header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


CAR-T celtherapie marktgroei als gevolg van technische vooruitgang die naar verwachting 14,5% zal bedragen tot 2032

Aug 10, 2023 12:00 PM ET

MRFR_Logo

CAR T Cell Therapy marktonderzoeksrapport informatie per doelantigeen (CD19, CD22), toepassing (diffuus groot B-cel lymfoom, acute lymfoblastaire leukemie) en regio (VS, Europa, China en rest van de wereld) – voorspelling tot 2032

De markt voor CAR-T celtherapie zal tegen 2032 naar verwachting USD 7,2 miljard bereiken met 14,5 AGR tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032. CAR-T celtherapie is een baanbrekende vorm van immuuntherapie die een revolutie teweeg heeft gebracht in de behandeling van bepaalde soorten kanker. CAR-T staat voor chimere antigen receptor T-celtherapie en houdt in dat de eigen T-cellen van een patiënt (een type immuuncel) worden gemodificeerd om kankercellen te herkennen en aan te vallen. De markt voor CAR-T celtherapie heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt en zal naar verwachting blijven groeien. Factoren zoals de toenemende incidentie van kanker, het groeiende bewustzijn over immuuntherapieën en veelbelovende klinische testresultaten hebben bijgedragen aan de groei van de markt.

Download gratis een PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8102

Segmentatie van de markt

De markt voor CAR-T celtherapie is onderverdeeld in doelantigeen, toepassing.

Doelantigeen: B-Cel maturatie antigeen, CD19/CD22, en andere zoals PSCA, Lewis Y, ROR1, NKR-2, en MUC16.

Toepassing: Diffuus groot B-cellymfoom, acute lymfoblastische leukemie

Belangrijkste spelers

Pfizer (VS), Kite Pharma (VS), Novartis (Zwitserland), Cellectis (Zwitserland) en Juno Therapeutics (VS)

Regionale analyse

Noord-Amerika is een leidende regio op de markt van CAR-T celtherapie. Vooral de Verenigde Staten zijn sterk vertegenwoordigd op deze markt dankzij hun geavanceerde infrastructuur voor gezondheidszorg, sterke onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten en ondersteuning op het gebied van regelgeving. Verschillende CAR-T celtherapieproducten zijn goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), waaronder Kymriah en Yescarta. Bovendien wordt er in Noord-Amerika veel geïnvesteerd in onderzoek naar CAR-T celtherapie en klinische studies.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (88 pagina’s) over CAR-T celtherapie:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/car-t-cell-therapy-market-8102

Europa is een andere prominente markt voor CAR-T celtherapie. Landen zoals Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk hebben goed functionerende gezondheidszorgstelsels en zijn actief bezig met het invoeren van CAR-T celtherapie voor de behandeling van kanker. Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) heeft verschillende CAR-T celtherapieën goedgekeurd, waaronder Kymriah en Tecartus. De aanwezigheid van toonaangevende farmaceutische bedrijven en onderzoeksinstellingen in Europa draagt bij aan de groei van deze markt in de regio.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

De regio Azië-Pacific is getuige van een snelle groei in de markt voor CAR-T celtherapie. Landen als China, Japan en Zuid-Korea lopen voorop in deze groei. Vooral China heeft zich ontpopt als een belangrijke speler op het gebied van CAR-T celtherapie, met de goedkeuring van therapieën zoals Yescarta en Jin Yu. De grote bevolking in de regio, de toenemende prevalentie van kanker en de verbeterende infrastructuur in de gezondheidszorg stimuleren de vraag naar CAR-T celtherapie.

Chronic Lymphocytic Leukemia Treatment Market Research Report Informatie per type (onschuldig, agressief en andere), per behandeling (chemotherapie, gerichte medicijntherapie en immunotherapie & beenmergtransplantatie), per eindgebruiker (ziekenhuizen en gespecialiseerde klinieken) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Animal Model Market Research Report Informatie per diersoort (varkens, katten en muizen), per technologie (CRISPR, micro-injectie en embryonale stamcelinjectie), per toepassing (onderzoeks& ontwikkeling, productie en kwaliteitscontrole), per eindgebruiker (onderzoeksinstellingen, onderwijsinstellingen, farmaceutische bedrijven en contractonderzoeksorganisaties) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Microarray analyse marktinzichten en trends per type (DNA-microarray, eiwitmicroarray), toepassing (onderzoek, genotypering, forensisch), producttype (reagentia, primers, buffers), eindgebruiker (farmaceutica, biotechnologie)-voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  CAR-T Cell Therapy Market,CAR-T Cell Therapy Market Share,CAR-T Cell Therapy Market Trends,CAR-T Cell Therapy Market Growth,CAR-T Cell Therapy Market Analysis