header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


NFT marktomvang zal USD 342,54 miljard bereiken met een CAGR van 27,60 tot 2032

Aug 9, 2023 4:00 PM ET

Marktsynopsis:

NFT’s hebben de nieuwsgierigheid gewekt van gamemakers. NFT’s kunnen sporters verschillende voordelen bieden. In de meeste online games kunnen spelers alleen goederen kopen voor hun personages. Je kunt je investering in NFT’s terugbetalen door de spullen te verkopen zodra ze voltooid zijn. NFT en DeFi (Decentralised Finance) delen infrastructuur.

In 2022 werd de wereldwijde NFT markt geschat op 38,2 miljard USD. Er wordt verwacht dat de NFT-markt zal groeien van 48,74 miljard USD in 2023 tot 342,54 miljard USD in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 27,60 tussen 2023 en 2032. De belangrijkste drijvende krachten achter de marktexpansie zijn de stijgende wereldwijde vraag naar digitale kunst en het gebruik van cryptocurrency.

Met DeFi-programma’s kun je geld lenen met onderpand. NFT en DeFi onderzoeken het gebruik van NFT’s als onderpand. Verwacht wordt dat het toenemende gebruik de markt CAGR in de komende jaren zal stimuleren.

Belangrijke bedrijven in de NFT markt zijn onder andere,

  • YellowHeart, LLC.
  • Cloudflare, Inc.
  • PLBY Group, Inc.
  • Dolphin Entertainment, Inc.
  • Funko
  • Ozone Networks, Inc.
  • Takung Art Co.
  • Dapper Labs, Inc.
  • Gemini Trust Company, LLC,
  • Onchain Labs, Inc.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeldbrochure â
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11522

Omvang van het verslag – NFT-markt:

Report Metrics

Details

  Marktomvang in 2032

342,54 miljard dollar

 CAGR in 2023-2032

27.60%

  Basisjaar

2022

  Voorspelling

2023-2032

Â

Segmentatie:

De wereldwijde NFT markt is gesegmenteerd op basis van aanbod, eindgebruiker en regio.

Op basis van aanbod is de markt onderverdeeld in bedrijfsstrategie formulering, NFT creatie en beheer, en NFT platforms-marktplaats. Hiervan heeft het segment van de formulering van bedrijfsstrategieën een dominant aandeel in de totale markt van 45û0%.

Per eindgebruiker is de markt onderverdeeld in media en entertainment, gaming, en andere (iance, gezondheidszorg, detailhandel, onderzoek en de academische wereld). Hiervan heeft het media- en entertainmentsegment een dominant aandeel en dit zal naar verwachting zo blijven gedurende de prognoseperiode.

Koop dit eersteklas rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11522

Regionale analyse:

Per regio is de markt onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

In 2022 zal de Noord-Amerikaanse NFT-markt dominant zijn. Het toenemende gebruik van NFT’s door millennials in deze regio is de drijvende kracht achter de regionale marktexpansie. Bovendien wordt verwacht dat een toename van het aantal kunstenaars dat digitale kunstwerken genereert in landen zoals de Verenigde Staten en Canada zal bijdragen aan de regionale marktexpansie. Belangrijke bedrijven in de regionale blockchainsector voorspellen ook veel goeds voor de regionale markt.

Vanwege de aanwezigheid van belangrijke blockchainbedrijven in de regio heeft de Europese NFT-markt het op één na grootste marktaandeel. Bovendien had de Duitse NFT-markt het grootste marktaandeel, terwijl de Britse NFT-markt het snelst groeide in de Europese regio.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport over de NFT markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/nft-market-11522

Van 2023 tot 2032 zal de Azië-Pacific NFT markt zich naar verwachting ontwikkelen met de snelste CAGR. Het toenemende gebruik van cryptocurrency in landen in Azië-Pacific zal naar verwachting de regionale marktgroei stimuleren. Regionale bedrijven die metaverse platforms ontwikkelen zullen naar verwachting ook bijdragen aan de expansie van de markt. Bovendien creëert de ontluikende gamingindustrie in de regio nieuwe vooruitzichten voor marktexpansie. Bovendien had de Chinese NFT-markt het grootste marktaandeel, terwijl de Indiase NFT-markt de snelst groeiende was in de regio Azië-Stille Oceaan.

Het concurrentielandschap in de markt is behoorlijk gefragmenteerd. Deelnemers in de markt Marktdeelnemers geven de voorkeur aan op partnerschap gebaseerde methoden om hun marktpositie te vergroten. Marktdeelnemers richten zich ook op belangrijke marktontwikkelingen om hun productaanbod te verbeteren en aan te passen aan de veranderende behoeften van gebruikers.

Gerelateerde rapporten:


Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieÔn te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  NFT Market,NFT Market Size,NFT Market Share,NFT Market Growth,NFT Market Demand,NFT Market Scope