header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor ISO-scheepvaartcontainers zal naar verwachting 5,20 AGR laten zien in 2030

Aug 9, 2023 8:00 PM ET

De omvang van de markt voor ISO-scheepvaartcontainers zal naar verwachting 11.254,20 miljoen dollar bedragen tegen het jaar 2030 en een CAGR van 5,20 miljoen registreren tijdens de voorspellingsperiode van 2030. De zeecontainermarkt is een wereldwijde industrie die de productie, verkoop en leasing van zeecontainers voor het transport van goederen omvat. Zeecontainers worden meestal gemaakt van staal en zijn verkrijgbaar in standaardafmetingen, zoals 20 voet en 40 voet lang. Ze worden gebruikt om een breed scala aan goederen te vervoeren, waaronder consumentenproducten, grondstoffen en machines.

De markt voor zeecontainers is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid door de toenemende vraag naar wereldwijde handel en de groei van e-commerce. De markt is zeer concurrerend, met een groot aantal fabrikanten en leasemaatschappijen die elkaar beconcurreren. Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn CIMC, Maersk Container Industry, Singamas Container Holdings en Seaco Global.

De markt wordt ook gekenmerkt door een hoge mate van consolidatie, met een paar grote spelers die de sector domineren. Maersk Container Industry is bijvoorbeeld de grootste containerfabrikant ter wereld, terwijl Triton International de grootste leasemaatschappij is.

Verwacht wordt dat de markt de komende jaren zal blijven groeien, omdat de wereldhandel en e-commerce blijven groeien. Er zijn echter ook uitdagingen voor de industrie, zoals de stijgende kosten van grondstoffen, tekorten aan arbeidskrachten en de impact van de COVID-19 pandemie op de wereldwijde handel.

Marktdynamiek

De markt voor Iso-scheepvaartcontainers zal in de prognoseperiode waarschijnlijk een gematigde groei vertonen. De ontwikkeling van de markt voor iso-scheepvaartcontainers wordt gedreven door de toenemende acceptatie van scheepscontainers in de overzeese handel, de toenemende vraag naar grondstoffen en de groeiende industriële basis in China. De gevolgen voor het milieu, de volatiliteit van de grondstofprijzen en de trage economische groei belemmeren de groei van de markt.

De overzeese handel blijft wereldwijd groeien, aangezien de scheepvaart de levensader van de wereldeconomie is. Internationale handel, bulktransport van grondstoffen en de import/export van voedsel en industrieproducten zijn belangrijk voor elke economie. De internationale scheepvaartsector is verantwoordelijk voor ongeveer 90% van de wereldhandel. Volgens de Conferentie van de Verenigde Naties voor Handel en Ontwikkeling (UNCTAD) dragen de activiteiten van koopvaardijschepen bijna 380 miljard dollar bij aan de vrachtprijzen in de wereldeconomie, wat gelijk staat aan ongeveer 5% van de totale wereldhandel. De groeiende overzeese handel heeft het bereik van zeecontainers over de hele wereld vergroot.

De internationale scheepvaart wordt sterk beïnvloed door de vraag naar en de prijzen van internationale grondstoffen, waaronder landbouwgrondstoffen, ruwe olie en metalen. Met de groei van de wereldbevolking en het besteedbaar inkomen is ook de vraag naar voedingsmiddelen, consumptiegoederen en basisgrondstoffen zoals metalen, mineralen en olie en gas gestegen. Dit heeft de internationale handel in dergelijke grondstoffen tussen landen doen toenemen en heeft de markt voor zeecontainers gestimuleerd. Daarnaast bevorderen verschillende overheids- en niet-gouvernementele organisaties de exportcapaciteit van verschillende grondstoffen, wat op zijn beurt weer een instroom van buitenlandse valuta in de economie genereert. In het project Increasing Agricultural Commodity Trade (IACT) van de Europese Unie wordt bijvoorbeeld gewerkt aan het verbeteren van de exportcapaciteit van landen in de Stille Oceaan via sectoren als landbouw, bosbouw en veeteelt. Het project biedt ondersteuning voor de waardeketen om de buitenlandse handel van deze landen te bevorderen. Dit stimuleert de vraag naar scheepvaart en, op zijn beurt, naar containers.

Voorbeeldrapportaanvragen-https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5033

Segmentatie van de markt

De markt voor Iso-scheepvaartcontainers is onderverdeeld in type en toepassingen.

Per type is de markt voor Iso-scheepvaartcontainers onderverdeeld in standaard droge containers, koelcontainers, droge containers met een hoge kubus en koelcontainers met een hoge kubus. De standaard droge container had een aanzienlijk marktaandeel van meer dan 45% in 2016, met een marktwaarde van bijna 3.800 miljoen USD en zal naar verwachting stijgen met de hoogste CAGR tijdens de prognoseperiode.

Op basis van toepassingen is de markt voor Iso-scheepvaartcontainers onderverdeeld in voedseltransport, transport van consumptiegoederen en industrieel transport. Voedingsmiddelenvervoer had het grootste marktaandeel van meer dan 40% in 2016, met een marktwaarde van USD 3.500 miljoen, en zal naar verwachting groeien met de hoogste CAGR van ongeveer 6 tijdens de prognoseperiode.

Regionale analyse

Regionaal gezien is de markt voor Iso kleine glazen zeecontainers onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

De markt voor Iso-scheepvaartcontainers wordt sterk gedreven door belangrijke factoren, zoals de toenemende acceptatie van scheepscontainers in de overzeese handel, de groeiende vraag naar grondstoffen en de groeiende industriële basis in China.

In China is de productie van zeecontainers gegroeid. De scheepvaartindustrie van het land wordt gereguleerd door de CIMC (Shenzhen, China). Lage arbeidskosten stimuleren de industrie in China. Kleine en middelgrote spelers zijn de afgelopen tien jaar opgekomen, waardoor de markt in de regio gefragmenteerd is. Wereldwijde merken zoals Maersk, Hapag-Lloyd, Evergreen, Cronos, Hyundai, OOCL en Hamburg hebben hun productiebasis in China gebouwd om te profiteren van de lage kosten. Dit maakt China een belangrijke markt voor de scheepvaart, waaronder zeecontainers. China’s ondersteunende beleid en gunstige omgeving, samen met de groeiende industriële mogelijkheden, hebben ervoor gezorgd dat de wereldwijde markt zich heeft kunnen ontwikkelen.

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de markt voor Iso Shipping Containers zijn CIMC, SINGAMAS, Hapag-Lloyd, CXIC Group, Charleston Marine Containers, Inc., Shanghai Universal Logistics Equipment, Maersk Container Industry A/S, Sea Box Inc., Hoover Container Solutions Inc. en Evergreen Marine Corporation.

Nu kopen- https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=5033

Over Market Research Future

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Edibles.

MRFR team heeft de hoogste doelstelling om de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten te leveren aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met industrie-experts en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  ISO Shipping Container,ISO Shipping Container Market,ISO Shipping Container Market Share