header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Cloud-gebaseerde PLM-markt zal naar verwachting USD 148,6 miljard bereiken met een AGR van 17,10 tegen 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Aug 10, 2023 5:00 PM ET

Markt Overzicht

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Cloud-Based PLM Market Information By IVHM Fit, By Subsystem, By Fit, By Aircraft Type and Region – Forecast till 2032, zou de Cloud-Based PLM-markt tussen 2023 en 2032 met 17,10 procent kunnen groeien. De marktomvang zal tegen het einde van het jaar 2032 ongeveer USD 4,05 miljard bedragen.

Marktsamenvatting

Cloud-based PLM (Product Lifecycle Management) verwijst naar het gebruik van cloud computing-technologie om de gehele levenscyclus van een product te beheren, van ontwerp en ontwikkeling tot productie en service. PLM-systemen bieden een gecentraliseerd platform voor samenwerking, gegevensbeheer en workflowautomatisering, waardoor bedrijven hun productontwikkelingsprocessen kunnen stroomlijnen en de efficiëntie kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van cloudinfrastructuur biedt PLM in de cloud schaalbaarheid, flexibiliteit en toegankelijkheid, waardoor teams op afstand kunnen samenwerken en overal toegang hebben tot realtime productinformatie.

Het gebruik en de toepassingen van PLM in de cloud zijn divers en strekken zich uit over verschillende sectoren, zoals lucht- en ruimtevaart, auto’s, elektronica en consumentengoederen. Het vergemakkelijkt naadloze samenwerking tussen multifunctionele teams, maakt gelijktijdige engineering mogelijk en zorgt voor gegevensintegriteit gedurende de gehele productlevenscyclus. Cloud-gebaseerde PLM-systemen worden gebruikt voor productontwerp en -simulatie, bill of materials (BOM)-beheer, wijzigingsbeheer, kwaliteitscontrole en naleving van de regelgeving. Ze bieden een holistisch overzicht van de productinformatie, waardoor betere beslissingen kunnen worden genomen, de time-to-market wordt verkort en de productkwaliteit wordt verbeterd.

Download gratis voorbeeldbrochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1555

Concurrentielandschap van de markt:

De toonaangevende bedrijven in de PLM-sector zijn onder andere

  • Airbus
  • Boeing
  • Bombardier
  • Embraer
  • Gulfstream
  • Acellent Technologies, Inc.
  • BeanAir
  • Curtiss-Wright Corporation
  • FLYHT Aerospace Solutions Ltd.
  • General Electric Company
  • Honeywell International Inc.

Maart 2023

De overstap van Airbus naar een PLM-platform in de cloud. Door zijn PLM-systeem naar de cloud te migreren, wil Airbus de samenwerking en de toegankelijkheid van gegevens voor zijn wereldwijde ontwerp- en productieteams verbeteren. De cloud-gebaseerde PLM-oplossing maakt real-time samenwerking, naadloze gegevensuitwisseling en verbeterde beveiliging mogelijk, waardoor Airbus zijn productontwikkelingsprocessen kan stroomlijnen en innovatieve vliegtuigen efficiënter op de markt kan brengen.

Koop nu een premium onderzoeksrapport – krijg uitgebreide marktinzichten.

Behandelde markt USP:

Markt Drivers:

Er zijn drie belangrijke marktbepalende factoren voor de cloud-gebaseerde PLM-markt. Ten eerste is de behoefte aan betere samenwerking en communicatie tussen geografisch verspreide teams de drijvende kracht achter de overstap naar PLM-oplossingen in de cloud. In het huidige geglobaliseerde bedrijfslandschap hebben bedrijven vaak ontwerp- en productieteams in verschillende regio’s. Cloud-gebaseerde PLM maakt real-time samenwerking tussen ontwerp- en productieteams mogelijk. Cloud-gebaseerd PLM vergemakkelijkt real-time samenwerking, waardoor teams naadloos kunnen samenwerken en de tijd en kosten voor fysieke vergaderingen en gegevensoverdracht worden verminderd. Ten tweede stimuleren de toenemende complexiteit van productontwikkeling en de behoefte aan efficiënt gegevensbeheer de vraag naar PLM in de cloud. Naarmate producten geavanceerder worden en de hoeveelheid gegevens toeneemt, hebben organisaties robuuste PLM-systemen nodig om productgegevens effectief te beheren en te organiseren. Cloud-gebaseerd PLM biedt schaalbaarheid en flexibiliteit, waardoor bedrijven grote hoeveelheden gegevens kunnen verwerken en zich kunnen aanpassen aan veranderende bedrijfsbehoeften. Ten derde stimuleert de toenemende nadruk op kostenverlaging en operationele efficiëntie de overstap naar PLM-oplossingen in de cloud. Cloud-gebaseerd PLM maakt dure on-premise infrastructuur overbodig en verlaagt de IT-onderhoudskosten. Het biedt ook prijsmodellen op basis van abonnementen, waardoor het toegankelijker is voor kleine en middelgrote ondernemingen.

