header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De vezelcementmarkt: Bouwen aan de toekomst met duurzaamheid

Aug 9, 2023 3:29 PM ET

Inzicht in de markt

De vezelcementmarkt zal naar verwachting groeien van 16,7904 miljard dollar in 2023 tot 25,96404709 miljard dollar in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,60 tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032) We zullen een COVID-19 impactanalyse bij het rapport voegen, samen met alle uitgebreide belangrijke ontwikkelingen in de markt na de uitbraak van het coronavirus.

Primaire stimulansen en uitdagingen

Met het stopzetten van de productie in de vezelcementmarkt en het stilleggen van de bouwplaatsen als gevolg van de lockdown, is de vraag aanzienlijk gedaald sinds de COVID-19 uitbraak. Het uitbreken van de SARS-CoV-2 pandemie heeft het woningsegment hard getroffen, omdat de wereldeconomie is gekelderd en de discretionaire uitgaven een klap hebben gekregen. Het nieuwe coronavirus is een belangrijke noodsituatie van grote omvang en de naweeën ervan hebben de overheid onder enorme financiële druk gezet en de bestedingscapaciteit van de bouwsector, die bijna een vierde van de totale vraag naar vezelcement uitmaakt, onder druk gezet.

Ondanks de gevolgen van COVID-19 heeft de snel stijgende voorkeur voor milieuvriendelijke en duurzame bouwmaterialen zoals vezelcement de wereldwijde markt de afgelopen jaren echter veel goed gedaan. De vezelcementmarkt profiteert sterk van de toenemende industrialisatie en verstedelijking in opkomende landen en de versnelde groei van de bouwsector. De hoge efficiëntie van vezelcement en het verbod op asbestcement werken in het voordeel van de markt. Daarnaast bieden de toenemende uitgaven aan de infrastructuursector enorme kansen voor vooraanstaande bedrijven in de vezelcementmarkt.

De vezelcementmarkt kent echter ook uitdagingen. Zorgen over gezondheid en veiligheid in verband met kwartsstof, dat vrijkomt tijdens het snijden en installeren van vezelcementproducten, hebben in sommige regio’s geleid tot strengere regelgeving en richtlijnen. Het is essentieel om te zorgen voor goede veiligheidsmaatregelen en bescherming van de werknemers om deze problemen effectief aan te pakken.

Snel kopen – https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=874

Segmentanalyse

De vezelcementindustrie is ingedeeld naar materiaal, product, toepassing en eindgebruiker.

De belangrijkste materialen die in het rapport worden genoemd zijn portlandcement, zand, cellulosehoudend materiaal en andere.

Bevelsiding, panelen, platen en andere zijn enkele van de primaire producten die in het rapport worden besproken.

Toepassingen die in de marktstudie aan bod komen, zijn vloeren, gevelbekleding, brandwerende en akoestische wanden, sierlijsten, binnenbekleding, plafonds, scheidingswanden en andere.

Zowel woningbouw als utiliteitsbouw worden beschouwd als de belangrijkste eindgebruikers in de vezelcementmarkt.

Regionale studie

De regionale studie van de vezelcementmarkt omvat Noord-Amerika, Azië/Pacific/APAC, Latijns-Amerika, MEA/Midden-Oosten/Afrika en Europa.

De APAC-markt staat nog steeds aan de top en kan dat gedurende de beoordelingsperiode blijven. De belangrijkste factoren die de leidende positie van de regio in de markt ondersteunen, zijn de snelle groei van de verstedelijking en de toename van de woningbouw. Enkele van de belangrijkste inkomstengenererende markten in de regio zijn India, China, Indonesië, Australië en Japan. De Indiase regering is onlangs een project gestart genaamd Housing for All tegen 2022, dat het potentieel heeft om het segment van betaalbare woningbouw in de komende jaren te versnellen, wat uiteindelijk een aanzienlijke impuls zal geven aan de vezelcementmarkt in het land.

Noord-Amerika en MEA zijn ook enkele van de sterkste kanshebbers, gezien het stijgende aantal woningbouwprojecten in Canada en de Verenigde Staten. Ook de grootschalige uitgaven voor de bouw van commerciële en residentiële gebouwen heeft geleid tot een aanzienlijke groei van de vezelcementmarkt in de VAE.

Toonaangevende industriële spelers

Enkele van de toonaangevende spelers in het rapport zijn CSR Limited (Australië), Allura (VS), Etex Group NV (België), Toray Industries Inc. (Japan), Alpha Roofing Industries LLC (VS), American Fiber Cement Corporation (VS), GAF (VS), James Hardie Industries PLC (Ierland), Shandong Cement (China), Cembrit Holding A/S (Denemarken), Nichiha (Japan) en meer.

Download gratis voorbeeldrapport – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/874

Wantstats Research and Media Private Limited99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS)

Contactgegevens:

Wantstats Research and Media Private Limited
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
Keywords:  Fiber Cement Market