal (Frankrijk), Le joint français (Frankrijk), Greene, Tweed (VS), Dichtomatik (Duitsland), Utex Industries, Inc (VS), Parker Hannifin Corp (VS), en Repack-S (Frankrijk), onder anderen.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/high-performance-seals-market-7893

Industrie/ innovatie/ verwant nieuws:

19 juni 2019 —- TRITEC Performance Solutions (de VS), een leider in de engineering en productie van afdichtingsoplossingen en kritische componenten, kondigde de overname aan van Blue Diamond (de VS), een zusterbedrijf van Race-Tec en een kwaliteitsleverancier van metalen en rubberen componenten, waaronder gegoten en gedraaide onderdelen, kunststof gietstukken, lagers, afdichtingen en subassemblages.

De overname betekent niet alleen een verdere uitbreiding van het portfolio, maar ook een vergroting van de productie-ervaring van TRITEC & en de toegewijde klantgerichtheid. Deze stap vergroot ook TRITEC’s wereldwijde mogelijkheden en voetafdruk door gebruik te maken van de technologie en technische bekwaamheid. TRITEC heeft onlangs Race-Tec overgenomen, leverancier van op maat gemaakte, hoogwaardige afdichtingsoplossingen en trillingsisolatiecomponenten.

Blader door gerelateerde rapporten:

Poly (Butyleen Adipaat-Co-Tereftalaat) Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

Marktonderzoeksrapport Technische keramiek – Wereldwijde prognose tot 2032

Schuimblaasmiddelen Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling voor 2032

Behandeld destillaat aromatische extracten marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

Geregenereerd rubber marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar componenten, toepassingen, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:Market Research Future®99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaTelefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  High-Performance Seals,High-Performance Seals Market,High-Performance Seals Industry,High-Performance Seals Market Size,High-Performance Seals Market Share,High-Performance Seals Market Forecast