header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verwacht wordt dat de diagnostische markt voor de ziekte van Alzheimer zal versnellen met een CAGR van 8,90% tot USD 8,8 miljard in 2032

Aug 9, 2023 11:00 AM ET

MRFR_Logo

Diagnostisch marktonderzoeksrapport over de ziekte van Alzheimer: Informatie per type (Alzheimer op jonge leeftijd, Alzheimer op late leeftijd, Familiaire Alzheimer en andere), per diagnostische test (genetische tests, neurologisch onderzoek, Mini Mental State Exam (MMSE), beeldvorming van de hersenen en andere), per eindgebruiker (kliniek, ziekenhuis, diagnostisch centrum en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

De diagnostische markt voor de ziekte van Alzheimer zal de komende jaren naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken als gevolg van de toenemende prevalentie van de ziekte van Alzheimer en de groeiende vraag naar effectieve diagnostische hulpmiddelen. De omvang van de diagnostische markt voor de ziekte van Alzheimer werd in 2022 geschat op USD 4,1 miljard. De sector van de diagnostische markt voor de ziekte van Alzheimer zal naar verwachting groeien van USD 4,5 miljard in 2023 tot USD 8,8 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,90 tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

De diagnostische markt voor de ziekte van Alzheimer omvat verschillende diagnostische instrumenten, waaronder beeldvormingstests, cognitieve beoordelingen en genetische tests. De markt is onderverdeeld in drie hoofdcategorieën: preklinisch, milde cognitieve stoornissen en dementie. Bij preklinische diagnose worden personen met een hoog risico op de ziekte van Alzheimer geïdentificeerd voordat ze symptomen vertonen. Bij de diagnose van milde cognitieve stoornissen worden personen met vroege symptomen van de ziekte van Alzheimer geïdentificeerd, terwijl bij de diagnose van dementie personen met ernstigere symptomen van de ziekte worden geïdentificeerd.

Download gratis een PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2149

Segmentatie van de markt

De diagnostische markt voor de ziekte van Alzheimer kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, waaronder producttype, eindgebruiker en geografie.

Op basis van producttype kan de markt worden gesegmenteerd in:

Beeldvormende instrumenten: Dit omvat CT-scans (computed tomography), MRI-scans (magnetic resonance imaging) en PET-scans (positron emission tomography). Deze beeldvormingsinstrumenten worden gebruikt om veranderingen in de hersenstructuur en -functie op te sporen die verband houden met de ziekte van Alzheimer.

Diagnostische biomarkers: Dit omvat bloedtesten en onderzoeken van het hersenvocht die specifieke eiwitten meten die in verband worden gebracht met de ziekte van Alzheimer, zoals bèta-amyloïde en tau-eiwitten.

Cognitieve beoordelingsinstrumenten: Dit omvat tests die de cognitieve functie beoordelen, zoals geheugen, aandacht en taalvaardigheid. Deze tests kunnen helpen bij het opsporen van vroege symptomen van de ziekte van Alzheimer.

Op basis van eindgebruiker kan de markt worden onderverdeeld in:

Ziekenhuizen en klinieken: Hieronder vallen diagnostische centra, beeldvormingscentra en ziekenhuizen die diagnostische diensten bieden voor de ziekte van Alzheimer.

Onderzoekscentra: Hieronder vallen academische onderzoekscentra en particuliere onderzoeksorganisaties die onderzoek doen naar diagnostiek voor de ziekte van Alzheimer.

Op basis van geografie kan de markt worden onderverdeeld in:

Noord-Amerika: Dit omvat de Verenigde Staten en Canada, die een hoge prevalentie van de ziekte van Alzheimer en een goed gevestigde infrastructuur voor gezondheidszorg hebben.

Europa: Dit omvat landen zoals Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk, waar de bevolking steeds ouder wordt en het bewustzijn over de ziekte van Alzheimer toeneemt.

Azië-Pacific: Dit omvat landen als China, Japan en India, waar de bevolking snel vergrijst en de vraag naar effectieve diagnostische hulpmiddelen voor de ziekte van Alzheimer toeneemt.

Midden-Oosten en Afrika: Dit omvat landen als Saoedi-Arabië, Zuid-Afrika en de Verenigde Arabische Emiraten, waar het bewustzijn over de ziekte van Alzheimer toeneemt en de investeringen in de infrastructuur van de gezondheidszorg stijgen.

