header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Off-Grid Zonnemarkt Zakelijk inzicht, onderzoeksgegevens, inkomstenprognose 2030

Aug 9, 2023 6:08 PM ET

Off-Grid zonne-energie markt overzicht:

De wereldwijde Off-Grid Solar-markt zal naar verwachting 3,9 miljard dollar waard zijn in 2030, met een CAGR van 8,80 tijdens de prognoseperiode (2023-2030).

Toekomstige inzichten van marktonderzoek

Zonne-energie is de snelst groeiende sector in de energieopwekking aan het worden onder invloed van regelgevende mechanismen, technologische oplossingen en institutionele structuren. Hernieuwbare energie wordt nu gezien als een transformatieve oplossing om zowel aan de vraag naar energie als aan duurzame economische ontwikkeling te voldoen. Niet aan het net gekoppelde zonnesystemen werken vrij van het net en bevatten batterijen die de overtollige energie opslaan die overdag door het zonnesysteem wordt opgewekt. Deze systemen zijn zelfvoorzienend en leveren een levensvatbare noodstroomvoorziening op kritieke momenten. Niet aan het net gekoppelde zonnesystemen kunnen elektriciteit leveren in landelijke gebieden of gebieden waar de stroom vaak uitvalt. Dit kan ervoor zorgen dat de activiteiten van grote instellingen en bedrijven niet stil komen te liggen en dat de productie vertraging oploopt. Een autonoom zonnesysteem bestaat in eerste instantie uit vier componenten: batterij, zonnepanelen, omvormer en regelaar. Deze systemen leveren stroom voor kritische belastingen in regio’s waar het elektriciteitsnet niet beschikbaar is.

Download gratis het PDF-voorbeeldrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7227

De wereldwijde off-grid markt voor zonne-energie zal in de voorspellingsperiode bloeien als gevolg van de oprichting van fabrieken voor de productie van zonnecomponenten, doelstellingen om de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen en doelstellingen voor hernieuwbare energie. De verbetering van de technologie en de toegang tot moderne elektriciteitsdiensten kunnen de vraag op de markt aanzienlijk stimuleren. Veranderingen in bedrijfsmodellen om meer klanten te krijgen en lage tariefplannen kunnen de markt goed aan. De wereldwijde off-grid markt voor zonne-energie wordt gespecificeerd door de aanwezigheid van veel lokale, regionale en wereldwijde leveranciers. De markt is zeer concurrerend, waarbij alle spelers voortdurend met elkaar wedijveren om een groter marktaandeel te verkrijgen. Enorme concurrentie, snelle technologische vooruitgang, frequente veranderingen in het overheidsbeleid en strenge milieuvoorschriften zijn enkele van de belangrijkste factoren die de groei van de markt voor autonome zonne-energie kunnen stimuleren.

Covid-19 Impact op de markt voor off-grid zonne-energie

Verstoringen in de toeleveringsketen: COVID-19 leidde tot verstoringen in de wereldwijde toeleveringsketens, waaronder de productie en distributie van zonnepanelen, omvormers, batterijen en andere componenten die essentieel zijn voor off-grid zonnesystemen. Lockdowns, fabriekssluitingen en transportbeperkingen in verschillende landen hadden invloed op de beschikbaarheid en kosten van deze componenten, wat mogelijk leidde tot vertragingen in de tijdschema’s van projecten en hogere kosten.

Rapport op maat aanvragen:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7227

Verminderde toegang tot financiering: De economische onzekerheid als gevolg van de pandemie kan van invloed zijn geweest op het vermogen van consumenten en bedrijven om financiering te krijgen voor zonnestroominstallaties zonder netwerk. Kredietverstrekkers en investeerders zijn mogelijk risicomijdend geworden, waardoor het voor projecten een uitdaging is om de benodigde financiering rond te krijgen.

Projectvertragingen en -annuleringen: Vergrendelingen, reisbeperkingen en sociale afstandsmaatregelen kunnen hebben geleid tot vertraging of zelfs annulering van projecten voor niet aan het net gekoppelde zonne-energie, met name in regio’s die zwaar zijn getroffen door het virus. Bouw- en installatieactiviteiten kunnen zijn stopgezet, wat gevolgen had voor de tijdschema’s van projecten en het genereren van inkomsten.

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor off-grid zonne-energie is onderverdeeld in vijf regio’s: Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika.

De regio Azië-Pacific heeft het grootste marktaandeel, goed voor 53% in 2021. De groei van de regio wordt toegeschreven aan de opmerkelijke uitgaven voor zonne-energie in Japan, China, India en andere zuidoostelijke landen in de zones.

Koop het Premium Off-Grid Solar Market Research Report:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7227

De Noord-Amerikaanse regio zal naar verwachting een geweldige groei doormaken met een CAGR van 5,7% gedurende de prognoseperiode. Noord-Amerika kan levensvatbaar zijn voor investeringen en expansie voor de wereldwijde markt voor autonome zonne-energie vanwege de overname van programma’s voor schone energie en de toepassing van zonne-energie in woonwijken. De VS en Canada zullen naar verwachting bijdragen aan de groei van de markt omdat ze deel uitmaken van de Overeenkomst van Parijs.

Marktsegmentatie

De wereldwijde off-grid zonne-energiemarkt is onderverdeeld in de volgende typen;

Naar component: Zonnepaneel, Batterij, Regelaar, Omvormer

Naar toepassing: Huishoudelijk, Niet-huishoudelijk

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de wereldwijde Off-Grid Solar Market zijn ABB LTD. (Zwitserland), Schneider Electric Se (Parijs), Canadian Solar (Canada), Engie (Frankrijk), SMA Solar Technology (Duitsland), Jinko Solar Holdings (China), Sunpower Corporation (VS), Hanwha Group (Zuid-Korea), M-Kopa (Kenia), OOLU Solar (Senegal), Solectria Renewables (VS) en Delta Electronics (Taiwan).

Bekijk de details van het rapport voor meer informatie:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/off-grid-solar-market-7227

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact:Market Research Future99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Off-Grid Solar Market,Off-Grid Solar Market Size,Off-Grid Solar Market Scope,Off-Grid Solar Market Share