header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor autismestoornissen en -behandelingen zal tegen 2032 45,90 miljard dollar waard zijn – Exclusief rapport van Market Research Future

Aug 10, 2023 12:00 PM ET

MRFR_Logo

Autisme stoornis en behandeling marktonderzoeksrapport informatie per type (Autistisch, Asperger syndroom, Pervasieve ontwikkelingsstoornis, andere), per behandelingstype (Toegepaste gedragsanalyse (ABA), hyperbare zuurstoftherapie, en anderen), per medicijn (SSRI’s, anti-convulsiva, anderen), en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

De omvang vande markt voor autismestoornissen en -behandeling werd in 2021 gewaardeerd op 29,8 miljard USD en zal naar verwachting groeien van 31,12 miljard USD in 2022 tot 45,90 miljard USD in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,4 tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

De groei van de markt voor autismestoornissen en -behandelingen kan worden toegeschreven aan verschillende factoren, zoals een toenemende prevalentie van autismespectrumstoornissen, een groeiend bewustzijn over de stoornis en groeiende onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten om effectieve behandelingsopties te ontwikkelen. Daarnaast wordt verwacht dat toenemende overheidsinitiatieven ter ondersteuning van onderzoek naar autisme en stijgende uitgaven voor gezondheidszorg de groei van de markt zullen stimuleren.

Download gratis een PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1605

Segmentatie van de markt

De markt voor autismestoornissen en -behandeling kan worden gesegmenteerd op basis van diagnose, behandelingstype en eindgebruiker.

Diagnose: gedragsbeoordeling, medische beoordeling

Type behandeling: Gedragstherapie, Medicatie, Andere

Eindgebruiker: Ziekenhuizen, Klinieken, Andere

Het diagnosesegment kan verder worden onderverdeeld in gedragsbeoordeling en medische beoordeling. Gedragsbeoordeling omvat het gebruik van vragenlijsten, interviews en observaties om gedrag, communicatie en sociale interactie te evalueren. Medische beoordeling omvat een lichamelijk onderzoek en medische tests om andere aandoeningen uit te sluiten die de symptomen kunnen veroorzaken.

Het segment behandelingstype kan verder worden onderverdeeld in gedragstherapie, medicatie en andere. Gedragstherapie is de meest voorkomende behandelingsoptie voor autismespectrumstoornis en omvat toegepaste gedragsanalyse (ABA), cognitieve gedragstherapie (CGT) en sociale vaardigheidstraining. Medicatie wordt ook gebruikt als behandelingsoptie, maar wordt over het algemeen gebruikt om symptomen zoals angst en depressie te beheersen. Andere behandelingsopties zijn dieetaanpassingen, sensorische integratietherapie en alternatieve therapieën zoals muziektherapie en kunstzinnige therapie.

Het eindgebruikerssegment kan worden onderverdeeld in ziekenhuizen, klinieken en andere. Ziekenhuizen zullen naar verwachting de markt domineren vanwege de beschikbaarheid van geavanceerde gezondheidszorginfrastructuur en een hoger aantal patiënten dat ziekenhuizen bezoekt voor behandeling. Klinieken zullen naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken tijdens de prognoseperiode, vanwege de toenemende toepassing van ambulante zorg en de beschikbaarheid van gespecialiseerde klinieken voor autismespectrumstoornissen.

Over het geheel genomen biedt de marktsegmentatie van de markt voor autismestoornissen en -behandeling een uitgebreid inzicht in de verschillende aspecten van de markt, waardoor belanghebbenden weloverwogen beslissingen kunnen nemen over investeringen en bedrijfsstrategieën.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt voor autismestoornissen en -behandeling zijn: Pfizer Inc, Roche Holding AG,Johnson & Johnson Services, Inc, Novartis AG, Bristol-Myers Squibb Company, AbbVie Inc, Eli Lilly and Company, Allergan, Teva Pharmaceutical Industries Ltd, Shire (Takeda Pharmaceutical Company Limited).

Regionale analyse

De markt voor autismestoornissen en -behandeling kan per regio worden onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en Midden-Oosten & Afrika.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (108 pagina’s) over Autisme stoornis en behandeling:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/autism-disorder-and-treatment-market-1605

Noord-Amerika zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode vanwege de hoge prevalentie van autismespectrumstoornissen in de regio, het toenemende bewustzijn over de stoornis en de aanwezigheid van grote marktspelers in de regio. Daarnaast heeft de regio een goed ontwikkelde infrastructuur voor gezondheidszorg en een hoge adoptiegraad van technologisch geavanceerde producten en diensten.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Europa zal naar verwachting Noord-Amerika volgen in termen van marktaandeel, vanwege de toenemende prevalentie van autismespectrumstoornissen en groeiende onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten om effectieve behandelingsopties in de regio te ontwikkelen. Bovendien wordt verwacht dat de aanwezigheid van overheidsinitiatieven ter ondersteuning van autismeonderzoek en de stijgende uitgaven voor gezondheidszorg de groei van de markt in Europa zullen stimuleren.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de grootste groei doormaken tijdens de prognoseperiode, vanwege het toenemende bewustzijn over autismespectrumstoornissen en de stijgende uitgaven voor gezondheidszorg in de regio. Daarnaast zullen de toenemende overheidsinitiatieven ter ondersteuning van autismeonderzoek en de toenemende prevalentie van de stoornis in landen als India en China de groei van de markt in de regio naar verwachting verder stimuleren.

Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika zullen naar verwachting een gematigde groei vertonen tijdens de prognoseperiode, als gevolg van het toenemende bewustzijn over autismespectrumstoornis en de groeiende uitgaven voor gezondheidszorg in de regio’s. De markt in deze regio’s is echter beperkt in omvang. Er wordt echter verwacht dat de markt in deze regio’s belemmerd zal worden door het gebrek aan bewustzijn over de stoornis en de beperkte beschikbaarheid van behandelingsopties.

Over het geheel genomen wordt verwacht dat de markt voor autismestoornissen en -behandelingen in alle regio’s gestaag zal groeien als gevolg van de toenemende prevalentie van de stoornis en de groeiende onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten om effectieve behandelingsopties te ontwikkelen.

Sutures Market Research Report Information Per Type (Absorbeerbaar en Niet-absorbeerbaar), Per Filament (Monofilament en Multifilament), Per Toepassing (Oogheelkundige Chirurgie, Cardiovasculaire Chirurgie, Orthopedische Chirurgie, Neurologische Chirurgie, en Anderen), en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportMedicinale Doekjes Marktinformatie per Product (Droog en Nat), per Verpakkingstype (Enkelvoudige verpakking en Gebundelde verpakking), per Toepassing (Aambeienverzorging, Vrouwelijke verzorging, Acnebehandeling, Huiddesinfectie & Anti-Allergie, en anderen), per distributiekanaal (apotheken &drogisterijen, supermarkten & hypermarkten, e-commerce en anderen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2032.

Verslag van hetmarktonderzoek Telerevalidatie per component (hardware en software), per dienst (klinische evaluatie en klinische therapie), per therapie (fysiotherapie, ergotherapie en andere), per toepassing (cardiovasculair, orthopedisch, neurologie, pediatrie en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com



Keywords:  Autism Disorder and Treatment Market,Autism Disorder and Treatment Market Size,Autism Disorder and Treatment Market Share,Autism Disorder and Treatment Market Analysis