header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De industrie voor bouwaggregaten zal naar verwachting een waarde bereiken van USD 679,67 miljard, met een groei van 7,30 tussen 2023 en 2032.

Aug 10, 2023 2:08 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor bouwaggregaten naar verwachting een CAGR van ~ 7,30 registreren van 2023 tot 2032 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 679,67 miljard in 2032.

De stijgende bouwsector als gevolg van de toename van het aantal woon- en commerciële eenheden die worden gebouwd, de toegenomen verstedelijking en industrialisatie en een groot aantal projecten met betrekking tot wegen, spoorwegen en luchthavens zullen de bouwaggregaatmarkt naar verwachting stimuleren. Overheidsinvesteringen, met name in de commerciële en woningbouw, zijn de belangrijkste drijfveren voor de groei van de bouwaggregatenmarkt De bouwaggregatenmarkt ondervond ernstige hinder tijdens de lockdown-periode, omdat de bouwactiviteiten voor een korte periode werden stilgelegd. De markt herstelde zich echter snel nadat de beperkingen werden opgeheven.

Monster aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1545

Segmentatie van de markt

De wereldwijde bouwaggregaatmarkt is onderverdeeld in type en toepassing.

Op basis van type is de wereldwijde bouwaggregaatmarkt onderverdeeld in zand, grind, steenslag en overige. Steenslag is het populairste aggregaatproduct, met het grootste marktaandeel. De vraag naar steenslag is toegenomen naarmate de bouwnijverheid is gegroeid, vooral in opkomende economieën.

Op basis van toepassing is de wereldwijde markt voor bouwaggregaten onderverdeeld in industrieel, residentieel, infrastructuur en commercieel. Verstedelijking heeft geleid tot de uitbreiding van de residentiële sector, vooral in ontwikkelingslanden zoals India en China. Daarom wordt verwacht dat het residentiële segment zal domineren.

Belangrijkste spelers

Adelaide Brighton Ltd
CEMEX S.A.B. de C.V
CRH, Heidelberg cement AG
Holcim Ltd.
Martin Marietta Materials Inc.
Rogers Group Inc.
SIKA Groep
Vicat SA
Vulcan Materials Company
onder andere

Vraag naar maatwerk @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1545

Inhoudsopgave

1 Samenvatting

2 Reikwijdte van het verslag

2.1 Marktdefinitie

2.2 Reikwijdte van de studie

2.2.1 Definitie

2.2.2 Onderzoeksdoelstelling

2.2.3 Veronderstellingen

2.2.4 Beperkingen

2.3 Onderzoeksproces

2.3.1 Primair onderzoek

2.3.2 Secundair onderzoek

2.4 Schatting van de marktomvang

2.5 Prognosemodel

3 Marktlandschap

3.1 Vijfkrachtenanalyse van Porter

3.1.1 Dreiging van nieuwkomers

3.1.2 Onderhandelingsmacht van kopers

3.1.3 Dreiging van substituten

3.1.4 Rivaliteit tussen segmenten

3.1.5 Onderhandelingsmacht van kopers

3.2 Analyse van de waardeketen/toeleveringsketen

4 Markt Dynamiek

4.1 Inleiding

4.2 Marktstimulansen

4.3 Marktbeperkingen

4.4 Kansen voor de markt

Ga door…

Lees meer @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/construction-aggregate-market-1545

Regionale analyse

Azië-Pacific domineert het marktaandeel van bouwaggregaat. De huidige bouwsector in het gebied is debet aan deze expansie. Volgens statistieken van het IMF zal de COVID-19 epidemie waarschijnlijk de minste impact hebben op de economie van de regio. In de komende jaren zullen de bouwuitgaven in de regio naar verwachting stijgen, waardoor de totale vraag zal toenemen. Dit komt door de snelle industrialisatie en verstedelijking in de regio, de terugkeer van buitenlandse investeringsfondsen en het stijgende niveau van het beschikbare inkomen.

Europa neemt het op één na grootste marktaandeel voor zijn rekening door de algemene economische vertraging en politieke onvoorspelbaarheid, zoals Brexit, waardoor de groei van de bouwactiviteit in Europa de afgelopen jaren is vertraagd. Bovendien inspireren de strenge mijnbouwvoorschriften het gebruik van duurzame bouwaggregaten in de regio. Deze elementen creëren winstgevende kansen voor marktdeelnemers om nieuwe productontwikkelingen door te voeren en de lokale productiecapaciteit te verhogen.

Blader door meer gerelateerde rapporten:

Wereldwijd Transportsysteem Marktonderzoeksrapport- Voorspelling 2032

Onderzoeksrapport over de wereldwijdemarkt voor verhuur van bouwmaterieel – voorspelling voor 2032

Structureel geïsoleerde panelen marktonderzoeksrapport?-?Wereldwijde voorspelling tot 2032

Wereldwijd onderzoeksrapport overindustriële bevestigingsmiddelen – wereldwijde prognose 2032

Neem contact met ons op:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071Email: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Construction Aggregate Industry,Construction Aggregate Market,Construction Aggregate size,Construction Aggregate share,Construction Aggregate trends