header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


FSRU markt reikwijdte, analyse, business, vraag, prognose tot 2032

Aug 9, 2023 4:26 PM ET

Analyse van de FSRU-markt:

De FSRU-markt wordt gedreven door een snel toenemende vraag naar vloeibaar aardgas (LNG) als een schonere energiebron met een gezonde CAGR van ~7,90 tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2032.

Toekomstige inzichten van marktonderzoek

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde FSRU-markt naar verwachting een CAGR van ~7,90 registreren van 2023 tot 2032 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 3,8 miljard in 2032.

FSRU staat voor Floating Storage and Regasification Unit. Het is een gespecialiseerd vaartuig dat in de LNG-industrie (vloeibaar aardgas) wordt gebruikt voor de opslag, het transport en de hervergassing van LNG. FSRU’s bieden een flexibele en kosteneffectieve oplossing voor het importeren van LNG naar regio’s zonder onshore hervergassingsinfrastructuur. Ze kunnen offshore worden afgemeerd, waardoor ze snel kunnen worden ingezet en verplaatst als daar vraag naar is.

Download gratis het PDF-voorbeeldrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6158

Covid-19 Impact op de FSRU-markt

Verstoringen in de toeleveringsketen: Vergrendelingen, reisbeperkingen en quarantainemaatregelen die door verschillende landen zijn ingevoerd om de verspreiding van het virus tegen te gaan, hebben de wereldwijde toeleveringsketens verstoord, waaronder die van FSRU’s. Er werden vertragingen vastgesteld in de productie en levering van FSRU-onderdelen en uitrusting.

Projectvertragingen: Veel FSRU-projecten kregen te maken met vertragingen in de bouw, inbedrijfstelling en inzet als gevolg van beperkingen op het verkeer van arbeidskrachten, verstoringen in de toeleveringsketens en verminderde beschikbaarheid van arbeidskrachten. Deze vertragingen kunnen van invloed zijn op het totale tijdschema voor de ontwikkeling van LNG-infrastructuur.

Onzekerheid over de vraag: De pandemie leidde tot schommelingen in de wereldwijde vraag naar energie, wat op zijn beurt een invloed had op het verbruik van en de handel in LNG. Stilleggingen en economische vertragingen leidden tot een afname van de industriële activiteit en het energieverbruik in sommige regio’s, wat de vraag naar nieuwe FSRU-projecten zou kunnen beïnvloeden.

Ontvang een rapport op maat:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/6158

Financieringsuitdagingen: Economische onzekerheden en het verhoogde risico in verband met de pandemie leidden tot krappere kredietmarkten en een verminderde belangstelling van investeerders voor energie-infrastructuurprojecten, waaronder FSRU’s. Dit zou de financiering van projecten en investeringen in FSRU’s kunnen hebben beïnvloed. Dit kan van invloed zijn geweest op de financiering van projecten en investeringsbeslissingen.

Regionale analyse

De regionale analyse van de FSRU-markt belicht de verschillen in LNG-vraag, infrastructuurontwikkeling en overheidsbeleid. Azië-Pacific is een belangrijke markt, aangevoerd door landen als China, Japan en Zuid-Korea, die een grote vraag naar LNG hebben en investeren in FSRU-infrastructuur.

Europa is ook een belangrijke markt, gedreven door de behoefte aan diversificatie van energiebronnen en het verminderen van de afhankelijkheid van pijpleidinggas. In het Midden-Oosten investeren landen als Koeweit, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten in FSRU’s om aan hun groeiende energiebehoeften te voldoen. Daarnaast zien opkomende markten in Zuid-Amerika, Afrika en Zuidoost-Azië de FSRU-activiteit toenemen vanwege de groeiende LNG-importmogelijkheden.

Koop het Premium FSRU Marktonderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=6158

Markt Segmentatie

De wereldwijde FSRU-markt is onderverdeeld in verwarming, toepassing en eindgebruiker.

Op basis van verwarming: Open Looped, Gesloten dak, IFV, Drijvend en anderen

Naar toepassing: Levering van aardgas, productie van koolwaterstoffen en andere

Eindgebruiker: Olie- en gasindustrie, scheepvaart, transport en anderen

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Excelerate Energy (VS)
  • Hoegh LNG (Bermuda)
  • Golar LNG (Bermuda)
  • BW gas (Noorwegen)
  • Gazprom FLEX LNG (V.K)
  • Exmar (België)
  • Maran Gas Maritime Inc (Griekenland)
  • Offshore LNG Toscana SpA (Italië)
  • Mitsui O.S.K. Lines (Japan)
  • Bumi Armada (Maleisië)
  • Teekay Lng Partners, L.P. (Bermuda)

Bekijk de details van het rapport voor meer informatie:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/fsru-market-6158

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact:Market Research Future99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  FSRU Market,FSRU Market Size,FSRU Market Share,FSRU Market Scope,FSRU (Floating Storage and Regasification Unit) Market,FSRU Market Trends,FSRU Market Demand