header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor Enterprise Data Integratie zal tegen 2030 naar verwachting USD 24,8 miljard bereiken met een AGR van 12,20 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Aug 10, 2023 5:00 PM ET

De markt voor Enterprise Data Integratie zal tussen 2022 en 2030 een CAGR van 12,20 miljoen realiseren en tegen 2030 ongeveer 24,8 miljard USD bereiken – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Markt Overzicht

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Enterprise Data Integration Market Information by Component, Deployment, Organization Size, Business Application and Region – Forecast till 2030, zou de Enterprise Data Integration Market tussen 2022 en 2030 met 12,20 procent kunnen groeien. De marktomvang zal tegen het einde van het jaar 2030 ongeveer 24,8 miljard dollar bedragen.

Marktsamenvatting

De markt voor enterprise data-integratie speelt een cruciale rol in het huidige datagestuurde bedrijfslandschap door organisaties in staat te stellen gegevens uit verschillende bronnen te stroomlijnen en te integreren. Met de proliferatie van digitale technologieën en de exponentiële groei van data hebben bedrijven efficiënte oplossingen nodig om hun datamiddelen te verenigen en effectief te beheren. Een van de belangrijkste drijfveren achter de groei van de markt is de toenemende behoefte van organisaties om uitgebreide inzichten te verkrijgen uit hun gegevens en geïnformeerde zakelijke beslissingen te nemen.

Download gratis voorbeeldbrochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8302

Concurrentielandschap van de markt:

De belangrijkste bedrijven in de Enterprise Data Integration-sector zijn onder andere

  • Ontwikkelaars van bedrijfsapplicaties
  • Investeerders en consultants
  • Systeemintegrators
  • Overheidsorganisaties
  • Onderzoeks-/adviesbureaus
  • Aanbieders van technologische oplossingen
  • Aanbieders van IT-oplossingen
  • Aanbieders van clouddiensten
  • Leveranciers van beveiligingsoplossingen
  • Industrieën
  • Energie & Energiespelers

Mei 2021

Precisely, het Amerikaanse bedrijf voor data-integriteit, heeft de overname afgerond van Infogix, leverancier van data governance, datacatalogi en datakwaliteit. Deze overname hielp de bedrijven bij het effectiever gebruiken van vertrouwde gegevens met data-integriteitsplatforms.

Koop nu een premium onderzoeksrapport – krijg uitgebreide marktinzichten.

Behandelde markt USP:

Markt Drivers:

Een van de drijvende factoren is de groeiende toepassing van cloud computing, wat een revolutie teweegbrengt in het landschap van data-integratie binnen bedrijven. Cloudgebaseerde data-integratieoplossingen bieden schaalbaarheid, flexibiliteit en kosteneffectiviteit, waardoor ze een aantrekkelijke keuze zijn voor organisaties van elke omvang. Deze oplossingen maken naadloze data-integratie mogelijk tussen on-premises systemen en cloudplatforms, waardoor de consistentie en toegankelijkheid van gegevens in de hele organisatie wordt gewaarborgd. Door gebruik te maken van cloud-gebaseerde data-integratie kunnen bedrijven het volledige potentieel van hun data ontsluiten en innovatie stimuleren.

Beperkingen in de markt:

Een van de beperkende factoren in de markt voor enterprise data-integratie is de complexiteit van de integratie van ongelijksoortige gegevensbronnen. Ondernemingen hebben vaak te maken met verschillende gegevensformaten, -structuren en -systemen, wat uitdagingen kan opleveren tijdens het integratieproces. Daarnaast voegen privacy- en beveiligingskwesties een extra laag complexiteit toe, omdat organisaties moeten zorgen voor naleving van regelgeving en gevoelige gegevens moeten beschermen. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, richten leveranciers van data-integratie zich op het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en veilige oplossingen die het integratieproces vereenvoudigen en data governance garanderen.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (111 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over de markt voor Enterprise Data Integratie –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/enterprise-data-integration-market-8302

COVID 19-analyse

De COVID-19 pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt voor Enterprise Data Integration. Nu werken op afstand het nieuwe normaal wordt, worden organisaties geconfronteerd met de uitdaging om gegevens van verspreide locaties te beheren en te integreren. De pandemie benadrukte het belang van efficiënte data-integratie om samenwerking op afstand, besluitvorming en bedrijfscontinuïteit te ondersteunen. Als gevolg daarvan gingen bedrijven sneller over op cloud-gebaseerde oplossingen voor data-integratie om naadloze dataverbinding en -analyse tussen teams op afstand mogelijk te maken.