Over het geheel genomen is marktsegmentatie belangrijk om de verschillende factoren te begrijpen die de groei van de diagnostische markt voor de ziekte van Alzheimer beïnvloeden en om groei- en ontwikkelingskansen te identificeren.Bovenkant formulier

Top of Form

Bovenkant van formulier

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de markt voor diagnostiek voor de ziekte van Alzheimer zijn farmaceutische bedrijven zoals Biogen, Eli Lilly en Roche, maar ook bedrijven op het gebied van beeldvormingstechnologie zoals GE Healthcare en Siemens Healthineers. Deze bedrijven investeren zwaar in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe en effectieve diagnostische hulpmiddelen voor de ziekte van Alzheimer te ontwikkelen.

Onderkant van het formulier

Bovenkant

Regionale analyse

De diagnostische markt voor de ziekte van Alzheimer kan op regionale basis worden geanalyseerd, waarbij rekening wordt gehouden met factoren zoals de prevalentie van de ziekte, de infrastructuur van de gezondheidszorg en overheidsinitiatieven.

Noord-Amerika is de grootste markt voor diagnostica voor de ziekte van Alzheimer, vanwege de hoge prevalentie van de ziekte in de regio. Volgens de Alzheimer’s Association lijden in 2021 naar schatting 6,2 miljoen Amerikanen van 65 jaar en ouder aan de ziekte van Alzheimer. De regio heeft ook een goed ontwikkelde infrastructuur voor gezondheidszorg en gunstige overheidsinitiatieven ter ondersteuning van onderzoek en ontwikkeling op het gebied van diagnostica voor de ziekte van Alzheimer.

Europa is een andere belangrijke markt voor diagnostica voor de ziekte van Alzheimer, met een groeiende vergrijzende bevolking en een toenemend bewustzijn over de ziekte. Het European Alzheimer’s Disease Consortium schatte dat er in 2019 meer dan 10 miljoen mensen met dementie waren in Europa, en dit aantal zal de komende jaren naar verwachting stijgen. De regio heeft ook een sterke onderzoeks- en ontwikkelingsbasis en een gunstig regelgevend klimaat om de ontwikkeling van nieuwe diagnostische hulpmiddelen voor de ziekte van Alzheimer te ondersteunen.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (90 pagina’s) over Alzheimers Disease Diagnostic:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/alzheimers-disease-diagnostic-market-2149

Azië-Pacific is een snelgroeiende markt voor diagnostica voor de ziekte van Alzheimer, vanwege de vergrijzende bevolking en het toenemende bewustzijn over de ziekte in de regio. Landen als China, Japan en India hebben een hoge last van de ziekte van Alzheimer en er is een groeiende vraag naar effectieve diagnostische hulpmiddelen in deze landen. De regio heeft ook een snel groeiende gezondheidszorginfrastructuur en toenemende investeringen in onderzoek en ontwikkeling om de ontwikkeling van nieuwe diagnostische hulpmiddelen te ondersteunen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Het Midden-Oosten en Afrika is een relatief kleine markt voor diagnostica voor de ziekte van Alzheimer, vanwege de lagere prevalentie van de ziekte in de regio. Er is echter een groeiend bewustzijn over de ziekte in de regio en overheden nemen initiatieven om de infrastructuur van de gezondheidszorg te verbeteren en onderzoek en ontwikkeling op het gebied van diagnostica voor de ziekte van Alzheimer te ondersteunen.

Over het algemeen wordt verwacht dat de wereldwijde diagnostische markt voor de ziekte van Alzheimer de komende jaren aanzienlijk zal groeien, dankzij de vergrijzende bevolking en de toenemende prevalentie van de ziekte, maar ook door de technologische vooruitgang en de ontwikkeling van nieuwe diagnostische hulpmiddelen.

Rhabdomyosarcoom Marktonderzoeksrapport Informatie per type (Embryonaal & Alveolair), per diagnose (Röntgenfoto, CT-scan, MRI, PET-scan, botscan, naald & Chirurgische biopsie) en per behandeling (Chirurgie, bestralingstherapie, chemotherapie, stamceltherapie) – Voorspelling tot 2030Top of Form

klinefelter syndrome treatment market Research Report: per behandeling (testosteronvervangingstherapie, vruchtbaarheidsbehandeling, borstweefselverwijdering en andere, per eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken, ambulante chirurgie en andere)-Voorspelling tot 2030

Keloid Treatment Market Research Report Information Per product (elastische wikkels, zalf), per behandeling (bestralingstherapie, cryotherapie, chirurgische behandeling, laserbehandeling, interferon), per eindgebruiker (ziekenhuizen en andere)-Forecast tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Alzheimers Disease Diagnostic Market,Alzheimers Disease Diagnostic Market Size,Alzheimers Disease Diagnostic Market Share,Alzheimers Disease Diagnostic Market Analysis,Alzheimers Disease Diagnostic Market Growth