header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor kraanrails zal groeien met een CAGR van 7,89%, met een waarde van USD 92,47 miljard in 2030 Rapport van Market Research Future

Aug 9, 2023 8:00 PM ET

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor kraanrails naar verwachting een CAGR van 7,89rom 2022 tot 2030 registreren en tegen 2030 een waarde van meer dan USD 92,47 miljard vertegenwoordigen.

De markt voor kraanrails verwijst naar de wereldwijde markt voor vraag en aanbod van kraanrails, die speciaal zijn ontworpen en geproduceerd voor gebruik in verschillende soorten kranen en materiaaltransportapparatuur. Kraanrails worden gebruikt als rupsbanden of geleiderails waarop bovenloopkranen en portaalkranen werken, zodat ze zware ladingen horizontaal langs een vast pad kunnen verplaatsen.

Factoren die de groei van de kraanrailmarkt stimuleren zijn onder andere toenemende industrialisatie, infrastructuurontwikkeling en de uitbreiding van havens en logistieke sectoren. De vraag naar efficiënte en betrouwbare apparatuur voor goederenbehandeling, zoals kranen, heeft een directe invloed op de vraag naar kraanrails.

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de markt voor kraanrails. De pandemie veroorzaakte verstoringen in wereldwijde toeleveringsketens, waaronder de productie en het transport van grondstoffen en eindproducten. Beperkingen op verplaatsingen, tijdelijke sluitingen van productiefaciliteiten en beperkte beschikbaarheid van arbeidskrachten beïnvloedden de productie en beschikbaarheid van kraanrails.

Download een proefexemplaar van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10193

Regionale analyse

De grootste regio van de kraanrailmarkt is Azië-Pacific. Azië-Pacific heeft de afgelopen jaren een snelle industrialisatie en een aanzienlijke ontwikkeling van de infrastructuur doorgemaakt. Dit omvat de bouw van fabrieken, energiecentrales, havens, spoorwegen en stedelijke infrastructuurprojecten. Voor deze activiteiten zijn kranen nodig en dus ook kraanrails.

De bouwsector in landen als China en India is sterk gegroeid. Deze landen investeren veel in woningbouw-, commerciële en infrastructuurprojecten, zoals snelwegen, bruggen, luchthavens en stadsontwikkeling. De vraag naar kranen en kraanrails is hoog in deze sector.

Segmentatie van de markt

De markt voor kraanrails is onderverdeeld in type en toepassing.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in portaalkranen, bovenloopkranen, AS/RS-systemen en op rails gemonteerde torenkranen.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in industriële sector, maritieme sector, logistieke sector en mijnbouwsector.

Vraag naar maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/10193

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn

  • Ansteel
  • BaoTou Staal
  • EVRAZ
  • ArcelorMittal
  • B. Foster
  • Wuhan IJzer en Staal
  • NSSMC
  • Brits Staal
  • Hebei Yongyang
  • Gantrex
  • Bemo Rail
  • Atlantisch Spoor

Gerelateerd rapport

Markt voor antivervalsingsverpakkingen

Markt voor diepvriesverpakkingen

Markt voor zelfklevende etiketten

Markt voor bioplastic verpakkingen

Markt voor zoetwarenverpakkingen

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Crane Rail,Crane Rail Market,Crane Rail Market Size