Vooruitkijkend wordt verwacht dat het post-COVID-scenario de groei van de markt voor enterprise data-integratie verder zal stimuleren. Organisaties zullen blijven investeren in robuuste oplossingen voor data-integratie om hybride werkomgevingen te ondersteunen en realtime inzichten in data mogelijk te maken. De toenemende focus op digitale transformatie, analyse en kunstmatige intelligentie zal de vraag naar data-integratietools die de waarde van ongelijksoortige gegevensbronnen kunnen ontsluiten, verder stimuleren.

Marktsegmentatie

Naar component – De componenten in de markt omvatten software, diensten

Op basis vaninzet – Op basis van inzet, het segment omvat Cloud-gebaseerde, On-Premise

Oporganisatiegrootte – Op organisatiegrootte omvat het segment grote ondernemingen, KMO’s

Opbedrijfsapplicatie – Op bedrijfsapplicatie omvat het segment Marketing, Verkoop, Operaties, Financiën, Human Resources

Regionaal inzicht

Noord-Amerika heeft zich ontpopt als een dominante markt voor enterprise data integratie, voornamelijk door de aanwezigheid van grote ondernemingen en geavanceerde technologische infrastructuur. De focus van de regio op datagestuurde besluitvorming en de wijdverspreide toepassing van cloudtechnologieën dragen bij aan de groei van de markt voor enterprise data-integratie. Noord-Amerikaanse bedrijven erkennen het belang van de integratie van gegevens uit verschillende bronnen om waardevolle inzichten te verkrijgen en de bedrijfsprestaties te verbeteren. Met een volwassen marktecosysteem en een sterke nadruk op het benutten van gegevens voor concurrentievoordeel, blijft er in Noord-Amerika een aanzienlijke vraag naar oplossingen voor enterprise data-integratie.

Vraag voor maatwerk – Ontvang een aangepaste versie van het rapport door een verzoek voor maatwerk in te dienen.

Europa is ook een belangrijke markt voor enterprise data integratie, gedreven door strenge datavoorschriften zoals de General Data Protection Regulation (GDPR). De GDPR verplicht organisaties om veilig om te gaan met persoonlijke gegevens en te zorgen voor een effectieve integratie tussen systemen. Om aan deze voorschriften te voldoen, investeren Europese bedrijven in robuuste oplossingen voor data-integratie die naadloze en conforme datastromen mogelijk maken. De focus van de regio op dataprivacy en -beveiliging, in combinatie met de geavanceerde technologische infrastructuur, draagt bij aan de groei van de markt voor enterprise data integratie in Europa.

De regio Azië-Pacific maakt een snelle groei door in de markt voor enterprise data integratie. Digitaliseringsinitiatieven in verschillende sectoren, toenemende datavolumes en de opkomst van technologiegedreven sectoren dragen bij aan de groeiende markt in deze regio. Landen als China, India en Japan zijn getuige van aanzienlijke investeringen in digitale transformatie, wat leidt tot het genereren van enorme hoeveelheden gegevens die moeten worden geïntegreerd voor zinvolle inzichten. De toepassing van cloud computing, kunstmatige intelligentie en IoT-technologieën stimuleert de vraag naar oplossingen voor de integratie van bedrijfsgegevens in de regio Azië-Pacific.

Blader door meer Informatie- en Communicatietechnologie Onderzoeksrapporten.

Gerelateerde rapporten

Zero Trust Security-markt – De Zero Trust Security-markt zal naar verwachting groeien van USD 13.121,0 miljoen in 2022 tot USD 122,3 miljard in 2030.

Cloud-managed LAN-markt – De Cloud-managed LAN-markt zal naar verwachting groeien van USD 2,07 miljard in 2023 tot USD 4,19 miljard in 2032.

Secure Access Services Edge (SASE) Market – De markt voor secure access services edge (SASE) zal naar verwachting groeien van USD 0,9 miljard in 2022 tot USD 5,5 miljard in 2030.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Neem contact met ons op:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Enterprise Data Integration Market,Enterprise Data Integration Market Size,Enterprise Data Integration Market Share,Enterprise Data Integration Market Growth,Enterprise Data Integration Market Trends