header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Warmtepompmarkt groeikansen, reikwijdte, zakelijk inzicht, voorspelling tot 2030

Aug 9, 2023 6:12 PM ET

Analyse van dewarmtepompmarkt:

Het aandeel van dewarmtepompmarkt zal naar verwachting groeien met 118,4 miljard USD met 11,37 AGR tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

Inzichten marktonderzoek toekomst

De groeiende vraag naar energiezuinige en zuinige ruimteverwarming en koelingstoepassingen in woningen en commerciële gebouwen zal naar verwachting de expansie van de markt aanwakkeren.

COVID-19 Impact op de Warmtepompmarkt

Verstoringen in de toeleveringsketen: De pandemie leidde tot verstoringen in de wereldwijde toeleveringsketens, waaronder de productie en distributie van warmtepomponderdelen. Dit kan hebben geleid tot vertragingen in de productie, hogere kosten en een verminderde beschikbaarheid van warmtepompen.

Vertraging in bouw en renovatie: Vergrendelingen, sociale distantiëringsmaatregelen en economische onzekerheden leidden tot een vertraging in bouw- en renovatieprojecten, wat een impact had op de vraag naar warmtepompen in residentiële en commerciële sectoren.

Download voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7012

Consumentenbestedingen: Economische uitdagingen en banenverlies kunnen hebben geleid tot lagere consumentenuitgaven voor niet-essentiële zaken zoals warmtepompen, wat zowel de vraag als de groei van de markt beïnvloedt.

Verschuiving in prioriteiten: Huiseigenaren en bedrijven kunnen hun prioriteiten hebben verlegd naar energie-efficiënte investeringen zoals warmtepompen vanwege directe financiële zorgen en gezondheidsgerelateerde prioriteiten.

Nieuws uit de industrie

Naast andere plaatsen is energie een cruciale energiebron in huizen, kantoren en scholen. Toch leiden de aanmaak en het gebruik ervan tot een aanzienlijke uitstoot van broeikasgassen. Om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen, stappen ontwikkelde economieën over de hele wereld daarom geleidelijk over van niet-hernieuwbare energiebronnen naar hernieuwbare energiebronnen.

Een veelbelovende methode om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen is warmtepomptechnologie. Geothermische en aerothermische warmtepompen bieden een energie-efficiënte methode voor ruimteverwarming. Wanneer ze worden gebruikt in verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsystemen (HVAC), wordt de warmtepomp vaak erkend als een duurzame technologie. Warmtepompen worden vaak gebruikt voor ruimteverwarming, koeling en waterverwarming in commerciële, residentiële en industriële sectoren. Er bestaan enorme thermische energiereserves in zowel de lucht als de grond. Warmtepompen gebruiken energie, voornamelijk elektriciteit, om de temperatuur te verhogen terwijl ze omgevingswarmte onttrekken aan de lucht en aan oppervlakken met een lage temperatuur.

Koop het eersteklas onderzoeksrapport over de warmtepompmarkt:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7012

Segmentatie van de markt

Per soort is de warmtepompmarkt verdeeld op basis van locatie, type en toepassing. De industrie is onderverdeeld in drie typen op basis van type: waterbron, geothermie en lucht-lucht. Een aanzienlijk deel van de warmtepompmarkt bestaat uit lucht-luchtsystemen. De pompindustrie is onderverdeeld in drie categorieën op basis van toepassing: huishoudelijk, industrieel en commercieel. Vanwege het gebruik in warmtepompen, koeling, ruimteverwarming en andere toepassingen, domineert het residentiële segment de andere. De gebieden Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en LAMEA worden afzonderlijk onderzocht.

Naar technologie: Naarmate de technologie verbeterde, merkte men op dat een warmtepomp minder koolstofdioxide uitstootte terwijl deze in werking was, wat een positieve stap was in de richting van een koolstofvrije toekomst. Zo werd milieuvriendelijke technologie ontdekt. Dankzij deze technologie kan het lucht-luchtgedeelte warmte van de buitenomgeving naar de binnenomgeving transporteren. Het kan ook worden gebruikt om warmte op te wekken in de winter en de zomer. Volgens de markttrends voor warmtepompen bespaart de onlangs geïdentificeerde ovenventilator 3,99 kwadraten energie, waardoor u geld bespaart op de elektriciteitsrekening.

Vraag maatwerk aan @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7012

Regionale indeling

Noord-Amerika is verantwoordelijk voor een aanzienlijk deel van de markt voor warmtepompen en zal naar verwachting groeien tot 2027. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada, terwijl Europa bestaat uit verschillende andere regio’s, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, Frankrijk en Duitsland, en Latijns-Amerika bestaat uit Mexico en Brazilië.

In termen van marktaandeel zal Azië-Pacific naar verwachting een aanzienlijk deel voor zijn rekening nemen, terwijl Japan, China en India een aanzienlijk deel van de inkomsten van de warmtepompindustrie voor hun rekening nemen. In het overzicht van de warmtepompmarkt wereldwijd wordt opgemerkt dat warmtepompen in heel Japan worden gebruikt in koelkasten en ook voor ruimteverwarming en -koeling in verschillende woonomgevingen.

Bekijk de details van het rapport voor meer informatie:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/heat-pump-market-7012

Belangrijkste spelers:

Midea (China), Ingersoll Rand (Ierland), Glen Dimplex (Ierland), Stiebel Eltron (Duitsland), Panasonic (Japan), Daikin (Japan), Danfoss (Denemarken), Hitachi (Japan).

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact:Market Research Future99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Heat Pump Market,Heat Pump Market Size,Heat Pump Market Share,Heat Pump Market Scope