header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Analyse groeipercentage webhostingdiensten 2022-2030

Aug 10, 2023 9:00 PM ET

Overzicht van de markt voor webhostingdiensten:

De markt voor webhostingdiensten zal naar verwachting groeien van 99,9 miljard dollar in 2022 tot 287,49 miljard dollar in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 16,3 tijdens de voorspellingsperiode (2022 – 2030).

Klik hier voor een Premium-verslag op
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2750

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste bedrijven op de markt voor webhostingdiensten zijn,

  • Amazon Web Services Inc
  • AT & T Inc
  • GoDaddy Inc
  • Endurance Internationale Groep
  • Google Inc
  • Combell NV
  • Equinix Inc
  • Easyhost
  • 1 & 1 IONOS Inc

Er zijn verschillende soorten webhostingdiensten, waaronder shared, dedicated, colocation en virtual private servers (VPS). Met deze service kunnen bedrijven en mensen een online platform gebruiken om op maat gemaakte en bedrijfsgerelateerde content te verspreiden. Webhostingdiensten zijn netwerkdiensten die ruimte op een webserver aanbieden voor het hosten van een website. De toenemende concurrentie tussen bedrijven en de toenemende digitalisering zorgen ervoor dat bedrijven overstappen naar online platforms. Verder investeren kleine en middelgrote ondernemingen vanwege de toegenomen concurrentie in het bedrijfsleven in het vergroten van hun online bestaan door websites te lanceren. Dit stimuleert de vraag naar provincienamen in bedrijven. Aangezien de populariteit van bedrijfseigenaren is begonnen met het online verkopen van hun goederen & en diensten, heeft dit een enorme impact gehad op de vraag naar webhostingdiensten. Door een online virtuele zone aan te bieden, hebben webhostingbedrijven het mogelijk gemaakt voor bedrijven om hun goederen en diensten op het internet aan te moedigen. Bovendien boden verschillende marktleden voor een korte periode gratis hostingdiensten aan om bedrijven te ondersteunen en te helpen tijdens COVID-19 en de epidemie. Mail chimp verklaarde in juli 2020 dat het gratis websitebouwers en domeinen op maat zou aanbieden voor maximaal 5 jaar om kleine bedrijven te helpen met de COVID-19 kwestie.

Regionale analyse:

Noord-Amerika neemt een dominante positie in op de wereldwijde markt voor webhostingdiensten vanwege factoren zoals de verouderende infrastructuur en de toenemende focus van de bedrijven op innovaties uit onderzoek en ontwikkeling en technologische upgrades. Daarnaast wordt de groei van de markt ook gestimuleerd door de aanwezigheid van grote spelers in deze regio, zoals Amazon Web Services, Inc. (VS); Magic Leap; en Google LLC.

Azië-Pacific zal naar verwachting de grootste CAGR hebben. De groei van de regio wordt toegeschreven aan de toenemende investeringen in de O & D van op software gebaseerde producten. Om de economische groei te stimuleren, investeren veel landen, met name China, India en andere landen, steeds meer in infrastructuur.

Afhankelijk van de regionale spreiding en het belang ervan, heeft de wereldwijde webhostingmarkt grote invloed in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific (APAC) en de rest van de wereld. Bovendien zal, volgens de analyse van de webhostingmarkt, de Noord-Amerikaanse regio al deze regio’s domineren tijdens de prognoseperiode. Als gevolg van technologische vooruitgang, lopend onderzoek en zich ontwikkelende marktstructuur.

Tijdens de prognoseperiode wordt voorspeld dat de Noord-Amerikaanse regio het op een na grootste aandeel zal hebben in de webhostingmarkt en zal voldoen aan de stijgende behoeften van het wereldwijde doelpubliek. Hierdoor zal ook het marktaandeel in de regio toenemen. De belangrijkste bijdrage aan deze hogere groei wordt geleverd door de prominente marktspelers die in Duitsland aanwezig zijn. Bovendien is er ook een verwachting dat de Azië-Pacific zal worden geconfronteerd ultieme verandering in de samengestelde jaarlijkse groei.

Markt Segmentatie:

De wereldwijde markt voor webhostingdiensten is onderverdeeld in type, toepassing en inzet.

Op basis van type is de wereldwijde markt voor webhostingdiensten onderverdeeld in shared hosting, dedicated hosting, collocated hosting, virtual private server hosting en overige.

Gedeelde hosting domineerde de markt met een extreem groot aandeel tijdens de geschatte periode. De gedeelde cloud biedt mogelijkheden voor onstabiele gedeeltelijke cloud met on-site toepassingen en het comfort van gegevensmigratie. Met hoge schaalbaarheid en gemak biedt hybride hosting volledige controle en beveiliging van de website. Dit zal waarschijnlijk de vraag naar hybride hostingdiensten initiëren.

Per toepassing is de wereldwijde markt voor webhostingdiensten onderverdeeld in openbare websites, mobiele toepassingen, intranetsites en online toepassingen. De publieke website zal naar verwachting de markt leiden vanwege het groeiende aantal kleine en middelgrote ondernemingen. De snel toenemende concurrentie onder KMO’s doet de vraag naar online websites toenemen om hun zakelijke bestaan uit te breiden.

Op basis van implementatie is de wereldwijde markt voor webhostingdiensten onderverdeeld in public cloud, private cloud en hybrid cloud. De publieke cloud zal naar verwachting het marktaandeel domineren tijdens de geschatte periode. De publieke cloud biedt verschillende abonnementsopties en een hoge flexibiliteit. De groeiende bedrijfsactiviteiten en groeimogelijkheden voor ondernemingen doen de vraag naar de public cloud toenemen.

Download een PDF-voorbeeld van dit rapport om de structuur van het volledige rapport te begrijpen (inclusief volledig TOC, tabel & cijfers) @
https://www.marketresearchfuture.com/reports/web-hosting-services-market-2750

Nieuws uit de sector:

November 2019: Clearlake Capital Group uit de Verenigde Staten veroverde de Endurance International Group. Het verhoogt het aantal gebruikers tot meer dan 5 miljoen van Endurance Company voor 3 miljard Amerikaanse dollar.

December 2020: Amazon kondigde aan dat ze een hostingdeal zouden starten met Twitter om de diensten en prestaties te verbeteren.

Gerelateerde rapporten:

Contact Center Analytics-markt

Mobiele Virtualisatie Markt

Markt voor slim speelgoed

Video verwerkingsplatform markt

Markt voor fysiek internet

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

ContactMarket Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  web hosting services market,how to market your web hosting services,web hosting services market share,web hosting services market forecast,market research future web hosting services market,web hosting services market size,global web hosting services market,hosting market,web hosting industry