Beperkingen in de markt:

Er zijn marktbeperkingen voor de cloud-gebaseerde PLM-markt. Zorgen over gegevensbeveiliging en privacy vormen een uitdaging voor organisaties die cloud-gebaseerde PLM-oplossingen overwegen. Bedrijven moeten zorgen voor robuuste beveiligingsmaatregelen om gevoelige productgegevens die zijn opgeslagen in de cloud te beschermen. Daarnaast kan de complexiteit van de integratie van cloud-gebaseerd PLM met bestaande IT-systemen en oudere software een belemmering vormen voor de overstap. De overgang naar PLM in de cloud vereist zorgvuldige planning en implementatie om een soepele integratie te garanderen en verstoringen van de lopende activiteiten tot een minimum te beperken.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (110 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over Cloud-gebaseerde PLM-markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/cloud-based-plm-market-1555

COVID 19 Analyse

COVID-19 had een aanzienlijke impact op de PLM-markt in de cloud. De pandemie dwong organisaties om op afstand te gaan werken en virtueel samen te werken, waardoor de vraag naar cloud-gebaseerde PLM-oplossingen sterk toenam. Nu werknemers vanuit huis werken, bieden PLM-platforms in de cloud teams de mogelijkheid om naadloos toegang te krijgen tot productgegevens en deze te delen, waardoor samenwerking wordt vergemakkelijkt en de continuïteit van productontwikkelingsprocessen wordt gewaarborgd. De mogelijkheid om op afstand te werken en toegang te krijgen tot realtime productinformatie werd van cruciaal belang voor bedrijven tijdens de pandemie, waardoor de overstap naar cloud-gebaseerde PLM-oplossingen werd gestimuleerd. Bovendien benadrukte de pandemie de behoefte aan digitale transformatie en flexibiliteit in productontwikkeling, waardoor bedrijven gingen investeren in PLM in de cloud om hun concurrentievermogen en aanpassingsvermogen in een veranderend bedrijfslandschap te verbeteren.

In het post-COVID-scenario zal de cloudgebaseerde PLM-markt naar verwachting blijven groeien. De lessen die tijdens de pandemie zijn geleerd met betrekking tot het belang van samenwerking op afstand en flexibele toegang tot productgegevens zullen de adoptie van cloud-gebaseerde PLM-oplossingen stimuleren. Organisaties zullen de voorkeur geven aan PLM-platforms in de cloud die schaalbaarheid, veiligheid en samenwerkingsgemak bieden om externe en gedistribueerde teams te ondersteunen. Bovendien zal de verschuiving naar digitalisering en Industrie 4.0 de vraag naar cloud-gebaseerd PLM verder stimuleren, omdat bedrijven hun productontwikkelingsprocessen willen optimaliseren, de efficiëntie willen verbeteren en de time-to-market willen versnellen.

Markt Segmentatie

Op IVHM-technologie – De IVHM-fit in de markt Prognostisch, Diagnostisch, CBM & Adaptieve controle

Per Subsysteem – Per Subsysteem omvat het segment Luchtvoortstuwing, Vliegtuigstructuur, Avionica & Overige

Per Uitrusting – Per Uitrusting, het segment omvat Retrofit en Lijnuitrusting

Op Type Vliegtuig – Op Type Vliegtuig, het segment omvat Vliegtuigen met Vaste Vleugels, Helikopters

Vraag naar maatwerk – Ontvang een aangepaste versie van het rapport door een aanpassingsverzoek in te dienen.

Regionaal inzicht

Noord-Amerika domineert de markt door de aanwezigheid van belangrijke spelers, technologische vooruitgang en een hoge adoptie van cloud-gebaseerde technologieën in verschillende industrieën. Met name de Verenigde Staten hebben een volwassen infrastructuur voor cloud computing en een sterke nadruk op innovatie, wat de vraag naar cloud-gebaseerde PLM-oplossingen stimuleert. Europa is een andere belangrijke regio, met landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk die vooroplopen in de overstap naar PLM in de cloud. Europese bedrijven richten zich op digitale transformatie en investeren in cloudtechnologieën om de samenwerking te verbeteren en productontwikkelingsprocessen te stroomlijnen. In Azië-Pacific laten landen als China, Japan en India een snelle groei zien in de markt voor cloud-gebaseerd PLM. De groeiende productiesector in de regio, toenemende investeringen in technologie en een groeiend bewustzijn van de voordelen van cloud-gebaseerd PLM stimuleren de groei van de markt.

Blader door meer Informatie- en Communicatietechnologie Onderzoeksrapporten.

Gerelateerde rapporten

Marine Management Software Markt – De Marine Management Software industrie zal naar verwachting groeien van USD 1,86 miljard in 2022 naar USD 3,94 miljard in 2030

MCX-markt (Mission Critical Communication) – De MCX-markt zal naar verwachting groeien van 23,6 miljard dollar in 2023 tot 3,94 miljard dollar in 2030.

Markt voor strategieconsulting – De markt voor strategieconsulting zal naar verwachting groeien van 48,5 miljard dollar in 2023 tot 67,6 miljard dollar in 2030.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Neem contact met ons op:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Cloud-Based PLM Market,Cloud-Based PLM Market Size,Cloud-Based PLM Market Share,Cloud-Based PLM Market Growth,Cloud-Based PLM Market Trends,US Cloud-Based PLM Market