header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Segmentale analyse van de waterstofbrandstofcelmarkt, vooruitzichten voor de industrie, prognoses voor 2030

Aug 9, 2023 5:48 PM ET

Analyse van de waterstofbrandstofcelmarkt:
Er wordt een CAGR van 25,09 ompound jaarlijkse groei voorspeld voor de omvang van de Waterstof Brandstofcellen Markt van 2022 tot 2030, waardoor deze in 2030 USD 11,87 miljard zal bedragen.

Toekomstig marktonderzoek

Waterstof brandstofcellen markt – Concurrentielandschap

De wereldwijde waterstof- en brandstofcellenmarkt is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van verschillende gevestigde spelers. Om een concurrerend aandeel in de markt te verwerven, nemen de spelers in de sector strategische initiatieven zoals fusies & overnames, samenwerking, uitbreiding en de lancering van technologie. Enkele andere strategieën van deze marktspelers zijn onder andere een grotere commercialisering van hun producten en promotie-initiatieven via handelstentoonstellingen. Fabrikanten streven ernaar de prestaties en het ontwerp van hun cellen te verbeteren.

Download gratis het PDF-voorbeeldrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5947

Daarnaast zorgen aanzienlijke investeringen in de ontwikkeling van groene energie voor een grote vraag op de markt. Ook de toenemende toepassingen van waterstof-brandstofcelsystemen in koude regio’s voor verwarming en energieopwekking in residentiële en commerciële sectoren stimuleren de verkoop op de markt. Verschillende verenigingen en regeringen hebben hun energiebeleid hervormd om te voldoen aan de groeiende vraag naar energie als gevolg van de steeds groeiende bevolking. Waterstof en brandstofcellen bieden meer toepasbaarheid en betrouwbaarheid dan andere alternatieven zoals wind en zon.

Als gevolg daarvan wint de technologie enorm aan belang in verschillende industrieën, wat leidt tot een grotere vraag. Daarnaast zorgt de groeiende ecologische bezorgdheid ervoor dat de marker groter wordt, waardoor de behoefte aan alternatieve energiebronnen die schonere energie kunnen produceren, toeneemt. Omgekeerd is de kortere levensduur van de brandstofcel een belangrijke factor die de groei van de markt tijdens de prognoseperiode zal belemmeren. Niettemin zullen de voordelen van waterstof en brandstofcellen voor de productie van emissievrije energie de marktgroei ondersteunen en binnenkort een aanzienlijke impact hebben.

Covid-19 Impact op de Waterstof Brandstofcellen Markt

Stimuleringsmaatregelen van de overheid en groene initiatieven: Veel regeringen over de hele wereld hebben economische stimuleringspakketten en groene herstelplannen aangekondigd om schone energietechnologieën, waaronder waterstofbrandstofcellen, te ondersteunen. Deze initiatieven waren gericht op het creëren van banen, het bevorderen van duurzame ontwikkeling en het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen.

Grotere belangstelling voor schone energie: De pandemie onderstreepte het belang van duurzame en schone energiebronnen. Dit leidde tot meer aandacht voor waterstofcellen en andere hernieuwbare technologieën als mogelijke oplossingen voor het verminderen van luchtvervuiling en afhankelijkheid van fossiele brandstoffen.

Rapport op maat aanvragen:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5947

Verstoringen in de toeleveringsketen: De waterstof brandstofcelindustrie ondervond, net als vele andere, verstoringen in de toeleveringsketens als gevolg van lockdowns, reisbeperkingen en andere logistieke uitdagingen. Dit had gevolgen voor de productie en distributie van onderdelen en systemen van waterstofcellen.

Wereldwijde waterstof- en brandstofcelmarkt – segmenten

Het rapport is onderverdeeld in drie dynamieken;

Op Type: Luchtgekoeld Type en Watergekoeld Type.

Op basis vantoepassing: stationair, transport en draagbaar.

