header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor koptelefoons en hoofdtelefoons zal groeien met een CAGR van 11,2 tot 2030 | Analyse per type, apparaat en eindgebruiker

Aug 9, 2023 5:25 PM ET

Markt Overzicht

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Earphone and Headphone Market Information by Type, Application, and Region – Forecast till 2030, zou de markt voor oortelefoons en hoofdtelefoons tussen 2022 en 2030 met 11,2¾% kunnen groeien. De marktomvang zal tegen het einde van het jaar 2030 ongeveer USD 80,69 miljard bedragen.

Marktsamenvatting

De markt voor oortelefoons en hoofdtelefoons heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gestimuleerd door de toenemende vraag naar persoonlijke audio-ervaringen. Deze draagbare audio-apparaten zijn een integraal onderdeel van ons dagelijks leven geworden en bieden ons een meeslepende geluidskwaliteit en een persoonlijke luisterervaring. Een van de belangrijkste drijfveren achter de groei van de markt is de stijgende populariteit van smartphones en draagbare muziekspelers, die hebben geleid tot een behoefte aan hoogwaardige audio-accessoires.

Concurrentielandschap van de markt:

De belangrijkste bedrijven in de markt voor oortelefoons en koptelefoons zijn

  • Apple Inc
  • Sony
  • Sennheiser Electronic GmbH & Co. KG
  • Bose Corporation
  • Skullcandy Inc.
  • AIAIAI ApS
  • AKG Akoestiek GmbH
  • Audio-Technica Corporation
  • GmbH & Co. KG
  • Creative Technology Ltd
  • Denon Elektronica

Vraag een gratis proefexemplaar aan via https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7628

Juni 2021

De fabrikant van topsportkleding Adidas heeft samengewerkt met Zound Industries, een ontwikkelaar van audiotechnologie. De belangrijkste focus achter deze samenwerking was het lanceren van draadloze audioproducten, zoals oortelefoons met nekbeugel en oortelefoons voor over het hoofd. Deze hebben veel positieve kenmerken voor de wereldwijde markt tijdens de verwachte periode.

Bedekte USP’s van de markt:

Markt Drivers:

Technologische vooruitgang in audioapparatuur heeft een cruciale rol gespeeld bij het vormgeven van de markt en heeft de manier waarop we naar muziek luisteren, films kijken en gamen veranderd. Fabrikanten hebben geavanceerde technologieën verwerkt in hun oortelefoons en hoofdtelefoons, wat leidt tot een verbeterde geluidskwaliteit en gebruikerservaring.

Een belangrijke vooruitgang in audioapparatuur is de integratie van ruisonderdrukkingstechnologie. Hoofdtelefoons met ruisonderdrukking gebruiken geavanceerde algoritmes en ingebouwde microfoons om omgevingsgeluid te analyseren en tegen te gaan, waardoor gebruikers een meeslependere en ononderbroken audio-ervaring krijgen. Deze technologie heeft aan populariteit gewonnen onder consumenten die achtergrondgeluid willen blokkeren, zowel tijdens het reizen, op het werk als in hun vrije tijd.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7628

Beperkingen in de markt:

Een van de beperkende factoren in de markt voor oortelefoons en hoofdtelefoons is de toenemende concurrentie van namaakproducten en producten van lage kwaliteit. Omdat de markt overspoeld wordt met goedkope imitaties, is het voor consumenten vaak moeilijk om echte en betrouwbare merken te herkennen. Deze namaakproducten doen niet alleen afbreuk aan de audio-ervaring, maar vormen ook een potentieel risico voor de gezondheid van het gehoor van gebruikers. Om dit probleem aan te pakken, moeten fabrikanten en regelgevende instanties samenwerken en strengere kwaliteitscontrolemaatregelen en bewustmakingscampagnes voor consumenten implementeren.

COVID 19-analyse

De COVID-19 pandemie heeft een grote impact gehad op de markt voor oortelefoons en hoofdtelefoons. Met lockdowns en sociale distantiëringsmaatregelen wendden mensen zich tot entertainment en werk op afstand, wat leidde tot een sterke toename in het gebruik van persoonlijke audioapparatuur. Omdat mensen meer tijd binnenshuis doorbrachten, zochten ze naar betere audio-ervaringen voor amusementsdoeleinden, virtuele vergaderingen en online leren. Deze trend resulteerde in een aanzienlijke stijging van de verkoop van oortelefoons en hoofdtelefoons.

Na de OVID zal de markt naar verwachting een aanhoudend groeitraject volgen naarmate de verschuiving naar werken op afstand en online entertainment doorzet. De toenemende populariteit van podcasts, audioboeken en online gaming zal de vraag naar persoonlijke audioapparatuur verder stimuleren. Bovendien zal de vooruitgang in draadloze technologie, zoals de introductie van Bluetooth 5.0 en 5G-connectiviteit, naadloze audio-ervaringen van hoge kwaliteit bieden, wat de groei van de markt zal stimuleren.

Kijk op Korting@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7628

Segmentatie van de markt

Naar type

Het type in de markt omvat bedrade koptelefoons, bedrade oortelefoons, draadloze koptelefoons en draadloze oortelefoons.

Naar toepassing

Per toepassing, het segment omvat Media & Entertainment, Fitness / Sport, Gaming & AR / VR, Corporate, en anderen

Regionaal inzicht

Noord-Amerika en Europa zijn dominante markten vanwege de aanwezigheid van grote spelers, een hoog besteedbaar inkomen en een technisch onderlegde consumentenbasis. Azië-Pacific heeft zich ontpopt als een lucratieve markt, gedreven door het toenemende gebruik van smartphones en het stijgende besteedbare inkomen in landen als China en India. De regio biedt ook kansen voor marktspelers door de groeiende populariteit van mobiel gamen en de digitale entertainmentindustrie. Oortelefoons en hoofdtelefoons voor eindgebruikers in de medische industrie zullen naar verwachting de marktgroei in Europa stimuleren.

De markt voor oortelefoons en hoofdtelefoons in Azië-Pacific wordt gedreven door factoren zoals de toenemende toepassing van oortelefoons en hoofdtelefoons in verschillende industrieën, de groeiende vraag naar producten op maat en overheidsinitiatieven om het gebruik van oortelefoons en hoofdtelefoons door eindgebruikers te bevorderen. De toenemende vraag naar oortelefoons en koptelefoons in de ruimtevaart- en defensie-industrie is een belangrijke drijfveer voor de markt in Azië-Pacific, waarbij landen als China en Japan de markt leiden. Bovendien zal het toenemende gebruik van koptelefoons en hoofdtelefoons in de gezondheidszorg naar verwachting aanzienlijk bijdragen aan de groei van de markt in Azië en de Stille Oceaan.

Gerelateerde rapporten:

E-Paper Display Market Research Report: Per product, technologie, eindgebruiker – voorspelling tot 2030

Markt voor industriële automatisering, per type, per technologie en eindgebruiker – voorspelling voor 2030

Onderzoeksrapport overde markt van actieve elektronische componenten per producttype, eindgebruikers – Prognose tot 2030

Publieke cloudmarkt, per cloudcomputing, per dienst, per organisatiegrootte, per industrie – voorspelling voor 2030

OnderzoeksrapportMachinebesturingssystemen Markt, Per Eindgebruiker, Per Type, Per Apparatuur – Prognose tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:Market Research Future99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Earphone and Headphone Market,Earphone and Headphone Market Size,Earphone and Headphone Market Share,Earphone and Headphone Market Trends,Earphone and Headphone Market Scope