header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Zonne-PV-glas marktgroei, inzicht, segment, prognose tot 2032

Aug 9, 2023 3:15 PM ET

Overzicht van de markt voor zon-PV-glas:

Solar PV Glass Market Revenue zal tegen 2032 208,94 miljard dollar bedragen, met een CAGR van 34,00 tijdens de periode 2023-2032.

Toekomstige inzichten marktonderzoek

De groeiende overheidssteun voor hernieuwbare energieprojecten die op grote schaal hernieuwbare energie willen opwekken in een verscheidenheid aan toepassingen is de belangrijkste factor die de wereldwijde markt voor zon-PV-glas drijft. Aangezien er aanzienlijke overheidsfinanciering nodig is voor geavanceerd onderzoek naar zon-PV-glas, zal dit waarschijnlijk een belangrijke factor zijn die de markt voor zon-PV-glas in de loop van de verwachte periode zal stimuleren. In de loop van de prognoseperiode zullen de gestaag dalende kosten van zon-PV-glas samen met de vooruitgang van de technologische infrastructuur van de industrie naar verwachting een belangrijke rol spelen bij het stimuleren van de markt.

Download gratis het PDF-voorbeeldrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6717

Huishoudens zijn gevoeliger voor de kosten van technologische ontwikkelingen zoals zon-PV-glas dan industriële of commerciële gebruikers. Daarom zal de groeiende bijdrage van de residentiële sector aan de zon-PV-industrie naar verwachting deze laatste bijzonder cruciaal maken voor de markt van zon-PV-glas.

Covid-19 Impact op de markt voor fotovoltaïsch glas

Afgenomen vraag: Economische onzekerheden en verminderde investeringen tijdens de pandemie leidden tot een verminderde vraag naar zonne-installaties, wat een impact had op de vraag naar PV-glas. Veel projecten werden uitgesteld of geannuleerd, wat de algehele marktgroei beïnvloedde.

Financiële druk: De zonne-energiesector kreeg te maken met financiële uitdagingen omdat de toegang tot kapitaal en financiering moeilijker werd door de economische neergang. Dit beïnvloedde de ontwikkeling van nieuwe zonne-energieprojecten en uitbreidingsplannen.

Rapport op maat aanvragen:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/6717

Regionale analyse:

De wereldwijde markt voor zon-PV-glas is geografisch onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Vanwege het hoge niveau van publieke kennis over het belang van projecten zoals zon-PV-glas, zal Europa naar verwachting de wereldwijde markt voor zon-PV-glas domineren. De regeringen in de regio ondersteunen ook de wijdverspreide toepassing van technologieën voor het opwekken van hernieuwbare energie. Er is een sterke publieke wens in Europa om zo snel mogelijk over te schakelen op hernieuwbare energie. Als gevolg hiervan zijn beleidsmaatregelen zoals zon-PV-glas erg populair geworden. De dominantie van Europa in de wereldwijde markt voor zon-PV-glas tijdens de projectieperiode zal waarschijnlijk worden gewaarborgd door de toegenomen overheidssteun voor de hernieuwbare energiesector in deze regio’s.

Koop het Premium Solar PV Glas Marktonderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=6717

Markt Segmentatie:

De markt voor zon-PV-glas is onderverdeeld in vier categorieën, namelijk type, module, toepassing en regio. De markt voor zon-PV-glas is onderverdeeld in categorieën op basis van type, waaronder gehard glas, transparant geleidend oxide, antireflecterend gecoat glas en andere. Vanwege de relatieve eenvoud in gebruik en bediening zal antireflecterend gecoat glas naar verwachting de eerste plaats blijven innemen op de wereldwijde markt voor fotovoltaïsch glas in de projectieperiode.

De markt voor zon-PV-glas wordt op basis van het soort module onderverdeeld in kristallijn silicium, amorf silicium, dunne film en andere modules. In de loop van de prognoseperiode zullen kristallijne silicium modules naar verwachting de grootste bijdrage leveren aan de wereldwijde markt voor zon-PV-glas.

De segmenten utiliteit, woningen en niet-residentieel van de wereldwijde markt voor zon-PV-glas worden gedefinieerd op basis van de toepassing. Als gevolg van het toenemende milieubewustzijn van de gemiddelde residentiële consument, is de residentiële sector nu de grootste afnemer van zon-PV-glas en zal deze positie naar verwachting behouden tijdens de projectieperiode.

Belangrijkste spelers:

Toonaangevende spelers op de wereldwijde markt voor fotovoltaïsch glas zijn onder andere:

  • Hanwha Q CELLS Co.
  • Saint-Gobain S.A.
  • Guardian Industries
  • Yingli Green Energy Holding Company Ltd.
  • Xinyi Solar Holding Ltd.
  • Nippon Sheet Glass Co. Ltd.
  • First Solar Inc.
  • ReneSola Ltd.
  • Sun Power Corporation

Bekijk de details van het rapport voor meer informatie:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/solar-pv-glass-market-6717

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact:Market Research Future99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Solar PV Glass Market,Solar PV Glass Market Size,Solar PV Glass Market Share,Solar PV Glass Market Scope