header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor bulkverpakkingen zal een CAGR van 8,19% bereiken en in 2028 meer dan USD 15,24 miljard bedragen

Aug 10, 2023 2:00 PM ET

Marktoverzicht bulkverpakkingen

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “Bulk Packaging Market By Material, Product, and Region – Forecast till 2028″, kan de markt voor bulkverpakkingen tegen 2028 USD 15,24 miljard bereiken, met een CAGR van 8,19 van 2021 tot 2028.

Markt

De markt zal de komende jaren enorm groeien door de sterke vraag naar cosmetica wereldwijd als gevolg van de veranderende verzorgingspatronen bij beide geslachten. Om cosmetica te verkopen, vertrouwen producenten zwaar op reclame in verschillende media. De toekomstige expansie van de verpakkingsindustrie zal worden beïnvloed door innovatie in verpakkingen, die de voornaamste drijfveer is voor de aantrekkingskracht op de consument.

Daarnaast creëren het groeiende besteedbare geld en de veranderende levensstijl in opkomende landen zoals China en Japan een belangrijke mogelijkheid voor de cosmeticasector om uit te breiden. Als gevolg hiervan wordt de markt voor deze sector direct beïnvloed door de stijgende vraag naar cosmetica, wat de groei van de wereldwijde industrie in de projectieperiode zal stimuleren.

Ontvang een gratis voorbeeld van de PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3683

Concurrentielandschap van de markt:

De belangrijkste leveranciers op de markt voor bulkverpakkingen zijn

Berry Global Inc. (VS)

BWAY Corporation (Georgia)

Georgia-Pacific (VS)

Amcor PLC (Australië)

Grief (V.S.)

Menasha Corporation (V.S.)

Rehrig Pacific Company (V.S.)

REMCON Plastics Inc (V.S.)

Schoeller Allibert (Nederland)

Westrock Company (V.S.)

Het belangrijkste doel van deze producenten is om het visuele effect van het product te verbeteren om de verkoop van de spullen te verhogen. Deze bedrijven mikken op de massamarkt in landen als India, China, Zuid-Korea en Japan. Een van de belangrijke onderdelen om een concurrentievoordeel te behalen in de sector is innovatie in verpakkingstechnieken. Fabrikanten hebben milieuvriendelijke verpakkingsopties geïntroduceerd en doen hetzelfde met gerecycled plastic.

Bedekte USP’s van de markt:

Markt Drivers:

Goederen die in bulk worden verpakt, moeten adequaat worden beschermd tijdens het transport en tegen atmosferische elementen. Foliewikkels worden gebruikt in magazijnen en bij de distributie van goederen en worden ondersteund door de detailhandel. Het gebruik van secundaire verpakkingen voor producten en de vraag naar bulkdozen, vaten en zakken kan de vraag naar bulkverpakkingen op de markt stimuleren. De bescherming van huidverzorgingsproducten tegen vocht, vocht, licht en warmte zal de markt ten goede komen.

De populariteit van plastic om de inhoud van cosmetica in te sluiten en het gebruik van industriële bulkverpakkingen om de capaciteit van logistieke leveranciers te vergroten, kunnen de markt voor bulkverpakkingen stimuleren. Hoge besteedbare inkomensniveaus van klanten en verandering in routines van persoonlijke hygiëne voorspellen veel goeds voor de markt. Het gebruik van kunststoffen vanwege hun duurzaamheid, geringe afmetingen en betrouwbaarheid kan de populariteit vergroten.

De toenemende belangstelling voor zelfverzorging en de verkoop van huidverzorgings-, hygiëne- en babyverzorgingsproducten kan de groei van de markt voor bulkverpakkingen stimuleren. Enorme mogelijkheden en een groot klantenbestand dankzij beïnvloeders via sociale media kunnen de vraag op de markt stimuleren. De geriatrische bevolking en de interesse in hygiëne kunnen een boom in de verkoop van producten voorspellen.