In regio’s: Noord-Amerika, Europa, APAC en Rest van de Wereld

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws:

07 september 2020 —- TDK Corporation (Japan), een toonaangevend wereldwijd elektronicabedrijf, heeft aangekondigd dat zijn durfkapitaalpoot heeft geïnvesteerd in GenCell Energy (Israël), een leverancier van ammoniak-naar-energie waterstofbrandstofcellen. Het is de eerste financiering door het TDK corporate venture capital (CVC) op het gebied van hernieuwbare energie sinds de oprichting een jaar geleden. GenCell produceert emissievrije off-grid stroomoplossingen voor gebruik bij langdurige back-ups in telecombasisstations, datacenters van nutsbedrijven, medische faciliteiten en off-grid locaties.

De kennis van TDK op het gebied van procesverbetering, productie op schaal en stroomvoorziening zou GenCell helpen bij het leveren van beter presterende groene producten met lagere totale eigendomskosten.

Waterstof- en brandstofcellenmarkt – Geografische analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde waterstof- en brandstofcellenmarkt. Het grootste marktaandeel is toe te schrijven aan de sterke aanwezigheid van belangrijke industriële spelers en een goed gevestigde infrastructuur in de regio, wat de snellere implementatie van geavanceerde celtechnologieën ondersteunt. Daarnaast stimuleren de toegenomen activiteiten op het gebied van hernieuwbare energie om aan de energievraag in de regio te voldoen de groei van de markt. De Noord-Amerikaanse waterstof- en brandstofcellenmarkt zal naar verwachting zijn dominante positie behouden, met een groei van 24,72 AGR gedurende de geschatte periode.

Koop het Premium Hydrogen and Fuel Cells Market Research Report:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=5947

De regio Azië-Pacific staat op de tweede plaats in de wereldwijde waterstof- en brandstofcellenmarkt. De groei van de markt wordt gestimuleerd door de groeiende bevolking en het stijgende besteedbare inkomen. Daarnaast stimuleert de toenemende vraag naar het terugdringen van koolstofemissies de groei van de regionale markt door het gebruik van hernieuwbare energiebronnen aan te moedigen om efficiënt aan de elektriciteitsbehoefte te voldoen.

Overheidsinitiatieven om de stijgende koolstofvoetafdruk als gevolg van fossiele energiebronnen te beheersen, stimuleren de groei van de regionale markt. Snelgroeiende economieën, zoals India, China, Japan en Zuid-Korea, hebben een groot aandeel in de regionale markt. De waterstof- en brandstofcelmarkt in Azië en de Stille Oceaan zal naar verwachting een aanzienlijke inkomstenbron creëren, met een groei van 27,09 AGR tijdens de prognoseperiode.

Europa heeft een aanzienlijk aandeel in de wereldwijde waterstof- en brandstofcellenmarkt. Het Europees strategisch plan voor energietechnologie (SET-plan) beïnvloedt de groei van de markt en wijst brandstofcel- en waterstoftechnologieën aan als cruciaal voor het behalen van de geïntegreerde Europese energie- en klimaatbeleidsdoelstellingen voor 2020 en daarna. EU2020 is een strategie voorgesteld door de Europese SET om de infrastructuur te verbeteren en de kosten van brandstofcellen te verlagen. De Europese waterstof- en brandstofcelmarkt zal naar verwachting groeien met een indrukwekkende CAGR tijdens de prognoseperiode.

Lees meer @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/hydrogen-fuel-cells-market-5947

Grote spelers

Marktleiders op het gebied van waterstof- en brandstofcellen zijn FuelCell Energy, Inc. (VS), Panasonic Corporation (Japan), Plug Power Inc. (VS), Hyster-Yale Group (VS), Intelligent Energy Holdings plc (VK), Ballard Power Systems. (Canada), Nedstack brandstofceltechnologie BV. (Nederland), Doosan Fuel Cell (VS), Hydrogenics Corporation (Canada), Horizon Fuel Cell Technologies (Singapore) en Pearl Hydrogen (China), onder andere.

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact:Market Research Future99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Hydrogen Fuel Cells Market,Hydrogen Fuel Cells Market Size,Hydrogen Fuel Cells Market Share,Hydrogen Fuel Cells Market Scope,Hydrogen Fuel Cells Market Trends