header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Trends in de markt voor storingsbeheersystemen, vraag, inzicht en prognoses voor 2032

Aug 9, 2023 3:43 PM ET

Analyse van de markt voor Outage Management Systemen:

De markt voor Outage Management System en zal tegen 2032 naar verwachting USD 6,3 miljard waard zijn, met een CAGR van 21,50 tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

Toekomstige inzichten marktonderzoek

De markt voor uitvalbeheersystemen (OMS) speelt een cruciale rol in de energiesector door nutsbedrijven te voorzien van hulpmiddelen om stroomuitval efficiënt op te sporen, te analyseren en erop te reageren. Met de toenemende vraag naar ononderbroken stroomvoorziening en de toenemende complexiteit van elektriciteitsnetten, zijn OMS-oplossingen essentieel geworden voor nutsbedrijven wereldwijd. Daarnaast wordt de groei van de markt ook gestimuleerd door de toegenomen uitgaven voor de ontwikkeling van slimme netwerken. De toenemende complexiteit van OMS kan echter de groei van de wereldwijde markt voor outage management systemen belemmeren.

Covid-19 Impact op de markt voor Outage Management Systemen

Werken op afstand en digitalisering: De pandemie versnelde de invoering van werken op afstand en digitalisering in verschillende sectoren, waaronder nutsbedrijven. Leveranciers van storingsbeheersystemen moesten zich snel aanpassen om toegang op afstand en controle van storingsbeheerprocessen mogelijk te maken. Dit leidde tot een grotere vraag naar cloud-gebaseerde en mobiel-responsieve OMS-oplossingen die op afstand toegankelijk en bedienbaar zijn.

Download gratis het PDF-voorbeeldrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2745

Verstoringen in de toeleveringsketen: De wereldwijde verstoringen van de toeleveringsketen als gevolg van Covid-19 hadden invloed op de productie en levering van hardwarecomponenten die nodig zijn voor traditionele OMS-implementaties. Hierdoor gingen nutsbedrijven op zoek naar softwaregebaseerde oplossingen die minder afhankelijk waren van fysieke infrastructuur, wat de verschuiving naar cloudgebaseerde systemen verder stimuleerde.

Focus op netwerkveerkracht: De pandemie benadrukte het belang van een veerkrachtig elektriciteitsnet om essentiële diensten en de ononderbroken werking van zorginstellingen te garanderen. Deze hernieuwde nadruk op netwerkveerkracht leidde tot meer investeringen in geavanceerde OMS-oplossingen die uitval effectiever kunnen voorspellen en beheren, zodat de impact op kritieke infrastructuur tot een minimum wordt beperkt.

Vraagschommelingen: Door Covid-19 veroorzaakte lockdowns en veranderingen in het consumentengedrag resulteerden in schommelingen in de vraag naar energie. OMS-systemen moesten zich snel kunnen aanpassen aan deze vraagschommelingen en potentiële stresspunten op het net kunnen voorspellen om overbelasting of tekorten te voorkomen.

Rapport op maat aanvragen:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2745

Regionale analyse

Noord-Amerika: Noord-Amerika is een prominente regio in de Outage Management System markt. De Verenigde Staten en Canada leveren de grootste bijdrage aan de marktgroei in deze regio.

Europa: Europa is een andere belangrijke markt voor Outage Management Systemen. Landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Italië hebben robuuste elektriciteitsnetten en de vraag naar betrouwbare oplossingen voor uitvalbeheer is hoog.

Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific biedt aanzienlijke groeimogelijkheden voor de markt van Outage Management Systemen. De snelle industrialisatie, verstedelijking en toenemende vraag naar elektriciteit in landen als China, India, Japan en Zuid-Korea stimuleren de groei van de markt.

Latijns-Amerika: Latijns-Amerika is een opkomende markt voor Outage Management Systemen. Landen als Brazilië, Mexico en Argentinië zijn getuige van een aanzienlijke ontwikkeling van de infrastructuur en een toenemende stroomopwekkingscapaciteit.

Koop het Premium Outage Management System Marktonderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2745

Midden-Oosten en Afrika: De regio Midden-Oosten en Afrika toont een groeiende interesse in het implementeren van Outage Management Systemen. Landen als Saoedi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten, Zuid-Afrika en Nigeria investeren in smart grid-infrastructuur om efficiënt storingsbeheer te garanderen.

Segmentatie van de markt

Wereldwijde markt voor Outage Management Systemen per type, eindgebruiker en regio.

Naar type: Geïntegreerd OMS, Standalone OMS

Eindgebruiker: Nutsbedrijven, Particuliere Nutsbedrijven

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor uitvalbeheersystemen zijn onder andere:

  • ABB Ltd. (Zwitserland)
  • General Electric Company (VS)
  • Oracle Corporation (VS)
  • Schneider Electric SE (Frankrijk)
  • Siemens AG (Duitsland)
  • Intergraph Corporation (V.S.)
  • Advanced Control Systems Inc (VS)
  • CGI Groep (Canada)
  • Survalent Technology Corporation (Canada)
  • S & C Electric Company (V.S.)

Bekijk de details van het rapport voor meer informatie:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/outage-management-system-market-2745

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact:Market Research Future99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Outage Management System Market,Outage Management System Market Size,Outage Management System Market Share,Outage Management System Market Scope