Deel uw vragen: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/3683

Beperkingen in de markt:

De markt voor bulkverpakkingen voor de cosmeticasector groeit snel, maar er zijn verschillende obstakels die deze expansie beperken. Regelgeving met betrekking tot het gebruik van plastic, een van de primaire componenten die in verpakkingen wordt gebruikt, en de recycling ervan kan een van deze problemen zijn. De uitbreiding van de markt voor bulkverpakkingen voor de cosmeticasector wordt ook beperkt door de veranderende markttrends, die het voor veel landen een uitdaging maken om zich aan te passen aan een veranderende omgeving.

COVID 19-analyse

De uitbraak van COVID-19 heeft de expansie van de sector van bulkverpakkingen voor de cosmetica-industrie tot staan gebracht door ernstige beperkingen op de productie. De daling van de uitgaven voor cosmeticaproducten en de veranderende smaak van de consument kunnen een impact hebben op de expansie van de markt. De heropening van winkelcentra en openbare ruimten kan echter perspectieven bieden voor de markt.

Vraag naar maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/3683

Segmentatie van de markt

Naar materiaal

Afhankelijk van het type materiaal dat wordt gebruikt, wordt de markt voor bulkverpakkingen onderverdeeld in papier en karton, metaal, kunststof en andere materialen. Kunststof heeft het grootste aandeel in de markt voor bulkverpakkingen voor de cosmetica-industrie vanwege een aantal voordelen ten opzichte van stalen vaten, waaronder corrosiebestendigheid, lichter gewicht en lagere kosten.

Naar product

De markt voor bulkverpakkingen is onderverdeeld in bulkdozen, containers voor intern transport, verzendzakken, vaten, emmers en andere producten. Vanwege de lage kosten en effectieve prestaties bij toepassingen met kleine volumes, heeft het dividend in emmers het grootste aandeel in de markt voor bulkverpakkingen.

Regionaal inzicht

Azië-Pacific heeft zich ontpopt als de grootste markt voor bulkverpakkingen voor de cosmeticasector als gevolg van de uitbreiding van de cosmetische productlijn in deze regio, die redelijker geprijsd zal zijn en toegankelijker via e-retailing. Een andere factor die de vraag naar bulkverpakkingen in de cosmeticasector stimuleert, is de stijging van het persoonlijk besteedbaar inkomen.

De Noord-Amerikaanse regio heeft het op één na grootste marktaandeel in de markt voor bulkverpakkingen op de wereldmarkt als gevolg van de stijgende cosmeticaconsumptie in verschillende landen, waaronder de VS en Canada, waardoor de vraag naar bulkverpakkingen op de wereldmarkt toeneemt.

Een grote aanwezigheid van de geriatrische bevolking en hogere uitgaven voor huidverzorgingsproducten zullen waarschijnlijk zorgen voor een behoorlijke vraag op de Europese markt. Het gebruik van natuurlijke stoffen in kalmerende formules en de snelle industrialisatie kunnen de vraag stimuleren.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Verpakking & Transportindustrie, door Market Research Future:

Industrial Packaging Market Research Report Informatie per materiaal (metaal, kunststof, papier en hout), per type (flexibel & stijf) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Aerosol Can Market Research Report Informatie per materiaal (aluminium, staal, kunststof en andere), per producttype (rechte wand, hals, vorm), per drijfgas (vloeibaar gas drijfgas en samengeperst gas drijfgas), per toepassing (persoonlijke verzorging, industrieel, farmaceutisch en auto, andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling voor 2030

Stick Packaging Market Research Report Information Per Materiaal (Papier, BOPP, Aluminium, Plastic), Per Toepassing (Voedingsmiddelen, Dranken, Farmaceutische Producten, Consumentengoederen) en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact op met DataMarket Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Data
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Bulk Packaging,Bulk Packaging Market,Bulk Packaging Market Size